Magyar Péter egyre grandiózusabb tervekkel áll elő, miután korábbi felesége, Varga Judit volt igazságügyi miniszter közélettől való visszavonulását követően berobbant a köztudatba. A főnixmadárként felemelkedő politikus ma délután újabb gigademonstrációt tart Budapesten. Közben az utóbbi hetekben a kormány politikai gépezete azon dolgozik, hogy hiteltelenítse Magyar Pétert. A politológus szerint az április 6-ai, szombat délutáni tüntetés megmutatja, hogy demobilizálták-e Magyar Péter támogatóit a házasságáról kikerült részletek, a bántalmazásról elmondottak.

Március 15-i, nagy sikerű rendezvényét követően – melyen több tízezren vettek részt – Magyar Péter ma újabb gigademonstrációt tart Budapesten. Szombat reggel ennek fényében összehangolt és átlátszó támadással készült fel a kormánypárti média. Vezető lapjaik címoldalán szombat reggel mindannyian azt a sztorit hozták le, hogy "Magyar Péter intézettel fenyegette meg gyerekeit". A sztori nem új, erről volt felesége, Varga Judit még Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt több mint egy hete.

Bár a közelmúltban családon belüli erőszakkal vádolták meg – volt neje, Varga Judit beszélt erről a nyilvánosság előtt – a politikus népszerűsége nőttön nő: közösségi oldalán már 229 ezer követője van.

Magyar Péter több százezer embert vár az ország különböző pontjairól és külföldről az általa létrehozott Talpra Magyarok Közössége mára tervezett budapesti tüntetésére, melyet Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért névvel hirdetett meg – írja a Blikk.huHamarosan kiderül, mekkorát ütött az Orbán-kormány politikai gépezete Magyar Péteren – Varga Judit exe gigatüntetésre számít szombat délután

Magyar Péter ma gigademonstrációt tart Budapesten, melyre több százezer embert vár. Fotó: MTI

Mivel Magyarnak szüksége van az aktivisták munkájára az EP-kampányában, így a rendezvény egyben a toborzásra is lehetőséget adhat

– fejtette ki véleményét Mikecz Dániel politológus a demonstráció kapcsán a Népszavának.

Az utóbbi hetekben a kormány politikai gépezete azon dolgozik, hogy hiteltelenítse Magyar Pétert.  A szombati tüntetés megmutatja, hogy demobilizálták-e Magyar Péter támogatóit a házasságáról kikerült részletek, a bántalmazásról elmondottak

– tette hozzá a politológus.

(A volt feleség, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter hosszan nyilatkozott párkapcsolati konfliktusairól, a vele szemben alkalmazott lelki és egyéb erőszakról a Frizbi című műsorban. Magyar Péter erre reflektálva politikai lejárató kampányról beszélt, tagadva a vádakat.)

A lap kérdésére, hogy mivel magyarázható, hogy az apatikusnak tartott magyar társadalomban Magyar Péter képes tömegeket megmozgatni, Mikecz Dániel hangsúlyozta: a politikai apátia oka a nem teljesülő elvárások és az eszköztelenség érzése miatt bekövetkező közöny, fásultság.

Magyar Péter sikerét éppen az okozza, hogy az apatikus közeg benyomása az, van itt valaki, aki képes felkavarni az állóvizet, kellemetlenséget okozni a Fidesznek és megvannak az ehhez szükséges eszközei".

A magyar politikai kultúrának része a hirtelen nekibuzdulás, a felfokozott vágyak nem teljesülése után azonban újra visszatérhet a kiábrándultság. Hosszabb távon derül majd ki, hogy mekkora és milyen stabil választói támogatottságra számíthat Magyar Péter. A felfokozott érdeklődés önmagában nem biztosít mély elköteleződést

– figyelmeztetett Mikecz Dániel.

Hol és mikor lesz Magyar Péter tüntetése?

A gyülekező kora délután a Deák tér – Városháza tér – Károly körút háromszögben lesz, ahonnan a menet 14 órakor indul. A Bajcsy-Zsilinszky úton, majd az Alkotmány utcán haladva terveik szerint 15 órára érkeznek a Kossuth térre, a Parlamenthez. Az új Magyarországért kívánnak demonstrálni, azt követelve a kormánytól, hogy „adja vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek”.

