Lassan a lombkoronasétányok hazája leszünk. Legalábbis nagyon úgy tűnik, ugyanis a Zala vármegyében sem lesz hiány uniós forrásból épített lombkoronasétányból.

Több milliárdos lombkoronasétány épül egy 700 fős zalai faluba – Kell, mint egy falat kenyér

Illusztráció: 123rf.com

A 444.hu cikke szerint ráadásul ez eddig megismert lombkorona-projektekhez képest itt lesznek extrák is, az bekerülési ár ennek megfelelően igencsak magas lesz.

Először is lesz “Misztikus erdő”, a helyszín: Eszteregnye-Obornak. A nettó 3,9 milliárd forintos projektet a Build It Mérnökiroda Zrt. nyerte el, ennek keretében kell egy 120 fős rendezvényhelyszínt, konferenciaközpontot építenie konyhával és 60 fő befogadására alkalmas étteremmel, de emellett építenie kell egy lombkoronasétányt kilátókkal.

Ezen kívül lesz egy „Smart forest Interaktív Kaland- és Mesepark” névre hallgató projekt is, ami potom nettó 3,8 milliárd forintot fog felemészteni, és Eszteregnyén lesz megtalálható.

Eszteregnye amúgy egy 700 fős falu.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Úgy látszik , hogy pénz ellopásának egyik legegyszerűbb módja a lombkorona sétány megvalósítása.A polgármester biztosan kijelentette, hogy a községben nem lehet már lombkorona sétány nélkül élni!Hogy néz az ki, hogy már körülöttünk mindenkinek van ilyen sétánya , mi pedig itt vagyunk tél víz idején lombkoronasétány nélkül?Erre egyhangúan megszavazta az önkormányzat a sétány létesítését .Már csak egy megbízható slendrián munkát végző és túlszámlázó vállalkozót kellett keresni, de nem nagyon kellett ezért törni magát a Polginak, mert a terület hatalmon levő képviselője ajánlott is egyet azon nyomban ahogy a " nagy beruházás döntése megszületett"!
simmering73
@Maccska: Lesz kaparófa is az ilyen hülye macskáknak, nyau.
balos
Remélem ennek "örömére" nem mérik ki az erdőt a fideSSes felszópoknak?
Sakk Matt
7.7 MRD az 1.1 millió HUF minden eszteregnyei lakosra vetítve.
jáger laszló
1cxerűbb lenne a talajra telepíteni ,mert így olcsóbban és gyorsabban +épülhetne!
csal ennyi
barátilag
J,L.
Csizmás Kond
...lombizé eus pénzből...na lássukcsak...ugye a zeu Magyarországnak nem akarja utalni a jogosan kért felzárkóztatási pénzt viszont ilyen lószarokra bármikor ad...A helyi önkormányzat (nem ismerem a helyzetet csak feltételezem) biztos hogy volna mire költse a ilyen marhaságok önrészét de inkább átjátssza egy hülyeségépítőmester kezébe...és itt erre a hírre összesereglenek a jajveszékelő baloldaliak féltve az olyan pénzt amihez csak a helyieknek volna közük, tolvajt üvöltve holott a zunióban az általuk delegált képmutatók is megszavaztákaz ilyen törvényt vagy mi a szart...hát így nézünk ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.