Az emlékezetes Varga Judit-interjút készítő televíziós Pottyondy Edinát akarta megleckéztetni a Facebook-posztjában, amire egyébként valamilyen új divat szerint nem engedte a hozzászólásokat.

Amióta lement a Frizbi TV YouTube-oldalán az emlékezetes Varga Judit-interjú, szinte nincs nap, amikor ne kerülne szóba a beszélgetés. Természetesen mindenki a maga szájíze vagy éppen politikai pártállása szerint értelmezi az egykori igazságügyi miniszter kitárulkozását. Hajdú Péter is magyarázkodásra szorult, hiszen sokan megkérdőjelezték azt, hogy nem előre megbeszélt kérdéseket tett fel, gondosan kerülve az azt megelőzően nyilvánosságra hozott hanganyagon elhangzottakat.

Keménykedni akart, de egy hatalmasat plagizált Hajdú Péter

Már több mint egymillióan látták a Varga-interjút     Fotó: YouTube/Frizbi TV

Hajdú azzal védekezett, hogy a Frizbi egy bulvárműsor, ám pár hete az ugyanitt megforduló, és a gyermekvédelemért a hatalmas tüntetés megszervezésében komoly részt vállaló Osváth Zsoltnak szinte csak politikai kérdéseket tett fel. Utána – jogosan – amiatt kellett magyarázkodnia a műsorvezetőnek, mert sokan egy Varga Juditot és új kedvesét ábrázoló fotón őt látták felbukkanni, holott a képen látható férfi biztosan nem Hajdú.

Aztán érkezett a Magyar-Varga ügyben igencsak aktív Pottyondy Edina, aki saját közösségi oldalán megjelentetett posztban kiírta, hogy az interjú miatt

„Hajdú Pétert bíróság elé állítom alakoskodásért, alkalmatlanságért, az újságírói hivatás megtaposásáért és propagandáért.”

A későbbiek miatt leírjuk, a poszthoz természetesen bárki hozzászólhatott.

Keménykedni akart, de egy hatalmasat plagizált Hajdú Péter

Pottyondy Edina kihúzta a gyufát Hajdúnál    Fotó: Facebook

Ezt persze nem hagyhatta szó nélkül Hajdú Péter, aki viszont már jóval „óvatosabb” volt, hiszen eleve letiltatta az esetleges kommenteket a Pottyondy Edinának szóló nyílt levelénél. Mindenesetre a műsorvezető kemény akart lenni, nézzük, mit tett ki a Facebook-oldalára.

Kedves Pottyondy Edina!

Először is örülök, hogy megnézted a Varga Judittal készült interjúmat és az alapján mondasz véleményt. Bevallom én is követem a munkásságodat a YouTube-on és azt is elismerem, hogy kimagaslóan jó vagy a saját műfajodban. Azt viszont el tudom képzelni, hogy interjút többet készítettem már, mint Te, ezért örömmel reagálok észrevételeidre. Bár az is igaz, hogy a mennyiség nem szinonimája a jónak. Erre kiváló példa Havas Henrik munkássága. Visszatérve az interjúra:

1. Ne próbáljuk a köztársasági elnöki kegyelem kompetenciáját hirtelen az igazságügyi miniszterre átruházni. Nem szakítva a 25 éves szokásjoggal ő is aláírta, mert eddig az összes elnöki kegyelmet aláírta az összes igazságügyi miniszter az elmúlt 25 évben. Egyébként elmondtam az interjúban, hogy a kegyelmi ügy a Magyar Péter jelenség origója, ugyanis akkor jött elő azzal a poszttal, amelyben még úgy tűnt, hogy a volt feleségét akarja védeni. Azóta tudjuk, hogy valójában Varga Juditot és ezt a posztot ugródeszkának használta.

2. A hangfelvétel tartalmát mindenki ismeri, mindehol elhangzott. Nem gondolom, hogy a politikai vagy jogi konzekvenciákról Varga Judittal kellett volna találgatnom. Elfogadva a hangfelvétel létezésének alapvetését sokkal jobban érdekelt, hogy vajon milyen céllal készítette Magyar Péter. Miért faggatta egy nagy port kavart bűncselekménnyel kapcsolatban az akkor igazságügyi miniszter feleségét és miért vette fel? Még házasságban éltek és három gyönyörű fiút neveltek együtt. Mi lehetett a célja a hangfelvétellel, amelyet gyermekei édesanyjával készített? Beállítja csengőhangnak? Vagy zsarolni akarta vele? Vagy nyilvánosságra hozni és feljelentést tenni a Központi Nyomozó Főügyészségen?

Edina, a hangfelvételből nem csengőhang lett, így engem érdekelt, hogy juthatott el idáig egy férj? Az interjúból pedig ki is derült, hogy mit tett házasságuk alatt Magyar Péter a feleségével. Egy bántalmazott nő drámáját hallottuk. De most jön áldozathibáztatás, a relativizálás és a gyalázkodás. Mert a potenciális Messiásról kiderült az igazság. Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert tudod odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal!