Az új Magyarországért 15.00 és 17.00 óra között demonstrálunk a nemzet főterén

– olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A tömegdemonstráció Facebook-oldalán ma reggelig 35 ezer ember jelezte, hogy ott lesz-e a rendezvényen. 23 ezren írták, hogy érdekli őket az esemény, közülük 12 ezren biztosan ott is lesznek.

Az új Magyarországért kívánnak demonstrálni, azt követelve a kormánytól, hogy „adja vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek”.

Forrás: Blikk.hu, Nepszava.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Exe..

Mé nem Varga JuditFI!

Kretén média csótányok, nem lehet nevet adni az embernek ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
magyartól mikor kéritek vissza a lopott pénzt?

tudjátok ... ti fizettétek
KisTehen
azt követelve a kormánytól, hogy „adja vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek”

b+ 2026 ... akkor választhattok
csak úgy....
szerintem sokan lesznek, hiszen magyarországon jelenleg jócskán 5 millió fölött az elégedetlenek száma és max. 2 milla a fideszközeli alattvaló a sehallselát dömötör.
Eladott Ország
A fideszes állam nemsokára bármit elvehet! Már a parlament előtt van az a törvénymódosítási javaslat, amely a jövőben korlátozhatja a magántulajdont. Azért most már tényleg el kellene gondolkoznunk azon, hogy hová juttatatott pár ezer tolvaj, haramia, gané, több mint 9 millió embert!
twitter.com/janos_hary/status/1776468259602125030/photo/1
Magyarország három legkorruptabb embere.
twitter.com/janos_hary/status/1776468994926473235/photo/1
Báli szezon 2024. – Polt Péter: Már tudjuk ki. Tóni, Barbara és Ádám!
twitter.com/janos_hary/status/1776463059151651160/photo/1
KisTehen
@csak úgy...: és az az 5 milla szétoszlik 10 párt között
Clavigo
@Maccska: Te barom... Internetről nem hallottál ? Ti még mindig füstjelekkel kommunikáltok Trágyalandon ? Vagy körbeadjátok a híreket,,szájról- szájra,,,mint Orbán pöcsét,,te agyatlan..(?)
Pusztai
Exe..

Mé nem Varga JuditFI!

Kretén média csótányok, nem lehet nevet adni az embernek ??
Eladott Ország
@KisTehen: Angol tudósok felismeték, hogy minél butább valaki annál fideszesebb.
twitter.com/IdiAminSmunyo/status/1739702295560896538/photo/1
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: legalább ti hülyék tartsatok össze! :)
KisTehen
@csak úgy...: te is mész az istentiszteletre?
KisTehen
@csak úgy...: .

Mi atyánk, Magyar Péter,
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod;
legyen meg a te akaratod
Clavigo
@KisTehen: Miért nem a homloknyalogato,muszkaszopó Orbánhoz imádkozol,,te kerge marha..? Megint cannabist legeltél reggelire ?
csak úgy....
@KisTehen: te egy nagyon butaszar unalomüzö ! :)
a @Maccska: 1/2 testvéred?
Őrnagy
@KisTehen: 10.43

Fejezzük be az imát:

és ha eljött a te országod,
távozz a te országodba.
Ámen
Clavigo
@KisTehen: Nem bizony... Ö csak muszkaseggtúró ,falhuggyozó senki,,,a felsőcsutkai vályog-quarterből...
csak úgy....
@KisTehen: méghogy 0rbán nem messiás,ö a ti nagyonhülyék messiása ?! :)
tudod, az az indiai sokkezü...
KisTehen
@Clavigo: b+ a magyarod is háborúellenes :)
Pusztai
„Legyél a változás!” néven alapított egyesületet Magyar Péter

És elindította politikai közösségének honlapját is, a talpramagyarok.hu címen. Pártot még mindig nem jelentett be.
csak úgy....
@KisTehen: nem beszélem az anyanyelvedet! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.