A publicista újabb kirohanást intézett Magyar Péter ellen, miközben csimasz pondrónak nevezi és Karinthy Steinmannjához, a jó tanulóhoz hasonlítja, akiből a legrosszabb diktátor lesz.

Úgy tűnik, Bayer Zsolt lelkébe nagyon belegázolt Magyar Péter, vagy a legrosszabb esetben a pártból kapott ukáz miatt rugdossa verbálisan szinte megállás nélkül. A Magyar Nemzetben megjelent írásában úgy fogalmaz, nincsenek szavak a gyerekbántalmazásra, gyerekverésre, gyerekek fenyegetésére. Az asszony, a nő, a feleség bántalmazására, verbális és/vagy testi kínzására sincs.

Bayer Zsolt: „Sajnos ezek a gyáva patkányok soha nem ölik meg magukat”

Bayer azt sajnálja, hogy Magyar Péter nem lett öngyilkos    Fotó: YouTube/Hír TV

„Néztem, hallgattam Varga Juditot. Két dolog járt a fejemben mindvégig. Az Egy ágyban az ellenséggel című film, és egy nagyon közeli ismerős, egy nő, egy asszony, aki ugyanezen ment keresztül a környezetemben. És hosszú-hosszú évekig tűrte, titkolta, magyarázta – elsősorban önmagának, miért is kell neki ezt elviselni. Tűrte, titkolta, magyarázta, és megtanulta azt, hogy önmagát vádolja mindig. Kezdte elhinni, hogy ő tényleg értéktelen, semmire sem alkalmas, s a nélkül az állat nélkül, akivel együtt él, már nem is lenne élete” – jelentette ki Bayer.

Újfent leírja, ismeri, szereti, tiszteli Varga Juditot régóta. És ugyanolyan régóta tudja, tudták, min megy keresztül, mit kell elviselnie, eltűrnie. Illetve csak azt hitték, hogy tudják. Mert most tudták csak meg valójában.

„A mama tönkretette a papát, ezért most mindketten börtönbe fogunk menni, ti pedig intézetben fogtok felnőni” – írja Bayer.

„S egy „embert”, aki késsel járkált a házban, egy „embert”, aki öngyilkosságot színlelt – sajnos ezek a gyáva patkányok soha nem ölik meg magukat –, egy „embert”, aki elhitette vele, hogy semmire sem alkalmas, semmire sem jó, semmire sem képes. Ő, a nő – illetve csupa nagybetűvel: A NŐ –, aki diplomát szerzett, megtanult több nyelven beszélni, hegedült, focizott, szült három gyereket, s mindezek mellett még arra is maradt ideje, energiája, hogy szép legyen. S ott élt vele egy csimasz, egy pondró, aki azt mondta neki, ennek a nőnek bírta ezt mondani első gyerekük megszületése után, hogy mi van, nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot? Nem jártál nyelvtanórára? Szövegértési problémáid vannak? S amikor Judit sírva fakadt, ezt tette hozzá: Sírjál, majd elmegy a tejed.”

Úgy véli, Karinthy is ismerte ezt a típust, csak ő szelíden és humorral írta meg, s úgy nevezte, a Steinmann, a jó tanuló. A publicista szerint a Steinmannokból lesznek rosszabb esetben a diktátorok. Akik zsarnokságukat rendes viszonyok között a házaséletben élnék ki. „Egészen eddig ez is abban élte ki.

Volt felesége, áldozata most mondta el ennek a pokolnak a részleteit. És most, éppen most döntött úgy a mi Steinmannunk, hogy Robespierre akar lenni.

Már csak az a kérdés, hagyjuk-e, hogy belőlünk a jakobinus Franciaország legyen” – fogalmazott.

Bayer levonja a konklúziót is: véleménye szerint Magyar Péter úgy érzi végre, hogy pondróból pillangó lett – pedig dehogy. „Maradt és marad az, ami mindig is volt:

egy gyáva, ócska, undorító, szar alak. Aki soha, egyetlen pillanatig sem érdemelte meg azt a nőt, akit megpróbált tönkre tenni.