Üdvözlettel, Hajdú Péter

Keménykedni akart, de egy hatalmasat plagizált Hajdú Péter

Hajdú Péter szerint minden csak úgy történhetett, ahogy azt Varga Judit állítja    Fotó: YouTube/Frizbi TV

Azt most hagyjuk, hogy a műsorvezetőben egy pillanatra sem merül fel kétely amiatt, vajon Varga Judit oldalán van-e a teljes és megdönthetetlen igazság. Mindent kész tényként kezel, pontosan úgy, mintha személyesen ott lett volna az összes vitás, és kétségkívül már gyomorforgató esetnél. Mert ugyan lehet, hogy tényleg minden úgy történt, ahogy Varga Judit mondta, de

egy interjú esetében legalább egy picit érzékeltetni illik, előfordulhat, hogy annak a személynek is lehet igaza, aki éppen nincs jelen, nem tudja megvédeni magát.

Ám a levél nem emiatt érdekes csak, hanem amiatt is, hogy Hajdú simán plagizál a végén. Emlékezzünk vissza arra, amikor néhány napja Deutsch Tamást kérdezte egy másik televíziós riporter Rogán Antal esetleges szerepéről a Schadl-Völner-ügyben. Nos, a Fidesz EP-listájának vezetője a következőt válaszolta:

odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal!

Azaz most Hajdú Péter vagy plagizált egy nagyot, vagy ami talán még ennél is rosszabb, egy valaki által kitalált és kiadott szófordulatról van szó.

Kedves Olvasóink! Ennek eldöntését Önökre bízzuk…

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Közpénzből kitartott maffiaszolga!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Közpénzből kitartott maffiaszolga!
Pusztai
Hajdu a meztelen csiga váladékának és a kórházi tüdő osztály köpőcsésze zöld fikájának a keveréke, jól felrázva, adag fidesz szarral fűszerezve.
Pegero
Király Tamás - Hajdú Péter beszélgetés.
www.youtube.com/watch?v=e0y6JpQi-bw
Való igaz: "Odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal!"
Pegero
Pottyantós Edina az antierektorom!
Őrnagy
Mi derült ki eddig:

1, Varga Judit hülyére verte és rúgdosta a volt férjét
propeller.hu/itthon/4003763-magyar-peter-szerint-verte-ot-volt-felesege#v3891104

2, Miden ami történt, azért a Hajdú Péter a hibás!

Ezek a Péterek...
MZP, MP, HP
Van még Péter a láthatáron?
RonaGyuri
Orbániában ezt nehéz überolni: Hajdú simán plagizálta a korlátolt barom Deutsch Tompikát!! =))
KisTehen
@Őrnagy: magyar csak egy kamuzó papucsférj
Őrnagy
@KisTehen: Egy nárcisztikus pszichopata lúzer, de akkor mit mondjunk a rajongóira?
És mit mondjunk arra a sok agyhúgyköves elmeroggyant áldozathibáztató libkány seggfejre, akik MZP után most MP lúzerben látták meg a "Messiásukat"?
Pegero
@Őrnagy: Tagadhatatlan, Magyar Péter egy beteg traitor! Ettől függetlenül nem kell félni tőle!
posztok.hu/images/2024/3/30/kimondjuk-758144346417064.jpg
rücsü41
Hajdú Péternek csak annyira futja, hogy csak D.Tamástól veszi az idézeteit.
Őrnagy
@Pegero: Elég szomorú, ha egy gyerek fél az apjától.
Szegény Dzsoni és Árnika
@Őrnagy: Nem sok embert öltem meg eddig, de téged is megölnélek. Meg kistehenet, meg macskát.
Akartok időpontot? Csak kérnetek kell és megkapjátok, mint üveggolyót - rozsdásvascső jeligére!
Őrnagy
@Szegény Dzsoni és Árnika Gyagyás: Nehéz dolgod lesz húgyagyú gyagyásként egy harcedzett kétszeres kiváló katonával, a katona légierő tisztikarának a tagjával! Te csak egy ócska kis libafing vagy hozzám!
RonaGyuri
Puskás Öcsi gatya-letolós legendája

Egy barátomnak ez ugrott be Hajdú „plagizálásáról”

