Polt Péterék már vizsgálják, hogy hibáztak-e a Völner-Schadl-ügy iratainak kezelésekor, de Varga Judit exférje szerint nem várható pártatlan nyomozás.

Nagy a csend az ügyészség és a kormány részéről – A hallgatás tárgya: kormánytagok kihallgatása Magyar Péter hangfelvétele miatt

Polt Péterék saját maguk után nyomoznak, hogy hibáztak-e     Fotó: MTI

Az ügyészség és a kormány sem válaszol arra a kérdésre, hogy meghallgattak-e már kormánytagokat a Magyar Péter hangfelvétele miatt indult nyomozásban

számolt be az RTL Híradó.

Magyar azt állítja, van olyan a kormányban, aki már azelőtt is tudott a Völner-Schadl-ügy nyomozásáról. Illetve Polt Péter legfőbb ügyész Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését kérte, és erről beszél Varga Judit is azon a hangfelvételen, amelyet volt férje kedden nyilvánosságra hozott és az ügyészséggel is megosztott.

Ezen Varga Judit erős állításokat fogalmaz meg a kormányzat Völner–Schadl-ügyhöz való viszonyáról, más mellett arról is,

hogy “Rogánék magukat kihúzatták” a nyomozati iratokból.

A Varga Juditot tanúként kihallgató ügyészség a héten elismerte, nincs felettes szervük, így az ügyészség vizsgálja, hogy hibáztak-e a Völner-Schadl-ügy iratainak kezelésekor. Magyar Péter erre úgy reagált, szerinte nem várható pártatlan nyomozás.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
az ügyészség már nyilatkozott ... nem találtak bűntényre utaló bizonyítékot
KisTehen
orbán is nyilatkozott ... nem érdeklik a tv sorozatok
KisTehen
maga magyar is elismerte, hogy a hangfelvétel fingot ér
Pálinkás Pál
@KisTehen: már csak a népnek kéne nyilatkozni...ásó,...kapa...lámpava...
Őrnagy
@KisTehen: A helyzet bonyolult.
Ha az ügyészség független, akkor nincs felettes szerv, legfeljebb belső vizsgálat lehet törvényesen.
Talán lehet még elvileg parlamenti vizsgálóbizottság. Nem tudom.
Magyar Péter álláspontja szerint Rogán Tóni felettes szerv, tehát nincs föggetlen vizsgálat. De Magyar Péter álláspontja szerint csak az lenne független, ha ő irányíthatná a vizsgálatot, és ő mondhatná ki a vizsgálat végeredményét, ami megint csak abszurd helyzet lenne!

De mivel a hangfelvétel fingot se ér, nincs is mit kivizsgálni!
Szegény Dzsoni és Árnika
Emberiség elleni bűntényt követtem el!
Volt alkalmam kinyírni Polt Pétert, de nem tettem meg!
Az én bűnöm, hogy itt tart az ország!
KisTehen
@Őrnagy: ez európa parlamentnek sincs felettes szerve

önmagukat ellenőrzik :)
KisTehen
@Szegény Dzsoni és Árnika: mondjál le
justhpeter
Miután a parlamenti többséget, az ügyészséget, az állami számvevőszéket, a tákolmánybíróságot a fideSS-kdnp ralja, ugyanolyan röhejbe fog fordulni minden amibe hozzákezdenek. Igaza volt Fritznek anno, ez egy következmények nélküli ország. 2006-ban a jobboldali söpredék rinyálta, ma a baloldali agyhalottak.
Őrnagy
@Pálinkás Pál: A nép majd 2024 június 6-9-ig és 2026-ban nyilatkozik az urnákba annak arányába, hogy ki mennyire tudja őket meghüjíteni.
Méhes
@Őrnagy: 5 kg krumpliért,vagy 3000 ft ennyi volt a tarifa
Őrnagy
"Nagy a csend az ügyészség és a kormány részéről – A hallgatás tárgya: kormánytagok kihallgatása Magyar Péter hangfelvétele miatt"

