Parancsot kaphattak a vidéki írott lapok, hogy vigyék negatív hírét Magyar Péternek. Ma a Kisalföld napilapban jelent meg egy nagy terjedelmű cikk róla, abban a Kisalföldben, ami a legnagyobb példányszámban eladott napilap országos szinten. Így minden apró faluba, községbe is eljut.

A vidék támad – írott sajtóban húzzák le Magyar Pétert az ott élő emberek előtt

Fotó: Magyar Péter Facebook oldala

A cikkben nem meglepő módon arra hegyezték ki a történetet, hogy Magyar Péter lenézi a vidéki embereket, ahogy lenézte volt feleségét és annak rokonait is, hiszen Varga Judit vidéki jogászlányból lett befutott politikus. A cikk azt taglalja, hogy Magyar Péter ezt rendkívül sérelmezte, hiszen ő egy budai elit család sarja.

Azonban Magyar Péter tényszerűen és nyilvánosan soha nem tett negatív megjegyzést a vidéki emberekre, így ez a feltételezés ex-felesége, Hajdú Péter által készített interjújában elmondottakból fakad, aminek a valóság tartalma nem ismeretes.

Ami viszont ennek ellenére tény: Magyar Péter rengeteg vidéki embert is megmozgatott, hiszen általa szervezett demonstrációkon is szép számmal voltak, ahogy várható ez most szombaton is.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez nyilván csak azokra hat, akik már úgyis elvesztették a realitásérzéküket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez nyilván csak azokra hat, akik már úgyis elvesztették a realitásérzéküket.
TabánViktor
Balos Gyurcsányisták-Vöröskommunisták-Hazaárulók. Háború, migráció, káosz párti vadállatok. Orbánt úgy akarjátok leváltani, hogy vidéken és külhonban is erősen kiharcoltátok a nemzet haragját ellenetek.
Belpesti liberális panelpatkányok. A deviáns lmbtq propagandátokkal biztosan nem fogjátok megnyerni a magyar embereket. Isten-Haza-Béke.
Pálinkás Pál
@TabánViktor: nagyon felhúztad magad shikari...tanuld meg, külhoni magyar nincs...
Nessy
A királyi média mást nem is írhatna.
@Aki Én: Ilyen nehéz számokkal. adatokkal, nem szabad a hívek lelki nyugalmát megzavarni!
csak úgy....
@KisTehen: b+ökör , a sajtószabadság nem a szabad hazudozást jelenti,te gyogyi!
Horizont
@TabánViktor: ezért kár volt idejönnöd kispatkányunk akárki nevén jöttél pénzért kommentelni. Szar ember vagy.
Aki Én
@TabánViktor: hajrá agyvérzés! Shikaratyi, te egy beteg hazaáruló vagy!
Dr. Proktor
@Maccska: Hát igen, a zsíros romagyerek a 'fájintos nekik...
G.Freeman
@TabánViktor: Ne beszélj így a magyarokról, te kis hazátlan, parazita szutyok.
KisTehen
@Horizont: @Aki Én: @G.Freeman: hogy féltek
TabánViktor
@G.Freeman: Mondot te? Hazátlan kommunisták fattya. Hazánk ellen lázítasz és lopjátok az ország pénzét. Lásd: Lánchíd-felújítási botrány. 1,4 Milliárd ellopott pénz: Gyurcsány Dobrev kommunisták.
Őrnagy
"Magyar Péter rengeteg vidéki embert is megmozgatott, hiszen általa szervezett demonstrációkon is szép számmal voltak, ahogy várható ez most szombaton is."

Nagy szarban lehet a DK. Már a vidéki DK-sok közül is jönnek a fővárosi "Messiás" szeánszokra egykori DK-s elkötelezettek.
G.Freeman
@TabánViktor: Leszarom hogy, Gyurcsányék micsodák, nem érdekelnek. Te a saját szemeddel láttad én mit csinálok, csodabogár? Aki ilyen hangnemet megenged magának magyar emberekkel szemben mint te, az csak egy hazátlan, parazita suttyó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.