Előre kell bocsátsam, hogy – nem csak Toncsihoz való ismert kapcsolata miatt – kizártnak tartom, hogy lenne ennyi bátorsága!! =))
A TV-s Varga Judit-interjút készítő televíziós produkcióját kritizáló Pottyondi Edinát oktatta ki a Facebook-posztjában. Az egyébként is meglehetősen gyengus „érvelését” azzal zárta, hogy: „Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert tudod odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal!”!
Ami mint tudjuk egy idézet, az elmúlt napok egyik legblődebb mondata, amit népünk szemefénye Tompika hozott össze.
Barátom szerint ezzel akarta jelezni, hogy meg van kötve a keze! =))
Nos a legenda (meglehetősen autentikus forrásból úgy tudom, hogy nem történt meg): Az 50-es évek elején a legendás Budapesti Honvéd igen gyengén muzsikált a vendég szovjet csapat ellen. A közönségnek nagyon nem tetszett, nem ehhez voltak szokva. Még szórványos füttyök is voltak. Erre reagálva Öcsi letolta nadrágjárt és a fenekét mutatta a nézőknek, jelezvén, hogy nem szabad hengerelniük!! =)).
Ezodabasz
Mit keres egy bulvárműsorban a celebek között a volt hazugságügyi miniszter asszony??? Jaaa hogy Hajdú szeret turkálni mások magánéletében? Ez már neki siker. A lényegről, ami országos ügy, nem sok szó esett!
Azt kellett volna inkább feszegetni, dehát mit is várhatnánk Hajdú bulvár műsorától??!
RonaGyuri
@Ezodabasz: ha már bulvár; miért nem kérdezte a el-elhagyott nyitott ajtójú kalitkáról??? =))
Géza
Ez megint az ellenzéki sajtó alkalmatlansága és silányságát mutatja. A végén a nadrágszíjas részbe próbálnak kétségbeesetten belekapaszkodni, hogy lehessen köpködni egyet. Szánalmas ez az ötlettelen dilettáns csapat, amelyik újságírónak képzeli magát.
Őrnagy
@Atitom Gyagyás: Na mégegy agyhúgyköves elmeroggyant seggfej!
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 19:27 Te mint egy harcedzett kétszeres kiváló katona, a katona légierő tisztikarának a tagja, hogy lehetsz ennyire ostoba? Jaaa értem már fotel-fideSS-pártkatona vagy! Parancsot teljesítesz gondolkodás nélkül? Ilyen a "jó katona"! Sok ilyen agyhalott barom kell a fideSS-maffiának!
Mi a faszt csinálszt te a légierő tisztikarában és miért?...A kaszinócézár HM miniszter úr úgy ki fog baszni, ha ilyen faszságokat publikálsz mint a szart!...Megtanulsz repülni te féreg:))))
Őrnagy
@Ezodabasz Gyagyás: Agyhúgyköves elmeroggyant seggfejekre nem tartozik se a magánéletem, se a munkám!
teuton
En mondjuk egy olyan "interjura" lennek kivancsi, amit a drogos dajcstompi exfelesegevel keszitenek arrol, miert lett tompika a miniszter lanyanak a ferje es miert csalta meg öt a titkarnöjevel, mikor a feleseg terhes volt??? Mert ugye ha bulvar, akkor legyen bulvar, nem a napi politika erdekli az egybiteseket...
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 20:20 Ha nem tartozik senkire a magánéleted, se a munkád, akkor ki a fasznak vitézkedsz itt azzal, hogy te egy harcedzett kétszeres kiváló katona vagy, a katona légierő tisztikarának a tagja?! Hmmm???
Ezodabasz
@Őrnagy: 6ökörnagy fotelhuszár úr! Neked mindenki " agyhúgyköves sorosbérenc libsi komcsi elmeroggyant seggfej?"...aki normális?
Ezodabasz
@Maccska: ma, 20:48 Szerinted ez egy bulvár/celeb műsorba való? Ráadásul úgy hogy Hajdú csak a magánéletükben turkál? A lényeg valahogy kimaradt, pont az országot érintő fontos kérdések, vagy az nem számít?
Cherry
@Maccska: A sok elmebeteg fidesz barom mint te is, ez egy retkes kurv@ a fidesz kitalált szinjátékának szereplóje bruhaha hol a bizonyiték, ugyan csak frusztlált barmok hiszik ezt a mocskot ezzel a gyermekein átgázoló riherongyon hahahahhah
Yoda69
"odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal!"

Ez a mondta termeszetesen rogan propaganda gyaraban szuletett, es minden NER fejes megkapta utmutatokent hogy most ezt kell mondani, igy hajdupeter is. Eddig se volt szivemcsucske ez a fajanko, de ezutan messze elkerulom.
Pálinkás Pál
ez a hajdú nevű trágyahalom szóra sem érdemes,..tipikus seggnyaló csicska, a rosszabbik fajtából...
Pusztai
".. interjút többet készítettem már, mint Te, "
..
A celebekkel való bohóckodás az interjúzás??
Pláne az együtt alvás!
Levendula
Kevés ember van, akit nem ismerek személyesen, mégis utálom, az egyik a hajdú péter...

De vannak még: rogán tóni a másik.
Ftomi
A hatalom számára semmi sem szent!
A hatalom megtartására minden eszköz megengedett!
Gondolja ezt a jelenlegi HATALOM!

ALJAS TÁRSASÁG!
balos
Nem tisztem megtisztelni ezt a fostalicska senkit,de azért a figyelmébe ajánlom 1 borgözös baráti kuglis társaságnak edzés gyanánt bábunak!
Dr. Proktor
@Maccska: Ezt te találtad ki, vagy csak plagizáltad az itineretekből? De komolyan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.