Hogy Magyar Péter miért nem tett korábban feljelentést, Rogán Antalék ellen? A válasz is megérkezett egy menekülésre való felszólítással együtt.

A Központi Nyomozó Főügyészség március elején közölte, hogy tanúként hallgatnák meg Magyar Pétert, aki hivatali vesztegetésről és annak feljelentés elmulasztásáról nyilatkozott. Most azonban borított a férfi.

Mindennek rendelt ideje van. Eljutottunk oda, hogy a nyilvánosság ereje miatt már nem tudnak elhallgattatni. Mindent tudok és mindent tudok bizonyítani

- mondta Magyar.

Magyar Péter: "Rogán Antal jól teszi, ha felkészül a menekülésre"

Fotó: Magyar Péter Facebook oldala

Magyar továbbra is azt állítja, bizonyítani tudja, hogy a Schadl-ügy lehallgatási jegyzőkönyvében Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert, feleségét, Rogán Barbarát és Nagy Ádámot, Rogán kabinetfőnökét emlegette Tóniként, Barbaraként és Ádámként a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar korábbi elnöke.

Az ATV Startban Schadl-Völner korrupciós botránnyal kapcsolatban Magyar Péter úgy fogalmazott, hogy információi szerint a kormány már több mint fél évvel a hivatalos gyanúsítás előtt tudott arról, hogy mi zajlik az ügyben. Állítása szerint az információi Varga Judittól és Gulyás Gergelytől származnak, majd ismét üzent Rogán Antalnak, és azt mondta:

szerinte a miniszter jól teszi, ha felkészül az országból való elmenekülésre. Azt tanácsolja neki, keressen egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás.

444 nyilvánosságra hozta annak a telefonbeszélgetésnek az összefoglalóját, amelyben a végrehajtói kar korábbi elnöke egy orvos ismerősével egyeztetett. Ebben egyebek mellett szó esett valamilyen ígéretes, hosszabb távú lehetőségről is, amellyel kapcsolatban Schadl azt mondta beszélgetőpartnerének, hogy találkozott Tónival, Barbarával és Ádámmal.

Bár a Schadl-ügyben indított bírósági eljárás jelenleg is zajlik, az továbbra sem derült ki, hogy kicsoda Tóni, Barbara és Ádám, noha a nyomozati iratok arra utalnak, hogy Schadlnak bizalmasabb kapcsolata lehetett Nagy Ádámmal. Ezt a részletet a nyomozás közben valamiért nem vizsgálta a rendőrség.

Rogán Antalnak 2023. április 11-én képviselői kérdésekre kellett válaszolnia, miután utoljára 2017. december 11-én szólalt fel a parlamentben. Ekkor Jámbor András a Schadl–Völner-ügyről faggatta az azonnali kérdések órájában. Rogán akkor azt válaszolta, hogy „nem tudom, hogy Schadl és Schádl urak azok ugyanannak a személynek felelnek-e meg”, vagy egyszerűen csak egy sajátos kiejtési módról van szó. Ezután közölte, hogy nem ismeri az érintett személyt és a jövőben sem fogja.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője hozzátette, hogy az ügyészség minden gyanúba keveredett esetet megvizsgált, és szükség esetén eljárást indított.

Forrás: https://telex.hu/belfold/2024/03/18/magyar-peter-rogan-antal-schadl-ugy-hadhazy-akos-varga-judit?fbclid=IwAR0EcRtCJsdFYJEpJQ5CH3Rvyab_N-W8PX3xDds57blggYOND5toheGW-J4

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem kedvelem, de az ellenzék tanulhatna tőle...így kellett volna 2010-óta kommunikálni ezekkel a csírákkal..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem kedvelem, de az ellenzék tanulhatna tőle...így kellett volna 2010-óta kommunikálni ezekkel a csírákkal..
Eladott Ország
Petike és ezt te el is hiszed, hogy a bűnöző, hazaáruló, politikai prostituált román tolvajcigány, ruszkibéren, genetikai hulladék megengedi?! Magyarország nem jogállam, ezt neked jobban kellene tudnod, köztük éltél, vagy minket nézel hülyének?! Ehhez előbb a cigány csútidevlát', Polpott' Petit, és szőkítő Sanyát kell elzavarni! ...
Pusztai
@Pálinkás Pál: Ugye-ugye?
Hányszor írom le és mondom és vettem észre MP-t: egyedül jobban kommunikál mint az egész álellenzéki szarhalom!
Namely
"Hogy Magyar Péter miért nem tett korábban feljelentést, Rogán Antalék ellen?"
Mert akkor még maffiatag volt, és rendes fizetést kapott. Most, hogy már kiesett a körből, új pénzforrás után nézett.

