A hódmezővásárhelyi polgármester szerint korábban rá is messiásként tekintettek, ám az ifjú politikus sem lesz az, mint ahogy ő sem volt az.

Facebook posztján keresztül nyílt levélben üzent Márki-Zay Péter Magyar Péternek – szúrta ki a hvg.hu. Szerinte Varga Judit exférjétől

„joggal tartanak mind a Fidesz, mind az ellenzéki pártok, hiszen mindenkitől vihet el szavazatokat. Meg is kezdődött a lejáratása, és nemcsak a kormánypárti oldalon. Látszanak már a támadási felületek is: NER-társ, pszichopata, asszonyverő, fideszes ügynök... »

Magát látja Magyar Péterben – Márki-Zay is felült a Magyar-expresszre

Márki-Zay Péter üzent Magyar Péternek/ Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A hódmezővásárhelyi polgármester úgy véli – aki a 2022-es választásokon az ellenzék miniszterelnök-jelöltje volt –, hogy sokan az új messiást látják Magyarban, ám szerinte nem az.

„Én sem voltam az, más sem lesz az. Nem messiásokra van szükség, hanem egy mindent elsöprő ébredésre, arra a tudatra, hogy az ellenzéken belüli megosztottság soha nem lehet akadálya a közös cselekvésnek. »

Forrás: hvg.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"'"az ellenzéken belüli megosztottság soha nem lehet akadálya a közös cselekvésnek"'" Péter !!! Péter !!!

Azzal kezdted, hogy a gyurcsánnyal nem. Így volt? Így.
Szétkúrtad ezzel az ellenzéki összefogást? Szét.

Akkor légyszíves azon legyél, hogy minden ellenzéki érzelmű fogjon össze.

Ha nem teszed akkor a fidesz fogdosson össze.
balos
@Peller Anikó: Megvolt!Ezért fizetik öt is!Meg a többi márkit!
KisTehen
@Peller Anikó: magyar péter is azzal kezdi, hogy gyurcsánnyal nem :)
KisTehen
@Peller Anikó: magyar péter nem fogja szétkúrni?
Philip Marlowe
Ahogy már többszőr leírtam...
Magyar péter rekord gyorsasággal lett "népszerű" (azért ez sem igaz így, hogy népszerű...:DDD)
De rekord gyorsasággal tűnik is el!
Aki ebben a fickóban lát bármit is, hát már bocsi, de az beteg!
Olvassátok már pl. a 12 pontját!
Hányan fogalmazták már ezt 1990 óta!?
Ez a 12 pont egy plágium!!!
Ezt beszopjátok még mindig?
Noooooormális?

Arról már nem is beszélve, hogy mindegyik pontját ez a kormány teljesíti legeslegjobban 1990 óta...
Ez nem is vita téma! Csak néhány libsipatkány, zorbánfóbiás majom erőlködése.
Péter2
@Peller Anikó: dk nélkül sohasem lesz 2/3 többsége még Magyarnak sem , ! A dk-sok vagy a többi baloldali szavazók soha nem szavaznának egy olyan emberre, aki a p- fideszből jött, és jobboldalra sem ! A dk a legnagyobb baloldali párt, elég embert tud maga mögött tartani , hogy megkerülhetetlen legyen ha akarnak p-fidesz ellen tenni valamit ! Ebbe a témába pár fórumba beleolvastam , sokak rájöttek arra , hogy magyar cselekményterve baloldali koalíció nélkül nem megvalósítható, a 2/3 ez tény ! A lényeg magyar mondatai hallatán a gondolkodó emberek mára már rájöttek , hogy nincs értelme magyarra szavazni , ha pártot alapít , mert egy zsákutca , én mint baloldali arra a baloldali pártra szavazok , ha szavazok , amelyik a legerősebb és más baloldaliaktól is hallom , , hogy ezt teszik ! Részemről már szinte semmilyen hatása nem lesz rám , de ha román bozgorok szavazhatnak , még a halott bozgor is, akkor én is !
verőce21
A lipsik castingja eddig eredménytelen...!
Keresgéljetek még gyerekek...! gyönyörűen gazdagodtak Petikék is az elmúlt x évben, és annyira k*rvára nem zavarta őket a rendszer...! :)
szegény hazám
@Philip Marlowe: Tisztelt Uram! Azt állítja
"Hányan fogalmazták már ezt 1990 óta!?
Ez a 12 pont egy plágium!!!
Ezt beszopjátok még mindig?
Arról már nem is beszélve, hogy mindegyik pontját ez a kormány teljesíti legeslegjobban 1990 óta..."
Önt minden bizonnyal 1990-ben még pelenkázták. Ezért nem emlékszik rá, hogy a rendszerváltó országok éllovasaként ezekkel a nehézségekkel már szembe néztünk, és sikereink is voltak. Most újra kell kezdenünk mindent, mert nagyeszű miniszter elnöke, a k. malac leküzdötte hazánkat éllovasból az utolsó helyre. A felemelkedéshez a feladatok ezért nem plágium csupán ismétlés a bukás után, hiszen a fidsssss úgy tönkre vágott mindet, hogy talán már rendbe sem lehet tenni országunkat...sajnos.
Péter2-vel pedig messzemenően egyetértek:" én mint baloldali arra a baloldali pártra szavazok , ha szavazok , amelyik a legerősebb és más baloldaliaktól is hallom, hogy ezt teszik !"
Én is ezt fogom tenni.
jáger laszló
Én is a legerősebb baloldali pártra szavazok,így a voksom hasznosul!!
csak ennyi barátilag
J,L,
Peller Anikó
@szegény hazám: @jáger laszló: Helyes, tegyétek ezt. Csakhát..