Drága Judit, veled vagyunk. Számíthatsz ránk” – zárta a sorait.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Karinthy, aki ismerte ezt a típust, vajon mit mondana Bayerra?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nekem meg az jutott eszembe, hogy ha ennek csak a fele igaz, hogy tűrhette ezt Varga meg a komplett fidesz?
Hogy tehette ki ennek évekig a gyerekeket?
Miért nem tett, tettek semmit a gyerekek védelmében?
Amit most Bayer megengedett magának, az meg már bűncselekmény gyanús.
,,ha önt vagy hozzátartozóját bántják, fenyegetik vagy tudomása van róla, kérjen segítséget..."
Mondjuk a felelős igazságügyi minisztertől.
Sakk Matt
Bayernél kártékonyabb féreg kevés van a NER-ben! Abban a NER-ben, amely tele steinmannokkal. Aki bólogatnak, képben vannak és összemosolyognak a tanárral.

"A jó tanuló az első padban ül, ahol hárman ülnek: ő a középen, a jó tanuló, Steinmann. Az ő neve nem tisztán egy ember jelzésére szolgál; – szimbólum ez a név, ahány fiú az Osztályban, annyi apa ismeri otthon ezt a nevet. A Steinmann miért tudja megtanulni?” – kérdezi otthon harminckét apa harminckét fiútól. „Kérd meg Steinmannt, hogy magyarázza meg”, mondja az apa, és a fiú valóban megkéri a Steinmannt. A Steinmann mindent tud előre, még mielőtt megmagyarázták volna."

Ez tipikus. Leírja a NER holdudvarát, az oligarchákat. Mészárost és a többi kegyeltet! A nevük hallatán kapuk nyílnak meg, engedély kérelmek kerülnek a stósz tetejére. A többiek őket figyelik és félrelépnek, ha érkeznek.
Egy fontos különbség van Steinmannhoz képest, ezek nem saját tudásukkal jutottak oda, ahol épp vannak. Ezek a csicskák a "tanár" haverjai és talpnyalói. A megbízásokért lojalitással fizetnek.
Ezekhez képest Steinmann egy kedvelhető srác...
Nyírfa
Karinthy, aki ismerte ezt a típust, vajon mit mondana Bayerra?
sokanvagyunk
Bayer, kezdj rettegni. Amikor a te nejed - csupán női szolidaritásból - elkezdi: "ha én egyszer kinyitom a számat..." kezdetű szöveget, igen kicsi fiú lesz belőled.
Toller Béla
Mos ebben éli ki magát ez a disznó. És nincs senki, aki rászólna, hogy ezt azért mégsem...rendszer kompatibilis !
csak úgy....
ez a tróger mocskosszajú,0rbán nélkül kéregetni járna...
az ilyenekre épült föl ez a mostani mocskos,magyarokat megvetö,tönkretévö rendszer!
Sakk Matt
@sokanvagyunk: Bayerné, a véranyó :)
csak úgy....
@Sakk Matt: állítólag már a vö is benne van a "véres" buliba!
ezektöl még drakula is elpirulna...
Eladott Ország
Orbán a keresztapa ...
twitter.com/xmedardc/status/1773963718059016228/photo/1
Varga Judit: Úgy megvert a férjem, hogy az isztambúli egyezményt nem tudtam aláírni.
twitter.com/ThomBoy66120014/status/1773313787837186196/photo/1
Varga Judit , megabuzálva-abuzálatlanul!
twitter.com/LszlKovcs159757/status/1773633350948868165/photo/1