"Mindennek rendelt ideje van. Eljutottunk oda, hogy a nyilvánosság ereje miatt már nem tudnak elhallgattatni. Mindent tudok és mindent tudok bizonyítani"
Blablablablabla.
@Pálinkás Pál: nem tűnt fel, hogy így kommunikálnak 2010 óta?
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Ahhoz muníció is kellett volna, hogy " lőhessenek"! Magyar rögtön a Fidesz lőszerraktárából tárazott be...így azért "picit könnyebb" támadni.
Pusztai
@Sakk Matt: Nem a támadásról van, szó, hanem magáról a kommunikáció milyenségéről!!

Profi módon beszél, riposztozik, válaszol, ...
Mondj ilyent egyet az ellenzéktől?

Van még egy: MZP!!
Ja hogy ő is fideszes volt?
Francba!
..
2002 előttieket tessék megnézni és utána hogyan változott a ballib és a fidesz!!
Pusztai
Itt ez a Karácsony nevű szakmailag kommunikációhoz értő és végzett emberke, és MP 100x lekommunikálja.
Végzettsége ellenére ostobán kommunikál MP-hez képest!
KisTehen
ugyan már ... karácsony elintézte annyival, hogy nem tudta milyen szerződéseket írt alá zuglóban :)
Philip Marlowe
"Magyar Péter: "Rogán Antal jól teszi, ha felkészül a menekülésre""

Kisbahátom te pedig a kényszer zubbony viselésére edzed magad...:DDD
Ez a csávó olyan mint a Szabó Bálint...
Ezt is el fogják hamarosan rabolni az ufók, aztán valamelyik autópályán találnak rá gatyában...
Ez az ember beteg! Beleőrült a válásába, és napról napra súlyosabb tüneteket mutat.
Vajon mikor csap át fizikai agresszivitásba?...mert az fog jönni...:(((
Philip Marlowe
@KisTehen: Feri is így védekezett a Zushlag ügyben! Azt mondta, hogy ő csak aláírta...(BESZARÁS!!!)
Zuslágra meg rárohad a lakat... ezek a komcsik!...
Eladott Ország
@Philip Marlowe: „Csapásokat adunk és kapunk.” Pelikán elvtárs. A mi nagy szónokunk dicső mondatai.
twitter.com/i/status/1556248774380494848
Magyar Valóság – Fideszország... nekünk nem kell csak Orbán Viktor. „nem félünk és nem fázunk, Orbán Viktor a királyunk” ...
www.youtube.com/watch?v=p0DaJD9kX-0
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: na...azért álljon meg a menet...a melegszar simogató ellenzéki petíciók helyett oda is lehetett volna mondani...
Sakk Matt
@Pusztai: Erről beszélek. Mit mondjanak ellenzékiek..hogy a fideszesek lopnak?! Mondták, nem is egyszer. Hogy a rendszerük csaláson és törvénysértésen alapul? Tudjuk, nem egyszer a pofájukba lett vágva.

Ha majd azt látom, hogy Rogán a vádlottak padján ül és Polt nem mosdatja, akkor esetleg Magyar Pétert más polcra teszem, mint mondjuk az LMP-t.
De én nem sok jövőt jósolok az új üdvöskének sem.
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Odamondtak..soxor. Csak MP új hang, friss hang. De majd unalomba fullad...
Horizont
Magasívűen basztatják jobbról is meg balról is ezt a fiút. Én drukkolok neki és úgy látom végig fog menni az úton. Nagyon helyesen.
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: hadházyn ,jakabon kívül várom az emlékezetes " odamondásokat " ! még fletó is virágnyelven makog mostanában..
csak úgy....
könnyü dolga van a fidesznek,hiszen tisztában van azzal,hogy a magyarok értelmesebbik fele kétkedö, a híg agyú híveik pedíg tántoríthatatlanok! ennek issoráz rossz vége lessz...
Dr. Proktor
"Részleteket nem vizsgál a rendőrség"
Hát igen, persze csak ha fideszesek az érintettek, másként a részletekre alapoznak vádemeléseket...
Dr. Proktor
Van egy tanácsom Magyar Péternek, a főügyészségen ne menjen ablak közelébe, de még a lépcsőt is kerülném a helyében...
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Azoknak is nagy eredménye volt. A lobkorona nélküli sétányt csócsáltuk egy darabig..aztán?
Nem nagyon indulnak nyomozások. Meg aztán van Polt Péterük a NERtársaknak.
Dr. Proktor
@Maccska: Nincs az a bizonyíték amire Polt Péter ne vágná rá hogy "ez nem releváns"...
Folt hátán polt!
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: ezért mondom ,demokratikusan nem lehet diktatúrát buktatni...az mind csak bohóckodás, lásd az elmúlt évek " tüntetéseit "...
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Gulyás Márton Partizán: – Te végsősoron Orbán Viktor hatalmát leváltani szeretnéd, a miniszterelnök kihívója vagy, vagy ellenkezőleg, koalíciós partnerévé szeretnél válni? Magyar Péter: – Hú, ez egy nehéz kérdés. Nem gondolkoztam ezen így konkrétan. Ö olyan ember, ha a fidesznek nem lesz meg a 2/3, ez mellé fog állni és koalíciót kötnek. Gondolkodni kell mert jön a fekete volga. Predig ez könnyű kérdés volt. (Magyar-interjú a Partizánon, Március 15.)
twitter.com/i/status/1768913268452540795
teuton
A bizonyitekok csak addig bizonyitekok, amig kezen-közön el nem tünnek. Mint pl. szefben örzött anyagok, Juhi a rendörsegnek atadott cd-je Goebbels Toni pesti ingatlansügyeiröl, a Stasi aktai amik iratmegsemmisitökben landoltak, stb. Vagy egyszerüen 30 evre titkositva lesznek...
Pusztai
telex.hu/belfold/2024/03/19/magyar-peter-varga-judit-veszekedes-atv