Ha nem sikerül összefogni az ellenzékszagú pártocskáknak, akkor hiábavaló mindenféle szavazgatás. Aki kormányváltást akar, annak meg kell, meg kell, meg kell barátkozni az ellenzék konglomerátum összefogásával.

A péterek mivel a fideszből jöttek, nem megbízható partnerek, de:

meg kell próbálni együttműködni velük és társaikkal, mert egyedül biztosan nem megy. A fidesz fegyvere az oszd meg és uralkodj. Működik.

Egyedül ebben a borzasztóan meggörbített választási csatában nem győzhet senki más csak a geci.
csak úgy....
a fideszes látomásoknak se vége se hossza :) , - kár ,hogy a kuka nem fideszesek is fölülnek a rémhírterjesztöknek! - lenint is a ruszkik butasága éltette sokáig ,ugyan úgy mint most 0rbánt a széllelbélelt, összeesküvés elméletekre fogékony magyarok!
Feller_Peti
Baloldal bukott nemzetáruló politikusa, Márki Zay. Dollár baloldal hazaárulók. Nem lennék a helyükben. Az árulást sok rendszer kedveli a árulókat már nem. Általában agyonlőtték vagy felakasztották az Péter fajtákat is.

Gyurcsány Takarodj!
KisTehen
@Peller Anikó: aki összegyurcsányozza magát annak annyi :)
KisTehen
@csak úgy...: a dékások fanatikusok ... nekik aztán dumálhatsz :)
Yoda69
@Peller Anikó: Ez jol hangzik, es en teljes mertekben azonosulok a velemenyeddel. Csak hat Magyar kijelentette a DK-val nem fog ossze, koaliciot nem alkot vele. Ez azt jelenti hogy valasztasi osszefogasra se lehet szamitani, mert egy esetleges gyozelem eseten az koaliciot eredmenyezne. Ugyanakkor azt pedig NEM jelentetti ki, hogy orbannal, ergo fideSSel nem fogna ossze. En ugy latom Magyar arra hajaz, hogy egy valsagot robbantson ki a fideSSben, ami elsoporne a NER vezerkarat, es utana egy uj fideSSel kotne szovetseget. Ez lehet a nem nyilvanos mester-terv az elejtett szo szosszenetekbol. Viszont ez nem fog mukodni, mert orban NEM LEHET MEGPUCCSOLNI.
Yoda69
@Feller_Peti: Jól van roma disznó, leülhetsz. Mara teljesítetted rogan napi-parancsat.
Tibor95
@Peller Anikó: Foghatnak le-fel-össze-vissza. Hazaárulókat kivégzik, elvtársak!
NKF
Seggfej mind a kettő! De jól megélnek a politikából!
kereső
@NKF: 08:01 Orbán, rogán, szijjártó, deutsch, szájer...és lehetne folytatni a sort, milyen qrva jól megélnek a politikából, immár 34 éve. Mert az oskola padból egyenesen beültek a parlamentbeés azóta is abból élnek. Egyiknek sem volt polgári foglalkozása, vállalkozása. Na, hogy hangzik? Érdekes, hogy ez a "politikából él meg" csak az ellenzékieknél büfög föl- akik meg tényleg abból tengetik az életüket- és jelzem, abból is gazdagodtak meg, azoknál ez szóba sem kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.