Magyar Péter egy korábbi Facebook-bejegyzésében emlékeztetett rá, hogy 2020. december 28-án, a koronavírus-járvány idején, Gulyás Gergelynél vacsoráztak volt feleségével, Varga Judittal. Ez felveti a gyanút, hogy Varga Judit, igazságügyi miniszterként, megszegte a korlátozásokat.

Varga Judit szabályt sértett? – kijárási korlátozás alatt vacsorázott Gulyás Gergelynél

Fotó: Facebook

Vargának lehetett, sőt kellett legyen késő esti munkavégzésre is jogosító papírja, azonban exférje korábbi leírása alapján, baráti vacsorán vettek részt, és „nagyobb mennyiségű” alkoholt fogyasztottak. Így kevéssé valószínű, hogy az összejövetelt munkavégzés céljából tartották. Kérdéses az is, hogy Varga még az este 8 órás határidő előtt távozott-e. Ha nem, akkor szabálysértést követhetett el, és persze Magyar is, ha tovább maradt.

A vonatkozó kormányrendelet szerint minden esetben pénzbírságra számíthatnak, az összeg legalacsonyabb tétele ötezer, a legmagasabb pedig félmillió forint. A helyzet tisztázása érdekében megkérdezték Magyar Pétert, aki azt nyilatkozta, hogy nem emlékszik pontosan arra, mikor érkeztek Gulyáshoz az adott napon, és mikor távozott Varga Judit. Elmondása szerint Budapesten tartózkodtak, de nem tudja, hogy bármelyikük szabálysértést követett-e el. A résztvevők között volt egy magánszemély is, de Magyar nem tudja, hogyan távozott Varga a helyszínről, mivel erre nem emlékszik.

Forrás: 24.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Milyen helyesek ezen a képen. Sem övcsat, sem kés, sem könyvek...
jucus néni hazudott. Nem kicsit, nagyon!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Johnson ilyesmibe bukott Angliában.
Maccska
@Pusztai: azért az komolyabb volt.Nem családlátogatás,hanem minisztériumi buli.
Pálinkás Pál
igen szabályt sértett,de teljes lelkinyugalommal tehette, mert ő tudta,hogy az egész covid egy nagy kamu..
Levendula
Milyen helyesek ezen a képen. Sem övcsat, sem kés, sem könyvek...
jucus néni hazudott. Nem kicsit, nagyon!!!
Namely
Mi lesz a következő bődületes gigaleleplezés? Hogy nem csomagolta vissza a kekszes dobozt?
KisTehen
@Levendula: már a hangfelvételen hazudott ... ugye így gondoltad?
KisTehen
@Levendula: és gyerekük sincs, mert nincsenek a képen
KisTehen
"Magyar Péter egy korábbi Facebook-bejegyzésében emlékeztetett rá, hogy 2020. december 28-án, a koronavírus-járvány idején, Gulyás Gergelynél vacsoráztak volt feleségével, Varga Judittal. Ez felveti a gyanút, hogy Varga Judit, igazságügyi miniszterként, megszegte a korlátozásokat."