Varga Judit a Frizbiben... smink nélkül.
twitter.com/Skorpiooh/status/1773308412622774527/photo/1
Önök is felismerik a fotelben háttal ülő műsorvezetőt. Hajdú Péterrel Itt egyeztették a Mónika show Frizbi mesét ...
twitter.com/skothun/status/1773434466226024861/photo/1
Pálinkás Pál
háááát zsóóóóti...mi sem sírnánk ha reggelre megdöglenél a cimboráiddal együtt..
Eladott Ország
Apja nyomdokában...„Érett materialista gondolkodású, "MEGSZÜNTETVE ÉS MEGŐRIZVE". Fedőfoglalkozásával összefüggésben állambiztonsági feladatok végrehajtásában fejlődőképes. Alapfokú nyelvismeretét fedőmunkakörében jól hasznosítja. Gyakorlatilag a régi vezetők, akik az átmentést aktívan 1988-tól végezték a titkosszolgálatoknál, nem akarják az új és friss, sokkal tehetségesebb tagokat helyzetbe hozni! Ezért ragaszkodnak az orbáni rezsimhez, a felhalmozott vagyonokhoz, jobban mint a Kádári rendszer bukásához!
twitter.com/barabas_gyula/status/1773354047245864977/photo/1
Ne legyenek illózióink! Ha nem történt volna Magyarországon rendszerváltás, ma az MSZMP első titkárát Orbán Viktornak Hívnák.
twitter.com/egon_simon/status/1773762587726930231/photo/1
Liberálkiller
Tökéletes leírása ennek a szopdék geci muszlim péternek! Ha te nem így gondolod akkor a kurvaanyád te baltetü szardarab! Hahaha és hihihi. Na csá buzibalosok.
Aki Én
@Liberálkiller: Kérj sürgős segítséget!
Eladott Ország
@Liberálkiller: ma, 10:23 ♂ Hogy ki a "baltetü szardarab" , kérdezd meg a román tolvajcigányt és a hazaáruló, politikai prostituált bűnszervezetét!
„Az illiberalizmus bölcsőjénél. Orbán: “Annyit tudok önnek mondani, hogy a pontos fogalmazásnak előnye van. A nyolcvanas években én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát. Az önök párttársai ellen, ezt ne feledje el” A következő mondatában pedig „kikérte magának”, hogy „egy egykori kommunista párt utódjai oktassanak minket demokráciáról és szabadságról”. Úgy vélem, hogy Orbán Viktor annyira magabiztossá és önteltté vált a teljhatalom birtokában, hogy már képtelen ügyelni a szavaira. Amit a fenti idézetben mondott az nem több és nem kevesebb, mint annak nyílt bevallása, hogy a Kádár rendszerben őt és a még most is vele tartó kollégista fiúkat nem a Kádár rendszer, nem a diktatúra zavarta, hanem csak az a tény, hogy nem ők gyakorolják a hatalmat, azaz nem ők a Kádár rendszer.”
kanadaihirlap.com/2014/10/01/az-illiberalizmus-bolcsojenel/
csak úgy....
@Aki Én: 10:32 vannak akik számára már nincs segítség!
m73
@Liberálkiller: a kurvaanyádat te pedofil buzeráns köcsög:-) na csá :-)
justhpeter
Ime a Nemzet Hulladékának Húsvéti üzenete !
csak úgy....
@m73: légy vele kissé választékosabb és megértöbb , hiszen csak egy elmebeteg ...
CsipkeRózsa
"Bayer Zsolt: „Sajnos ezek a gyáva patkányok soha nem ölik meg magukat”"

