Hogy Magyar Péter miért nem tett korábban feljelentést, Rogán Antalék ellen? A válasz is megérkezett egy menekülésre való felszólítással együtt.

A Központi Nyomozó Főügyészség március elején közölte, hogy tanúként hallgatnák meg Magyar Pétert, aki hivatali vesztegetésről és annak feljelentés elmulasztásáról nyilatkozott. Most azonban borított a férfi.

Mindennek rendelt ideje van. Eljutottunk oda, hogy a nyilvánosság ereje miatt már nem tudnak elhallgattatni. Mindent tudok és mindent tudok bizonyítani

- mondta Magyar.

Magyar Péter: "Rogán Antal jól teszi, ha felkészül a menekülésre"

Fotó: Magyar Péter Facebook oldala

Magyar továbbra is azt állítja, bizonyítani tudja, hogy a Schadl-ügy lehallgatási jegyzőkönyvében Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert, feleségét, Rogán Barbarát és Nagy Ádámot, Rogán kabinetfőnökét emlegette Tóniként, Barbaraként és Ádámként a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar korábbi elnöke.

Az ATV Startban Schadl-Völner korrupciós botránnyal kapcsolatban Magyar Péter úgy fogalmazott, hogy információi szerint a kormány már több mint fél évvel a hivatalos gyanúsítás előtt tudott arról, hogy mi zajlik az ügyben. Állítása szerint az információi Varga Judittól és Gulyás Gergelytől származnak, majd ismét üzent Rogán Antalnak, és azt mondta:

szerinte a miniszter jól teszi, ha felkészül az országból való elmenekülésre. Azt tanácsolja neki, keressen egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás.

444 nyilvánosságra hozta annak a telefonbeszélgetésnek az összefoglalóját, amelyben a végrehajtói kar korábbi elnöke egy orvos ismerősével egyeztetett. Ebben egyebek mellett szó esett valamilyen ígéretes, hosszabb távú lehetőségről is, amellyel kapcsolatban Schadl azt mondta beszélgetőpartnerének, hogy találkozott Tónival, Barbarával és Ádámmal.

Bár a Schadl-ügyben indított bírósági eljárás jelenleg is zajlik, az továbbra sem derült ki, hogy kicsoda Tóni, Barbara és Ádám, noha a nyomozati iratok arra utalnak, hogy Schadlnak bizalmasabb kapcsolata lehetett Nagy Ádámmal. Ezt a részletet a nyomozás közben valamiért nem vizsgálta a rendőrség.

Rogán Antalnak 2023. április 11-én képviselői kérdésekre kellett válaszolnia, miután utoljára 2017. december 11-én szólalt fel a parlamentben. Ekkor Jámbor András a Schadl–Völner-ügyről faggatta az azonnali kérdések órájában. Rogán akkor azt válaszolta, hogy „nem tudom, hogy Schadl és Schádl urak azok ugyanannak a személynek felelnek-e meg”, vagy egyszerűen csak egy sajátos kiejtési módról van szó. Ezután közölte, hogy nem ismeri az érintett személyt és a jövőben sem fogja.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője hozzátette, hogy az ügyészség minden gyanúba keveredett esetet megvizsgált, és szükség esetén eljárást indított.

Forrás: https://telex.hu/belfold/2024/03/18/magyar-peter-rogan-antal-schadl-ugy-hadhazy-akos-varga-judit?fbclid=IwAR0EcRtCJsdFYJEpJQ5CH3Rvyab_N-W8PX3xDds57blggYOND5toheGW-J4

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem kedvelem, de az ellenzék tanulhatna tőle...így kellett volna 2010-óta kommunikálni ezekkel a csírákkal..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
És ki fog vádat emelni Rogán ellen, Polt Péter, amit az ország legnagyobb bűnözője szőkítő Sanya nyújt be?! Na ne vicceljünk már?
csak úgy....
@Dr. Proktor: az olaszoknál,spanyoloknál ,portugáloknál iszonyatosan forrók a nyarak, nem ritka a + 45 fok...,tehát csak bátraknak és a nem olvadozó,stabil vérnyomással rendelkezöknek való!
Aki Én
@Maccska: nagyon remélem, hogy sok ilyen támogatja.
terlasz
Ez aztán a leleplezés! Igaz, ezt már mindenki tudta, de ez a kommunikáció csúcsa.
Persze, csak a messiásvárók tömegének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.