Hadházy Ákos Facebook oldalán reagált hosszasan a ma reggel nyilvánosságra került hangfelvételre, melyben Magyar Péter az ex feleségével, Varga Judittal beszélget.

Hadházy divatot csinál abból, hogy megalázza Magyar Pétert – "Egy Varga Juditot csőbe húzó felvételt hallottunk"

Fotó: Hadházy Ákos Facebook oldala

Korábban több felvételről és miniszterEK beszélgetéséről volt szó. Ehelyett egy, Varga Juditot csőbe húzó felvételt hallottunk. Vagyis vagy nincs több bizonyíték, vagy a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója megijedt (erre persze nyilván van is oka) vagy a további bizonyítékokat későbbre tartogatja. (Mindenesetre sokat elmond, hogy hetek óta tartó hallgatás után előkerült Gulyás Gergely, hogy megkönnyebbülten kitegyen egy gúnyos posztot)

- írta a képviselő, majd folytatta:

Sajnos ezt a felvételt Polt Péter simán el fogja intézni annyival, hogy a „jó miniszter asszony“ tévedett, nincs bizonyítékot arra, hogy igazat mondott, nem is tudják, miért mondott ilyet…Hacsak nincs az ügyészségen belül egy hős, ezt a feladatot simán abszolválják, ahogy ezt már annyiszor megtették.

Azt Hadházy is elismeri bejegyzésében, a felvétel újabb, rendkívül fontos bizonyíték a rendszer romlottságára. Azonban még mindig kérdéses, hogy azokat, akiket az eddigi bizonyítékok nem győztek meg a maffiaállam működéséről, azokat most meg lehet e.

Szerinte a hangfelvétel sok kérdést vet fel, két dolgot azonban mindenképpen tudnunk kell:

Mint minden korábbi dokumentum esetén, erre is igaz: az, hogy ennek mekkora lesz a politikai hatása, leginkább attól függ, hogy mennyi emberhez jut el a híre. Orbánt soha nem az érdekli, hogy kiderül-e az igazság, hanem hogy hány emberhez jut az el. A propagandagépezet már sokszor bizonyította, hogy képes milliók elől elhallgatni az igazat, zajkeltéssel elterelni róla a figyelmet, vagy éppen “megmagyarázni”, hogy a “baloldal még rosszabb lenne”. Nem érdekli őt, ha kétmillióan hallanak valamiről, ha nyolc millióan nem, vagy csak éppen-éppen, azt is “magyarázva”

- írta, továbbá

Az, hogy lesz-e mégis valódi változás, az CSAK attól függ, mikor ismerik fel tömegek, hogy amíg propagandagépezet létezik, nem beszélhetünk valódi választásokról és addig szinte lehetetlen választáson leváltani a kormányt. Ha tömegek akarják, megváltoztathatók a játékszabályok.

Bejegyzését azzal zárta, hogy egy demokráciában lemondana, vagy legkésőbb a választáson megbukna a kormány, de szerinte ez nem az, ám felszólított mindenkit, hogy tegyünk érte, hogy az legyen.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: baszod idióta,most nem nevezed ákost "napi szarnak" ? :)
öcsike,téged faszán gondolkodásra képtelenné tett valaki vagy valakik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
mi van libsik ... már nem mond igazat hadházi?

HAHAHAHA
csak úgy....
@Őrnagy: @verőce21: = tehát ti a fideszék kultúrhált alja! :)
Pusztai
Hadházy!
hagyd a pichába Magyart!
féltékeny vagy??

adok segítséget:
marci baszod ez mi? spar szarul navigál akkot ti mit csináltok

"Megjöttek a friss GDP-adatok: Románia lehagyta, Horvátország utolérte Magyarországot
Szabó Dániel
2024. március 26. 16:55
Románia fejlettségi mutatója már magasabb, mint Magyarországé, Horvátország pedig utolért hazánkat - derül ki az Eurostat mai gyorsbecsléséből, amelyben az egy főre jutó, vásárlóerő-paritáson számolt GDP-adatokat közli.
Hazánk az uniós átlag 76%-án áll, a horvát holtversennyel még Szlovákia, Lettország és Bulgária van mögöttünk a régiós fejlettségi rangsorban"
verőce21
@Őrnagy: ezek @csak úgy...: -nak a kitartottjai...! :)
vitriol
Hatmillió magyarnak kéne összefogni, hogy a kormányt elzavarhassuk, de kettő sem képes rá! Ez a nagyon szomorú valóság. Hadházy évek óta szorgalmasan dolgozik, hogy bizonyítékokat gyüjtsön a kormány ellen, ezért össznépi megbecsülés ővezi őt, de nem tudunk igazat adni neki, ha mások kormánybuktató törekvéseit kifogásolja!
teuton
@Maccska: Bizomy, igazad van kiveteleen, minden pofon jo helyre megy"! Nezdd csak mefg a fitymasz tamogatottsagat! nPersze analfabetakent nem tudod, neked ha azt mondjak, a valasztok 2/3a valasztotta öket, azt is elhiszed, valojaban a lakossag NEGYEDE SEM!!! Kepzeldd, a kolostormalac holland naci haverja ugyanilyen szavazatarannyal nemhogy 2/3ot, de meg kormanyt sme tudott alakitani! Pedig minden regebbi igeretet/fenyegeteset visszavonta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.