Valóban igaza van Bayer Zsoltnak, mert akkor már ő nem is élne.
troppauerhumer
Orbán náci magyar hangja Zsótira mindig rátör a kisebbségi érzés amikor gondolkodó embereket lát ,ősi magyar szólás megzakkant mint Bayer Zsóti az IQ teszten :)
troppauerhumer
Nemis szánalmas ,röhejes ,pedig Zsóti néha tud ám önkritikus lenni :

Bayer olyanok voltunk mint a kretének ".

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150420_Kretenfogo
Hát ezt nehéz lenne őszintén cáfolni ,ilyenkor az a kérdés áruljuk el neki a teljes igazságot vagy inkább tapintatból hallgassunk ,haljon meg hülyén :)
Szegény Dzsoni és Árnika
@Nyírfa: ma, 09:34

És Wass Albert?
(Wass Albertet, teljesen félre értve tűzte a zászlójára a (szélső)jobb. Miután ez sok év után kiderült (felfogták a kretén újfasiszta nyilasok, hogy ez nem OKÉ, hirtelen levették Wass Albertet a térképről!)

Wass Albert, legszebb írása - amit ő maga sem értett teljesen:

Gondoltál-e már arra, hogy milyen csodálatos a világ? Mennyire egész és mennyiretökéletes minden, amit nem az ember alkotott?Nézz meg egy virágot. A legegyszerűbbet: nézz meg egy hóvirágot. Honnan tudjameg bent a föld alatt, hogy odakint már elment a hó s az ágak könnyező rügyeincinkék hintáznak a napsütésben? Nincs telefonja, rádiója sincsen, mégis értesülarról, hogy mennyire haladt a világ a tavasszal. Hideg föld öleli még a gyökeret, demár megindulnak benne az élet nedvei és moccan a csíra. Felüti kis zöld fejét anyirkos falevelek alól. Kinő a szár, utána futnak a levelek. Zöldek. A föld nedveiösszetalálkoznak a napsugárral és zöldre festik a hajszálereket. Aztán kinyílik a szár,kifeslik a bimbó, előkacag a virág. Kacag. Szinte hallani lehet. Nézd meg jól, milyenszép. Milyen szép és milyen tökéletes. Ember-művész nem alkotott még hozzáfoghatót, csak másolt. Egy láthatatlan nagy művész keze dolgozik körülötted.Néztél vízcseppet mikroszkóp alatt? Mennyi ezer élet nyüzsög benne. Egy egészvilág. Minden vízcsepp egy világ. Minden világ egy vízcsepp. Önmagáért való zártegész. A Te szemedben céltalan, mert nem vagy művész. Művész csak egy vanezen a világon, egyetlenegy, aki alkot. Napról-napra, percről-percre, mindig újat ésmindig ugyanazt.Nézd a fát. Nézd a hegyet. Nézd meg a folyót vagy a tengert. És gondold el, hánymilliárd vízcsepp van benne, hány milliárd vízcseppbe zárt világ. És aztán gondolj acsillagokra, Azokra, amiket ismersz, és azokra, amiket nem ismerhetsz. Tisztaéjszakákon nézz föl az égboltra: olyan éppen, mint a vízcsepp a mikroszkóp alatt.Minden csillag egy élő valami és köztük a Tied, a Föld, talán a legkisebb. Gondoldcsak el, hány milliárd vízcsepp...
Ezodabasz
Bájgúnár Zsóti egy tahó. Ismét bebizonyította! A hazugságügyi miniszterasszony családi balhéja az a magánügyük! Bár elég furcsa, hogy a saját védelmében tehetetlennek állítja be magát! Mások Pl: A lúgos orvos áldozata tűpontosan leírta milyen "védelmet" kapott! hvg.hu/elet/20240327_renner-erika-varga-judit-magyar-peter
Báyer te gyökér, nem a családi vitájukról kellene műsort csinálni, hanem az országot érintő maffia államról!
Szegény Dzsoni és Árnika