Ha az ügyészség független, akkor nem Magyar Péter dönti el, hogy az ügyészség kit hallgasson ki , kit miért hallgasson ki, és akiket ki akar hallgatni, azokat mikor akarja kihallgatni.
Őrnagy
@Méhes: Te melyiket kaptad? az 5 kg krumplit, vagy a 3000 Ft-ot?
Pusztai
"Vajákos Biri néne napja
Kezd kifejezetten szórakoztató lenni, ahogy a teljes magyar politikai és gazdasági elitről lehull mindenféle lepel.
A belföldi, a külföldi, a politikai, a gazdasági, valamennyi. Putyin, Trump és az EU is buzgón terjeszti Orbán remek hírét a nagyvilágban, amíg itthon Magyar és Varga igazán egy klasszikus, elit fidesz-családhoz méltó módon búcsúzik egymástól, Varga a közélettől, miközben Magyar Péter legalábbis azt megmutatja az ország gondolkodóbbik felének, hogy ezeket a szarházi bűnözőket tényleg mi magunk ruháztuk és ruházzuk fel mindenféle képességekkel, hogy mekkora profi gonosztevők, meg micsoda szervezett banda, miközben a botrány néhány hete alatt épp az ellenkezője derült ki.
Kapkodó, ügyetlen, szervezetlen, ritka színvonaltalan kis nyomorultak ezek a kormánypártiak, régesrégen nem az a szervezett, egységes banda, akik 2007-8 körül voltak.
Hatalomtól megrészegült, ellustult, meggazdagodott, elkényelmesedett nullajancsik, akik már nem képesek semmire, meg jóllaktak, sok a félteni való, és így tovább..."
Szegény Dzsoni és Árnika
Varga Judit gyalázatosan viselkedik !!!
A kegyetlen arc őt illeti
teuton
@Őrnagy: A "nep", az egybitesek hada eleg nagy a lebutitott videkiek es megvasarolt külföldiek miatt. Te is hozzajuk tartozol, mint "meghüjitet"...
Cherry
Az emberek arcába tolják ezt a fideszrib@ncot hogy eltereljék a mocskaikról a figyelmet, rohadék banda
Cherry
@Őrnagy: Hol van itt független ügyészség te barom,, ilyen 1 Biteseknek meg a többi fidesz csőcseléknek igaz van,,, hazug retkes fidesz kormány szemetek, megkapjátok amit érdemeltek
Philip Marlowe
Az európai unióban, sőt talán az egész világon egyetlen országot sem világítottak át igaszságügyben, korrupcióban, mint Magyarországot!
Nekünk friss igazolásaink vannak arról, hogy minden rendben van.
Tehát magasról le kell szarni azokat akik ennek ellenére elégedetlenek, szidják a magyar ügyészséget, a kormányt!!!
Erőlködnek, mert szeretnének hatalomra kerülni, hogy rabolhasanak, mint 2010 előtt!
Ennyi!
Eladott Ország
„És akkor az ügyészség megkapta a feladatot, hogy vizsgálja meg, hogy korrupt-e az ügyészség.” (Somogyi Zoltán)
twitter.com/janos_hary/status/1773676479651402014/photo/1
Őrnagy
@Cherry Gyagyás: Sehol a világon nincs mindentől független ügyészség, bár az ügyészségnek a törvények alapján kötelesek dolgozni, de a "Minta jogállam minta demokráciájában" A Szaros Gyurka központ milliárdokat költ arra hogy az általuk "érzékenyített" és általuk irányított jogászok kerüljenek ügyészi szolgálatba, hogy az ő társadalmi elvárásaikat fölébe helyezzék az USA helyi és szövetségi törvényeinek!

"Tények és adatok - így szövi be Soros hálója az amerikai büntető igazságszolgáltatást."

tuzfalcsoport.blogstar.hu/2021/12/29/tenyek-es-adatok-igy-szovi-be-soros-haloja-az-amerikai-bunteto-igazsagszolgaltatast-/114526/

A 444 másként látja persze. Nem abban látja a bajt, hogy milliárdokkal támogatja alkalmatlan, vagy manipulált elmberek megválasztását ügyészi munkakörbe, csak abban, hogy:

"Az amerikai bűnözési hullám mögött nem Soros György áll, hanem rendszerszintű problémák, köztük a fegyvereladások növekedése." Ezt a narratívát viszont az élet cáfolja!
Yoda69
Meg gondolkodik a rogan-propaganda gyar, hogymit kelljen majd mondani. Hogyan basszak at megint az embereket, hogy a legkevesebb szavazatot veszitsek el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.