Márki-Zay Péter szeretné, ha két EP-mandátumot szerezne a Mindenki Magyarországa Néppárt.

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi évértékelőjén azt mondta, az MMN szoros szövetséget alakított ki az EP legerősebb pártcsaládjával, az Európai Néppárttal.

Márki-Zay megint álmodozik! Ezúttal a kormányfői pozíció helyett két EP-képviselői mandátumot vizionál

Kép: Márki-Zay Péter  Facebook oldala

Márki-Zay hangsúlyozta, nemcsak az kulcsfontosságú, hogy június 9-én az önkormányzati választásokon minél több helyen győzzön az ellenzék, hanem az is, hogy az EP-választásokon minél többen támogassák a MMN-t, amely a legtöbb eredményt képes elérni Magyarországot az Európai Néppártban és Brüsszelben képviselve.

A hódmezővásárhelyi polgármesteri posztot is betöltő politikus közölte, bár ő vezeti az MMN EP-listáját, mindaddig, míg a város lakói bizalmat szavaznak neki, folytatni kívánja településvezetői munkáját. Így a listán utána következők, Szalma Botond, Bana Tibor fognak kikerülni Brüsszelbe.

Márki-Zay Péter úgy fogalmazott, a Fidesz két évvel ezelőtti választási ígéreteinek gyakorlatilag mindegyikét megszegte, az állami szolgáltatások – az egészségügy, az oktatás – folyamatosan omlanak össze. "Magyarország nem előre halad, hanem hátra" – jegyezte meg a politikus.

Hódmezővásárhely ezzel szemben "a szabadság város", a tisztességet, a becsületet, a nyugati keresztény értékrend kultúráját képviseli – mondta a polgármester. Hozzátéve: a hódmezővásárhelyiek ennek eredményeit is megtapasztalhatják nap mint nap.

Márki-Zay Péter szerint bár lényegesen kevesebb kormányzati forrás érkezik Hódmezővásárhelyre mint a korábbi ciklusokban, az átlátható, takarékos gazdálkodás eredményeként komoly fejlesztések valósultak meg a városban. A hódmezővásárhelyi városvezetés a 2019-ben tett 58 vállalásainak 87 százalékát már megvalósította, melyeket pedig nem, azok teljesítését a kormány lépései akadályozzák meg – hangzott el.

Forrás: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Philip Marlowe
Petya! Egye fene legyen!... Szarabbak már úgy sem lehettek mint a jelenlegi ellenzéki idióta képviselők... Dobrevvel Csehhel az élen...:((((
Nyírfa
Én tudom, hogy kiket küldök az EP-be: Jávor Benedeket és Törley Katalint.
Károly77
Soros György pénzelte hazaáruló. Nem lennék a helyében.
Feller_Peti
@Károly77: Propeller is az. Dollárbaloldal által megfinanszírozott hazaellenes külföldi érdekű propaganda szennylap. Vársz még egy kicsit, és maguk fogják bevallani (ismét).
kereső
@Nyírfa: Jávor PM-Zöldek, Törley -Kétfarkú. Akkor ezt igy hogy?
verőce21
@kereső: A Királylánynak ez apróság...! A százéves álomba belefér...! :)
verőce21
Az a helyzet, hogy kurvaerős és jóltájékozott ellenzékünk van no...! :)
csak úgy....
@verőce21: mint a kedvenceteknek putyinnak, - ti eredetileg az egypártrendszerhez ragaszkodó komcsik csökevényei! :)
Billibácsi
Ha olyan meggondolatlan nyilatkozatokat teszel mint '22- ben, akkor még ez sem fog összejönni!
csak úgy....
@Billibácsi: oszt 0rbán hányszor volt meggondolatlan a nyilatkozataiban? - mzp. csak 1 X-2X , és ezért emlékszik erre mindenki! - 0rbántól meg már megszokott...,na meg a ferkó kollégájától is! - sokszor kell hülyeségeket beszélni és akkor arra már nem ugrik senki...;) 0rbán ebben profi!
verőce21
@csak úgy...: te is felvonulsz 15-én ott a falusi németben, tolókocsival a kertedben...?
El ne felejtsd, most kokárda kell, nem vöröscsillag...! :)
csak úgy....
@verőce21: ezen a kevéske butuska baromságon ,hogy picit visszaröföghess, te kis aggresszív malacka,több mint 2 órát gondolkodtál és csak ennyire jutottál,te kis butuska agresszív dedóska !? :) te nem érzed magadon a buta,tehetetlen fingszagot?
csak úgy....
@verőce21: jah,most éppen hamburgban vagyok ,ez valóban mint veröce...,te tanyasi! :)
verőce21
@csak úgy...: És "Hamburgban" az a legégetőbb gondod, hogy egész nap a propellerbe írogass, te igazmondó bolond...?
csak úgy....
@verőce21: délelött lerendeztem az üzletet, aztán hiányozni kezdtetek ti napkeleti bölcsek! :)
- gondoltam,ha neked fussa egy kéglire tallinba,akkor én miért ne vehetnék valamit hamburgban!?
csak úgy....
@verőce21: kár,hogy nem voltál itt, állítólag ti zsidók jól tudtok alkudozni ...
csak úgy....
...vagy ez is csak egy hazugság rólatok? ;)
Nyírfa
@kereső: tegnap, 18.25

Még nem tudom.:) Csak őket tartom rá érdemesnek. Egy ideje az a vízióm, hogy Klárának kéne indulnia a főpolgármesteri székért. Ez ugyan visszalépés lenne a miniszterelnöki ambíciókból , de nézzük reálisan a helyzetet, nagyobb eséllyel pályázhatná meg Budapestet, a főváros pedig kapna egy agilis, határozott , érdekérvényesítő képességű vezetőt.
kereső
@Nyírfa: Ok, én is igy gondoltam- hogy őket tartod érdemesnek. Jávor most is dolgozik az Eu-ban, mint Bpest / főpolgármester képviselője- amely nem választott/hanem delegált funkció, de hatékonyan tudja közvetiteni a főváros érdekeit az Eu-ban.
Azért ne felejtsük már el, hogy Dobrev volt a motorja-és egyik kidolgozója az EP-ben, az Eu-s minimálnyugdij, és Eu-s minimlbér koncepciójának- és egy sor embereket közvetlenül érintő egzisztenciális és szociális kérdésnek- ezek nem kaptak/kapnak akkora figyelmet a "független" sajtóban, mint MP .
Nyírfa
@kereső: 08.14

Tudom Klára érdemeit, éppen ezért nem bánnám, ha egy ilyen erős, felkészült asszony állna Budapest élén. Sőt, vele kapcsolatban más elképzelésem is van: átvehetné a DK vezetését.
Egy kicsit átrendezném a sorokat, ha már álmodozás. :)
verőce21
@csak úgy...: Ne röhögtessél már ezzel a hamburg-humbuggal Hugyos! Te már most álmodozó vagy...!
A pelenkát cserélték ma már alattad...? Még tegnap sem...? :)
kereső
@Maccska: Te vagy a "terhelt", ti vagytok a "terheltek"- agyilag, szellemileg, erkölcsiségről meg ne is beszéljünk. Ja, és orbánt ki ne hagyjam a felsorolásból.
csak úgy....
@verőce21: üdvözlet hamburgból az agresszív,butuska malackámnak! :)
verőce21
@csak úgy...: szóval tégedet most Hamburgba tett be a család valami diliházba...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.