...lehet még ezen az egyen kívül, amit ismersz.És akkor gondolj szánalommal azokra, akik el akarják hitetni Veled, hogy nincs Isten.Nincs, mert ez vagy amaz így történt. Mert romokban fekszik a házad. Mertmeghaltak sokan, akiket szerettél. Mert kevés a kenyér. Mert sok a nyomorúság. Avilágban, mondod, nincsen igazság. És a Te világodat érted alatta. A Te különvilágodat, ezt az aszfaltos, vízvezetékes, órabéres és gyárkéményes világot. Anyakkendős, nyúlszőrkalapos, szénhiánnyal küzdő, műhelyszagú és paragrafusokközé zsúfolt világot. És elfelejted, hogy ezt a világot Te csináltad magadnak. Te és atöbbi emberek, és így egyedül ti vagytok felelősek mindazért, ami benne történik.Istennek semmi köze a házakhoz és az órabérekhez, az általad feltalált bombákhozés drótsövényekhez, semmi köze ahhoz, hogy kapsz-e nyugdíjat vagy sem és hogymeg tudsz-e élni abból a fizetésből, amit a többi emberek adnak Neked az önkéntmagadra vállalt munkáért. Isten bele sem néz a számlakönyveidbe, nem törődik agépeiddel és talán azt sem tudja, hogy létezik az egyik vízcsepp milliomodikporszemén egy úgynevezett társadalmi rendszer, amit mesterségesen fölépítettélmagadnak és amivel most nem vagy megelégedve. Ő a csillagrendszerekkel és azibolyák gyökerével törődik csupán.Isten művész, aki megalkotta a világok milliárdjait és pillanatról pillanatra újakat alkot. Amit Ő alkotott, azért vállalja a felelősséget. Ott minden az Ő elgondolása szerinttörténik, tiszta és művészi törvények alapján. Ott nincsenek meglepetések ésváratlan fordulatok. Nincs győzelme a gonosznak, mert nincs gonosz. Ezt a fogalmat az ember alkotta és emelte földöntúli alapzatra, hogy megbocsáthasson magának,ha ostobaságokat cselekszik. A sas nem gonosz, amikor lecsap a galambra. Fiainakviszi, hogy élhessenek. Művészi rendező keze igazította így a szerepeket, hogy neszaporodhassanak el a galambok s ne egyék el az egerek elől a gabonát. Az ember alkotott magának egy külön világot, a vízcseppen belül. Kiugrott a nagyegyüttesből, kivonta...
Szegény Dzsoni és Árnika
...magát a művészi rendező keze alól, ácsolt magának különszínpadot, pingált magának külön díszleteket s maga osztja ki magának aszerepeket benne. Hát ne jajgasson, ha rosszul sikerül az előadás. Ha a kontár módon ácsolt kulisszák olykor rászakadnak és rozsdás szögekbe veri a fejét. Magatette oda a szögeket.Ha rosszul mennek tehát a dolgaid, ne csodálkozz. És főleg ne igyekezz Istenrehárítani a ballépések felelősségét. Szabad kezet kértél, s Ő, amennyire lehetett,szabad kezet adott. A lerombolt házakért, a drágaságért, a feketepiacért, aszénhiányért s azért, hogy pénz nélkül maradtál és vakarod a fejed: Ő igazán nemtehet. Talán nem is tud ezekről. Nem kíváncsi, hogy az Ő rendjén kívül, a sok milliárdvízcsepp közül az egyikben egy izgága kis moszatocska a maga önteltségéből mirevégezte. Neki a hóvirágokra van gondja, meg a madarakra. A csillagokra és a fákra.Meg arra, hogy szüless és meghalj. És hogy a gyomrod – feltéve, hamértéktelenségedben el nem rontottad – megeméssze az ételt, amit adsz neki. Nemfelelős, ha szíved idő előtt megunja pumpálni a véredet, mert hanyagul éskönnyelműen elrontottad felesleges izgalmakkal, amiket a magad bosszantásárasikerrel kiagyaltál.Egyáltalában: az Istennek hagyj békét saját világoddal kapcsolatban. Nem várhatod,hogy Ő menjen oda hozzád, ha magad voltál az, aki fölényes emberi elmédrehivatkozva hátat fordítottál Neki. Te kell fölkeressed Őt, ha vissza akarsz Hozzá térni.Könnyen megleled, ha igaz és tiszta benned a szándék. Ha nem sértett hiúságodatés csalódott önzésedet akarod Neki elpanaszolni, hanem egyszerűen csak látniakarod Őt s megnyugodni abban, hogy van.Ott leled mindég, a műhelyében. A vízcseppben, amit számodra alkotott. Csak nyisdki a szemedet jól.Megtalálod a fűszálban, amikor éppen nő. A virágban, mikor a szirmait bontja. Apillangóban, ahogy szárnyra kél.Ott dolgozik. És ha elég tisztán és elég egyszerűen állasz meg előtte, levetve mindenmagadra aggatott bohóc-cicomát, amit társadalompolitikának, tudománynak vagyelőítéletnek...
Szegény Dzsoni és Árnika
Bayer Zsolt, egy mocskos zsidó - ízig-vérig!
A zsidó szúká felesége, magyarok vérén kereskedik!