és a péter nem szegte meg?
csak úgy....
@Maccska: te lassan megkapod a leg szorgalmasabb seggnyaló nagydíjat a tudálékos
fokozattal!
rücsü41
Azt a szabályt , hogy a törvény nem mindenkire vonatkozik, és hogy egyesek azt bár mikor figyelmen kívül hagyhatják , már régen tudjuk.Régen is így volt, ma is így van, talán holnapra lesz változás,Petőfi is azt várt, így "Ha majd a jognak asztalánál , mindnyájan egyformán kapunk helyet.."Ezt az egyszerű feltételt sem teremtették meg a nagy utódok, és ma is csak papolnak erről különösen március 15.-e tájékán, de azután feledőbe merül ez a nagyszerű gondolat.Nem kellene hagyni!
kereső
„Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél.”----sokaknak ajánlom elolvasásra/újra olvasásra Orvell:Állatfarm c. könyvét.
Nyírfa
Judit ezen a képen úgy néz ki, mint egy leharcolt kocsmatöltelék. Akár a mamája is lehetne Magyarnak.
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 13:58 ♦ A maffia nem ereszt. Óriási pénzekről van itt kérem szó. Egy egész ország vagyona. Meg kell mindent tenni, hogy fennmaradjon a hatalom. Kevlármanöken, csúti geci: "Az árulót elfelejtjük, az áruló nincs, meghalt, nem is ismertük soha." “Meghalt” - ja, mi öltük meg. Az ügyészségen nem tűnik el semmi, kivéve amit megsemmisítenek.
( Tóni video) Tulajdonképpen nem állította hogy nem tűnik el semmi, azt állította hogy nincs olyan anyag az ügyészségen ami eltűnt, ez pedig logikailag igaz, hiszen ha eltűnt nincs ott. Jogos, ha nincs ott, akkor az egy semmi, a semmit nem lehet kutatni, látomással, hallomással meg nem foglalkozunk.
justhpeter
Ez a "szappanopera" úgy fekália, ahogy van, napról napra hihetetlenebb lesz, viszont arra jó volt, hogy a bicskei ügyekről és az elnöki kegyelemről már senki nem beszél. A legnagyobb tanulsága a kiderültekből, hogy a kormány közeli enberkék politikusként és emberként is hulladékok. Épeszű emberként kire kellene szavaznom, a hulladék jobboldalra, a töketlen baloldalra vagy a nem látható harmadik oldalra ?
kereső
@Sakk Matt: Az elektronikus könyvtárban is fenn van még, de a "lényeg" a rajzfilmből is lejön.
Eladott Ország
Nézzétek, hallgassátok Dr. Palotás János Úr videóját:2024. márc. 28. - Orbán rendszere már meghaladja Putyint!
www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=407001252037867
Géza
Az ellenzéki okoskodás és bosszúvágy olyan fokát láthatjuk már, ami igen erős hányingert tud kiváltani!
kereső
@Géza: Miről beszélsz gézuka? Arról, hogy a jogászok nem győzték gyártani a munkáltatók részére a munkavállalóik részére kiadandó igazolásokat- hogy a dolgozó hajnali öt órakor, vagy éppen este 10-kor miért is tartózkodik a buszmegállóban, vagy éppen gyalogol? Még a hajnali buszt vezető sofőrnek is igazolni kellett, hogy márpedig ő jogosan munkavégzés miatt van a busz volánja mögött, ezért szegi meg a kijárási tilalmat. Ennyire nem emlékszel kiselefánt? pedig nem volt az olyan régen...
Géza
@kereső: És ugyan kinek nem volt megfelelő igazolása? Többek között nekem is!
kereső
@Géza: Hogy lehet, hogy ilyen értetlen vagy? Vargának Magyar péternek volt igazolása, hogy részt vegyenek a vacsorán a kijárási tilalom ellenére, nem munkavégzés céljából voltak az utcán? Hogy lehet valaki ilyen töppedt agyú?
Géza
@kereső: Biztosan szeretnéd mindenféle okoskodással bizonyítani a gyenge lábakon álló vádaskodásod, de csak nevetésre ingerelsz vele. Ott voltál, hogy tudod?
Egyébként, te mint az igazság szószólója és a demokrácia felkent védelmezője zokszó nélkül személyeskedve sértegeted azt, aki ellent mer mondani neked!
Beszélgessünk arról is, hogy picit viselkedhetnél!
kereső
@Géza: Óh, csak gázoltam a harmatos lelkedbe? Ha sért a szellemi képességeidre tett megjegyzésem, akkor máskor ne irj hülyeséget. De lásd, megengedő vagyok , bizonyosan "munkavacsora" volt némi kis piálással, meg családi pertvarral egybe kötve.
Géza
@kereső: Biztosan tudod, mit jelent az ügyfél nyilatkozata! Tartalma ellenkező bizonyítási megkérdőjelezhetetlen.
Nincs az én lelkemnek semmi baj, csak szeretnélek szembesíteni a jobboldali erkölcsi fölénnyel. Látom, sikerült!
kereső
@Géza: Persze sikerült- azt sem tudjátok mi az az erkölcs. Persze, bizonyitod- amikor itt az élő példa , a NER aranyifjai magasról nagy ivben x@rnak az egész országra érvényes tiltásra, mert nekik szabad...
Géza
@kereső: Nem a tisztázatlan, rosszindulatú mendemondákkal foglalkozom, de még a liberális sajtó rágalmai sem érdekelnek. Te azt gondolsz, amit akarsz, de nézzük pusztán csak ezt a felületet.
Kik a személyeskedő, trágár alakok? Bizony a te oldalad, az a liberális-kommunista, nemzetietlen vonal járkál megköpködni azokat, akik nem osztják a véleményüket. Nekem ilyen szintén ne emlegess erkölcsöt, mert amit te is művelsz, az az erkölcs hiánya. És van bőr az arcodon ezek után mást vádolni?
terlasz
Nincs is ettől fontosabb esemény...
Aki Én
@Maccska: kijárás szempontjából nem mindegy?
Aki Én
@Namely: végülis bagatell, hogy a törvényhozó hatalom szarik a szabályokra.
viccesvigságok
ez régebbi megfogalmazásban "amit szabad JUPITERNEK ... ja mikor ki a kisökör

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.