Magyar Péter a Völner–Schadl-ügyről: Bizonyítani tudom, hogy a kormány fél évvel a gyanúsítások kimondása előtt tudta, hogy mi zajlik
Dr. Proktor
@Maccska: Ha nem Polt Péteren múlt az elitélés, akkor csak két magyarázat lehet, vagy ártatlan Simon vagy nincs bizonyíték csak hipotézis.
sándorbence
nomost gyün a tónibarbara és ádám szállása
Aki Én
@Pálinkás Pál: ez is csak az bizonyítja, hogy az ellenzéknek jó úgy, ahogy van
KisTehen
@Horizont: és mi lesz az út vége, mama?
Pálinkás Pál
@Aki Én: mert ez nem ellenzék...ez egy kollaboráns csürhe...
Dr. Proktor
@Maccska: Bűnös akkor lesz ha elitélik!
Neked milyen magyarázatot adott arra hogy honnan van a pénz? Lehet lottó ötösből, találmányból mint Rogán Tóninak ( Rogán gondolom vette mint anno a Nádor utcában a lottó ötösöket a nepperek , mert ez nem olyan találmány mint a Heller-Forgó hűtőtoronyé...) Várjuk ki a végét, majd meglátjuk!
Őrnagy
Most aztán Rogán Tóni úgy retteg, mint még soha! :)))

Közben "Dobrev Klára beleállt Magyar Péterbe: „Az országnak nem rá van szüksége”"

Közben a fideszesek meg hátradőlnek a foteljukban és két röhögőgörcs között kérik a kávéjukat!

Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy a kétfarku kutya viccpárttal verseng Magyar Péter új viccpártja!
Egy másik komment felületen valaki találóan megjegyezte, hogyha Magyar Péter évek óta tud súlyos Rogán Tónihoz köthető bűncselekményekről, és évek óta hallgat róla, akkor évek óta bűnsegéd az ügyben! Van benne valami.
Aki Én
@Maccska: 12:42
Szíjjártó meg a többi úrizáló közpéntolvaj esete viszont belefér? Hogy Matolcsi fiát ne említsem...
Kicsit más nagyságrend.
NKF
Most már Magyar Péter lesz az új sztár,rosszabb mint tóthgabi!
Cherry
Szegény tényleg jó ha őrzik ,,,ezt a ziros cigány és bandája nem hagyja annyiban,,,
Cherry
@Őrnagy: Te aztán tudod te idióta seggnyaló... OV és csőcseléke be van sz@rva,,, rezeg a korona, a maffiózók fején te barom
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Akkor hajrá fiatalok, én már mamuszban nézem a Netfixet ;)
Majd szóljatok, ha demokrácia van megint!
KisTehen
@NKF: magyar is a libsik szemétdombjára kerül, mint mzp
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: nem vagyok én sem tini...a mai fiatalok szart sem tesznek...
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Akkor marad a Netfix...ha nagy a gáz, akkor Ausztria.
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: lehet veszek egy házat valami kis osztrák faluban...hajlok rá, mert itt a közeljövőben nem lesz változás..
Pálinkás Pál
@Sakk Matt: a normális fiatal nem is ide tervez suli utánra.., itt csak a hülye, meg az marad,akinek van pénze...
Dr. Proktor
@Maccska: Nem olvastad hogy hány honfitársunknak osztogattak ilyen útlevelet?
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Én olasz tengerparti házban gondolkodom, a barátom pedig már vett is egy házat Alicantéban!
Pálinkás Pál
@Dr. Proktor: az sem rossz, nálunk az asszony valahová nápoly környékére menne..., majd meglátom mi lesz...
Eladott Ország
És ki fog vádat emelni Rogán ellen, Polt Péter, amit az ország legnagyobb bűnözője szőkítő Sanya nyújt be?! Na ne vicceljünk már?
csak úgy....
@Dr. Proktor: az olaszoknál,spanyoloknál ,portugáloknál iszonyatosan forrók a nyarak, nem ritka a + 45 fok...,tehát csak bátraknak és a nem olvadozó,stabil vérnyomással rendelkezöknek való!
Aki Én
@Maccska: nagyon remélem, hogy sok ilyen támogatja.
terlasz
Ez aztán a leleplezés! Igaz, ezt már mindenki tudta, de ez a kommunikáció csúcsa.
Persze, csak a messiásvárók tömegének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.