A fidesz egy gecimágnes, zsidókból is a legrosszabbakat vonzza be !!!

Zsidó háttérhatalom?
VAN !!!
Magyarországon !!!

A zsidók segítik a cigány vajda O1G-t - jogilag és bizniszeileg.

A zsidó háttérhatalmisták azért vannak bajban, mert nem ismerik Istent... az Ő istenüket (יהוה).

A zsidók, kurva nagy bajban vannak, mert Mammont választották!!!

Csúnyát írok, de gondolj bele...
A holokauszt, nem véletlenül történt, Isten (יהוה) engedte meg - érted ezt, az elutasítás eme fokát ???!!!
A zsidók már közel kétezer éve NEM Isten választott népe !!!
Szegény Dzsoni és Árnika
Emiatt, a fake kereszténység ne szálljon el magától, nekik a Niceai zsinat óta papírjuk van róla, hogy ők hazug, megalkuvó (Sátánnal megalkuvó!) álkeresztények.
A Jelenésék 18. fejezete csak róluk szól!

"Mi az igazság?" - tette fel a kérdést, Pilátus, Jézusnak.
Ez egy jó kérdés !!!
Szegény Dzsoni és Árnika
Aki nem értette meg elsőre: Isten engedte meg a holokausztot a hithagyott zsidók ellen! - ezt írd és mond !!!
Miből értik meg a zsidók, mint nép, hogy Isten elhagyta őket és már (kurvára!) nem választott nép ???!!!
Szegény Dzsoni és Árnika
Mi kell a zsidóknak, hogy megértsék, hogy ők már kiestek a kosárból és már nem ők választott nép - mi kell még a zsidóknak, hogy ezt felfogják ???!!!
Szegény Dzsoni és Árnika
Talmud? Kabbala?... Tóra?

El vagytok varázsolva, zsidók!
Szegény Dzsoni és Árnika
Erre varrjatok gombot, buta zsidók: "A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre; hogy az Isten embere tökéletes és minden jó cselekedetre felkészített legyen." - hát ilyen Isten (a ti Istenetek), akit ti nem ismertek már minimum kétezer év óta!

Hogy közeleg a világ vége, egyre nagyobb bajban vagytok, zsidók !!!
(én időben szóltam)
Szegény Dzsoni és Árnika
Amikor, azt írom, hogy háborúba megyek, csak viccelek... De tényleg?

(mindet tudok arról, amiről ti semmit nem tudtok - C'est la vie !!!)
csak úgy....
@Szegény Dzsoni és Árnika: látom "fölépültél"
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 21.59

Szerintem meg éppen, hogy írna róla egy olyan pengeéles, szatirikus publicisztikát, amely után Bayer nem szívesen mutatkozna társaságban.
viccesvigságok
hát a bátrak se dübörögnek veled az élen vagy hogy is van ez csak téped a szádat ? döngeted a melled?ez kis kulturát takar ám paraszt koma
CsipkeRózsa
@Szegény Dzsoni és Árnika: 21:34

Felszólító módban a mond szót két d-vel kell írni.

Nem ez volt a lényeg, kérdezném eddig hol és kiket boldogítottál hozzászólásaiddal? Hol élted ki zsidózási hajlamaidat?
Ezodabasz
@Szegény Dzsoni és Árnika: Hol a picsába voltál eddig? Mihez kellett ennyi idő, arra hogy ráébredj hogy: "(mindet tudok arról, amiről ti semmit nem tudtok - C'est la vie !!!)"
Semmit sem tudsz ahogy én látom! Kurwára el vagy tévedve! Mi a faszért kell mindig új nick név? Utánam a vízözön nem volt elég ütős?
Egy apró dolgot érdemes lenne tisztázni, mert azon kívűl jó amit irkálsz. Tetszik vagy nem: Nincs egy darab isten sem. Az őskorból az indián varázslók korából ered a néphülyítés a hiedelem és a félelem a nagy manitoutól! Ember találta ki ezt a faszságot, és még neveket is adott az isteneknek hogy ki miben/kiben higgyen! Erre az osoba vakhitre épült a sokféle hazug egyház, akik most már összejátszanak a politikusokkal. Ez egy kurwa nagy baromság! Csak annyit kell tenned, hogy átírod az "isten" szót Természet szóra. Úgy már érthető lesz a szöveg, a hóvirágok, bogarak, vadállatok, vademberek, Emberek, és az összes élőlény és anyag olyan együttműködésére ahol nincs szükség beavatkozó/létező "istenre, mert ilyen soha nem volt és nem is lesz! Ha sikerült átértelmezned az "isten" szót a Természet szóra, akkor
elárulok neked egy titkot amit már tudsz: A természet úgy szabályoz, hogy mindent megenged, nem korlátoz mert tudja hogy ami túlburjánzik az elpusztul és jönnek az új hajtások, új életek...a fák sem nőnek az égig ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.