Donáth Anna, a Momentum elnöke az Európai Parlamenthez fordul, hogy vizsgálja ki a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételen elhangzottakat. Okként arra hivatkozik, hogy a magyar igazságszolgáltatás nem független.

Nem ússza meg Rogán Antal – A Momentum az EP-hez fordul Magyar Péter hangfelvételének ügyében

Fotó: Magyar Péter

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel kivizsgálását kezdeményezzük az Európai Parlamentnél

– jelentette be szerdán Donáth Anna.

A március 26-án közzétett hangfelvétel kapcsán nincsenek fejlemények, a kormánynak nincs válasza az elhangzottakra, a jelenlegi igazságügyi miniszter hallgat, az ügyészség terel.

Varga Judit állításai nagyon súlyos bűncselekményekről szólnak, amiket a kormányzat és az ügyészség prominens szereplői követhettek el. Egy ilyen helyzetre csak egy független vizsgálat lehet a megnyugtató válasz. Ezért kezdeményezem az Európai Parlamentnél, hogy vizsgálják ki a Magyar Péter által kiszivárogtatott hangfelvételben elhangzottakat, különös tekintettel a magyar igazságszolgáltatás függetlenségére

- fogalmaz Donáth.

Fürcht Pál főügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője március 28-án tartott sajtótájékoztatót a témában, amin elárulta, hogy Varga Juditot tanúként hallgatta meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség.

Forrás: index.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
A csicskányoknak is leáldozik egyszer,élvezet,ahogy ezek beindultak!!!Mi lesz,ha megjön a VÉG???!!Menekülés a süllyedő hajóról!HA-HA-HA!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
De, megússza! Sajnos! Ahogy a többi, hozzá hasonló fideszes vezető is folyamatosan megússza!
Peller Anikó
@namihami: Affenét, ússza csak meg. Ha lehet egész a csornaja moréig.
Aki Én
,,...van olyan szolgáltatás, amelyet a Balásyhoz köthető cégcsoport a piaci ár hatvanszorosáért kínál, más szolgáltatásokat csak annak öt-tízszereséért. Egy forrásuk szerint viszont a cégek legtöbbször az óraszámokkal trükköznek, egyszerűen mindenért a reális munkaidő többszörösét számolják el. A lap megszerzett egy Excel-táblázatot is, amely szerint:..."

telex.hu/gazdasag/2024/04/03/balasy-gyula-hutlen-kezeles-szerzodes-new-land-media-lounge-design
kereső
Má bocsánat, de ez igy hülyeség. Az EP-nek nincs joghatása rogán antalra, vagy bárki másra Magyarországon. Az EP Leyent és az EB-t vonhatja felelősségre ...és az EB dönthet úgy az EP nyomására, felszólitására, hogy a már kiutalt eu-s támogatást visszafizetteti az országgal. Ettől még rogán antal haja szála sem fog görbülni...És ha valakinek ez igy nem tetszene. abbak jusson eszébe tiborcz istán miatt visszafizetett 13,6 milliárd-és a többi szabálytalan eu-s támogatás miatti visszafizetések. De, mert ezt a kormány nyilván, saját jól felfogott érdekében titkositotta- igy nem is tudhatjuk, hogy mennyi már az annyi. És még csak ki sem perelhető a titkositás miatt.
Peller Anikó
@kereső: Azért csak tegyék. Rozoga pagoda, recseg ropog, nem baj ha egyre több a zavar a betonozott erődben. Hadd lássák egyre többen, hátha.
Pálinkás Pál
@kereső: ezen egy fordulat segíthet...titkosítást feloldani, résztvevőket fela...
csak húgy...
Annácska belendült... aztán majd pofára esik... mert ő csak K.ANNÁCSKA!
kereső
@Pálinkás Pál: "feloldani", mind a 3 ezret...
Pálinkás Pál
@kereső: biztos van köztük olyan,ami indokolt,..de a NER aktákat mind...
kereső
@Peller Anikó: Én már nem hiszek a "mesékben"..."hátha "meg nincsen.
kereső
@Pálinkás Pál: Nos, mivel a kormányülésekről sem feljegyzés, sem jkv, sem semmi nyom nem készül...igy azt mondanak amit akarnak, akár ,meg is semmisithetik, mielőtt bárki rajtuk kivül megismerné azokat.
Pálinkás Pál
@kereső: kivéve ,ha " forradalmi " változás következik be...
KisTehen
az EP-nek mi a fasz köze van ehhez
KisTehen
azok nincs nyomozati joghatóságuk ... csak szavazgathatnak egymás között
KisTehen
"Okként arra hivatkozik, hogy a magyar igazságszolgáltatás nem független."

b+ annácska ... maga varga mondja a hangfelvételen ... aminek hiszel ... hogy független
NKF
Annácska meg a csehkata két hazaáruló k@rva!
Őrnagy
Nagyon jó Donáth Anna kezdeményezése. Minden Európában megjelenő családi drámát az EP elé kell tárni független kivizsgálás céljából! Végre csinálna valami hasznosat is az EP.
Amúgy meg maga a gondolat is közröhely.
@KisTehen: Ha ma az a panasz, hogy a magyar igazságszolgáltatás "nem független", akkor miért dicsekednek a LiBajnai ügy óta folyamatosan a libkány megmondó emberek azzal, hogy mennyi pert nyertek a fideszesek ellen?
Hol itt a logika és a következetesség?
KisTehen
magyar péter: "A mai napig segítik információkkal régi kormánypárti kapcsolatai"

szóval még megvannak a NERes kapcsolatok :)
Őrnagy
@KisTehen: Csak nem azt akarja ezzel mondani a libkány csürhe, hogy a fidesz ellenében megnyert sok perben nem volt független az Igazságszolgáltatás, és a libkány csürhe alaptalanul nyert meg egy csomó pert a bíróság részrehajlása, a libkány csürhétől való függősége miatt?
Őrnagy
@KisTehen: Dezinformációkkal "segítik". :))
Peller Anikó
@Órnagy: Látjuk, hogy paraszt vagy, nyilván a tehénnyel együtt őriztétek a falu disznyait, hogy így beragadt benned a csürhe hüjegyerek.
KisTehen
elképzelem, ahogy magyar felhívja a NERes kapcsolatát, hogy a redőrség engedélyezze a délutáni tüntetését :)
Őrnagy
@Peller Anikó Gyagyás: Látszik, hogy egy agyhúgyköves elmeroggyant hímringyó seggfej vagy, nem kell ezt neked folyamatosan bizonygatnod, mindenki tudja!
Havanagi
A csicskányoknak is leáldozik egyszer,élvezet,ahogy ezek beindultak!!!Mi lesz,ha megjön a VÉG???!!Menekülés a süllyedő hajóról!HA-HA-HA!!!
Nyírfa
Meg kell hagyni, Donáth beindult, és van, amit jól csinál. Ha valaki segít neki abban, hogy ezt a felfokozott harci kedvet kreatívan, progresszíven élje meg, akkor még sikert is elérhet a Momentummal.
csak úgy....
@Maccska: te egy döglesztöen buta faß!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.