Hadházy Ákos Facebook-oldalán taglalta, hogy ezúttal keményen lecsapnak Polt Péterék, gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát.

Van egyfajta humora a Polt-féle ügyészségnek: mára, nagycsütörtök reggelén 9 órára rendelték be gyanúsítotti kihallgatásra Iványi Gábort...

- posztolta Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

Hozzátette:

Ha nem lenne olyan végtelenül szomorú ez, mosolyoghatnánk is, hogy valószínűleg HIVATALOS SZEMÉLY ELLENI ERŐSZAKKAL, MEG A NYOMOZÁS AKADÁLYOZÁSÁVAL gyanúsítják meg.

"Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy nem a NAV nyomozók rendelték be, illetve fél 10-re már Gurmai Zitát is beidézték ugyanoda, a Belgrád rakpartra, a Nyomozó Ügyészségre" – írja az ellenzéki politikus.

Hadházy Ákos: Miért vagytok kegyetlenek?

Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Gurmai mentelmi jogát néhány hete függesztette fel a parlamentnek gúnyolt színház, mert az ügyészség szerint 2022 februárjában erőszakosan lépett fel az Iványi egyesületénél intézkedő pénzügyőrökkel szemben. A legfőbb ügyész szerint ezzel hivatalos személy elleni erőszak bűntettét követte el. Most minden bizonnyal emiatt rúgnak még egyet Iványi Gáborba – szigorúan a kereszténység és a jogállam nevében. Mert ugye – ahogy megtudtuk a héten – az ügyészség munkáját nem irányíthatja a politika...

– zárja gondolatait Hadházy, majd egy bibliai idézettel zárul a poszt:

„Jézus pedig azt mondta: Atyám, bocsásd meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!“ (Lk 23, 34)

Forrás: Hadházy Ákos Facebook-oldala

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a legaljasabb része Orbán rendszerének. A legszegényebbek lába alól húzzák ki a talajt. Nincsenek rá szavak micsoda gátlástalan, mocskos, kegyetlen országban élünk. Ez az az ügyészség, ahova Rogán Tóni és vagy emberei bejárhatnak kihúzogatni számára fontos dolgokat iratanyagból? Az ügyészség minden ügyet a prioritási sorrend szerint kezel. Úgy látszik Iványi Gábor követte el a legsúlyosabb bünt, ételt osztott a szegényeknek és segített rajtuk? Nem kellett volna, inkább el kellett volna venni az egyedülálló anyukák alól a lakásukat és kib@szni öket télen az utcára, akkor meg jutalmat is kapott volna a NER-töl. Ez az a részleg ahol kézi vezérléssel a duce és de-Rogán megmondja, hogy kit és hogyan kell vegzálni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
ákos ... csak nem befolyásolni akarod az ügyészséget?
Nyírfa
Dehát ez Szűz Mária országa. Vagy mégsem?
kereső
"Nagycsütörtök"...Jézus elfogásának, az utolsó vacsora emléknapja- katolikus egyházi szertatása , az "oltárfosztás".
Van ebben valami groteszk , hogy a MET egyház vezetőjét erre a napra rendelte be az ügyészség- mert "vezetésével hivatalos személy elleni erőszakot követtek el"- holott, Iványi Gábor csak ahhoz ragaszkodott, hogy engedjék be a házkutatás lefolytatásának idejére a MET helységeibe- amelyet a BE sem tilt- sőőőőőőőőőt, éppen az ellenkezőjét mondja ki. Vagy az volt a probléma, hogy Iványi Gábor hozzájárult a sajtó nyilvánossághoz?
Őrnagy
@Nyírfa: Szűz Mária országa nem Iványi Gábor és Hullaházy országa!
szaboria1
Mivel több sajtó is ott volt és felvételek is készültek azok az újságírók most tanúskodhatnak, hogy Iványi összekulcsolt kézzel beszélt a NAV-os tisztel.
Eladott Ország
Ez a legaljasabb része Orbán rendszerének. A legszegényebbek lába alól húzzák ki a talajt. Nincsenek rá szavak micsoda gátlástalan, mocskos, kegyetlen országban élünk. Ez az az ügyészség, ahova Rogán Tóni és vagy emberei bejárhatnak kihúzogatni számára fontos dolgokat iratanyagból? Az ügyészség minden ügyet a prioritási sorrend szerint kezel. Úgy látszik Iványi Gábor követte el a legsúlyosabb bünt, ételt osztott a szegényeknek és segített rajtuk? Nem kellett volna, inkább el kellett volna venni az egyedülálló anyukák alól a lakásukat és kib@szni öket télen az utcára, akkor meg jutalmat is kapott volna a NER-töl. Ez az a részleg ahol kézi vezérléssel a duce és de-Rogán megmondja, hogy kit és hogyan kell vegzálni.
Pusztai
@Eladott Ország: átkos5 rühelltem, de 98-tól mâr a fidesz megelőzte őket.
azóta csak nőtt az undorom, megvetésem.
Magyar történelem legnagyobb gazembei.
KisTehen
@kereső: milyen profi vagy ... gyerekkel is foglalkozol?
Menőmanó
@Őrnagy: Hanem kié, a pedofidesz-tolvaj-náci-keresztényeké?
Toller Béla
@Őrnagy: Sokkal inkább, mint a tefajta genyáké ! A sok siker mind ezt mutatja !
kereső
@KisTehen: Milyen gyerekkel? Hol van itt a történetben gyerek? Persze, ha belegondolok, hogy a nagyon keresztény, nagyon konzervativ, és nagyon nemzethy kormány éppen azt az EMBERT támadja, üldözi- aki hajléktalan gyermekeknek tart fenn hetes óvodát, iskolát, kórházat tart fenn-és egészségügyi ellátást biztosit hajlék nélkülieknek...akkor , jogos kérdés.
Az általános múveltséghez , sok minden más mellett,szerintem nem csak tartozik hozzá, hogy tudjuk, ki tervezte jeles épületeinket- hanem a alapismeret szintjén a biblia és "keresztény" emléknapjaink, ünnepeink történelmi ismerete is- attól függetlenül, hogy hivő-e az ember,/ vallásos--e vagy sem. Persze ehhez nem feltétlenül a nemzethy sportnak kell a fő napi olvasnivalónak lennie.
Nyírfa
Az eljárások, az akkori és a jelenlegi, megvalósítják a hatalommal való visszaélés vétségét, de olyan durván, amely az EU országaiban elképzelhetetlen.
Meddig tűri Európa Orbánék otromba húzásait, hogy betette a lábát ormótlan bakancsában a magyar fasizmus?
kereső
@Nyírfa: A nagy keresztény védelmező magyar kormány, itthon üldözi a valódi keresztényeket.
csak úgy....
@Nyírfa: míg a magyarok nem rúgják seggbe a 2/3 os dagit!
Nyírfa
@kereső: 16.40

