Nem mindenkinek tetszik majd a válasz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a határ a csillagos ég! - ja ezt Rákosi patás mondta! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
alap, a NER által lenyúlt pénzt vissza szerezni, bármi áron...
RonaGyuri
a határ a csillagos ég! - ja ezt Rákosi patás mondta! =))
kakukkmadár
Felfedték, hogy mikor fogunk FELEOLYAN jól élni, mint a németországi törökök? Négybetűs rövid szó a válasz.
kereső
"Ugyanakkor megjegyezték, hogy pár évtized múlva már a német szinten lehetünk, addig is pozitív irányba halad az ország, közeledünk az uniós átlaghoz."- miközben Németország báván álldogál.

Erre mondják a bölcs öregek"álmodik a nyomor"!-sajnos.
kereső
@Maccska: Honnan tudod, hogy én életszinvonalon élek? És ha, jól kuksiztam és "értelmeztem" a cikket, akkor nem az egyes emberekről van szó, hanem az ország egészéről.Az meg jelenleg, még a te német életszinvonalad ellenére is az Eu hátulján kullog. Ti annyiban javitotok a megitélésen, hogy emelitek az "átlagot".
CsipkeRózsa
Az itt hozzászólók közül talán senki sem fogja azt megélni.
Eladott Ország
Ha a fidesz vezette hatalmi politika marad, akkor még a volt keleti blokktól is tovább nő a lemaradásunk. Erre fényes bizonyíték a jelenlegi helyzet. Már Bulgária is kitette az indexet. Ehhez a fideszt el kell zavarni a történelem szemétdombjára, ahová való.
Korrupcióérzékelési index 2012-2023 Magyarország a legkorruptabb az EU-ban.
www.datawrapper.de/_/U7obP/
"Attól sem lett jobb a magyarok vagyoni helyzete, hogy a kormány a választás előtt kétezer milliárd forintot osztogatott el, az infláció elvitte szinte az egész többletet. Bulgária már a nyakunkon van az unió utolsó helyéért folytatott különmeccsben, Szlovákia és Horvátország ellépett tőlünk.
www.datawrapper.de/_/7iEO3/
Pálinkás Pál
@Maccska: te valami párhuzamos univerzumban élsz-...?..valóban...elértük a német árakat, balkáni fizetéssel...és sikerült lecsúsznunk életszinvonalban az unió aljára...ne velem foglalkozz marha, hallottál engem panaszkodni..?..én ha valamit sokallok itthon, megveszem külföldön..de csomóan sokadikán már nem tudnak mit az asztalra tenni...
Cherry
Majd talán akkor ha ez a retkes tolvaj fideszcsürhe eltakarodik az országból, utána valamikor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.