Isten, haza, család...azt hiszik mindenből gúnyt űzhetnek. Annyira elbízták magukat, hogy már észre sem veszik, hogy a bumeráng elindult visszafelé, és letarolja őket.
Nyírfa
@csak úgy...: 16.41

Ahhoz románnak vagy ukránnak kéne lenni.
kereső
@Nyírfa: Ami most megy ennek a hármasnak, az inverze- és megcsufolása.
csak úgy....
az az érzésem,hogy 0rbánt és bandáját az a gyülölet fogja elsöpörni, amit ök maguk ültettek el magyarországon ! - nem hiszem el,hogy a híveik között mindenki egységesen romlott,talán még maradt pár ezer gondolkodásra és érzelmekre képes .
Eladott Ország
Sulyok Tamás lelkén szárad Iványi Gábor ügye. Sulyok Tamás, Orbán Viktor kijelölt köztársasági elnöke lelkén szárad Iványi Gábor és egyháza ügye is (mint minden jogállamisággal és alkotmányossággal kapcsolatos ügy elkaszálása), miután az általa vezetett alkotmánybíróság akadályozta meg az Iványi Gábor egyházával szembeni jogsértések orvoslását. Mindezek Orbán kiszolgálását jelentették.
nepszava.us/sulyok-tamas-lelken-szarad-ivanyi-gabor-ugye-is/
Hogy nem sül le a pofájukról a bőr! Évekig halogatták a nemzetközi bírósági ítélet végrehajtását, nem állították vissza az egyházi státuszukat, nem adták oda az ezzel járó pénzt, miközben ezek a szerencsétlenek fuldokolva próbálták a fejüket a víz fölött tartani, hogy segítsenek a még náluk is szerencsétlenebb sorsú szegényeken. Na Sulyok, most legyél tökös, a keresztényi megbocsátást gyakorló államfő, és adj eljárási kegyelmet Iványinak, hidd el, ez találkozna a társadalmi értékítélettel. "Gyanúsítottként idézte be Iványi Gábort a Fővárosi Nyomozó Ügyészség" De, legalább nem esett ki egy ablakon! Eddig!
Nyírfa
@kereső: 16.48

Olyan sokszor idéződik fel bennem a Mario és a varázsló Cipollaja. Félelmetes a megfelelés. Annyira éreztem '89-ben, hogy az a nyikhaj a Hősök terén nem több egy mohó karrieristánál, aki megfogta a zsákmányt és nem ereszti, és ez a zsákmány nem más, mint a hatalom.
Nyírfa
@Eladott Ország: 17.07

" De, legalább nem esett ki egy ablakon! Eddig! " Nem Orbánon múlik, hanem az EU-n. Még nem mer mindent megtenni, pedig áhítozik rá. Amit évek óta művel Iványival, így is egy lassú kivégzés.
kereső
@Géza: Te már az idézéskor megirtad az itéletet is. Bár egy kicsit mellélőttél- mert egyáltalán nem azért idézték be Iványi Gábort.
Géza
@kereső: Mivel liberális-kommunista aktivisták már minden jobboldali gyanúsítást tényként kezelnek, megengedem magamnak, hogy Iványi börtönbüntetését kívánjam, mert meggyőződésem, hogy tolvaj. Nem tetszik? Jogod van nem érteni egyet velem!
Géza
@fideszes gyökér: Olvasd el a cikkeket a témában.
kereső
@Géza: Hülye vagy te B+. Nincs olyan, hogy "liberális kommunisták"- a kettő igy együtt oximoron. Mentek orbán primitiv dumája után, történelmi ismeretek nélkül.
Géza
@kereső: Ismét tahó módon személyeskedsz. Nem meglepő.
A liberális és a zöld a kommunista eszközrendszerével erőszakoskodik és épp olyan antidemokratikus gyilkos, mint a náci. Ezek egyformák és a normális emberek nem kérnek belőlük.
Géza
@fideszes gyökér: Olvasd el még legalább kétszer.
KisTehen
ákos ... szerintem nézz új hobbi után ... magyar mellett már nem terem neked babér :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok