Magyar Péter március 26-i demonstrációján hívta újra az utcára az embereket április 6-ra.Gyűlik a tömeg Magyar Péter tüntetésére a Deák téren.

Nézze élőben a demonstrációt itt:

A menet kettőkor indult el a Kossuth térre, pillanatra zúgott a Mocskos Fidesz, majd a Ria-Ria-Hungária. Magyar Péter érkezése után bement a tömegbe, hogy készüljön pár közös szelfi a tüntetőkkel. 

Ismét Nagy Ervin a sofőr, aki még a színészi pályát is elhagyná Magyar Péter miatt

Az sem érdekel, ha egy időre a szakmámat el kell engednem, mert azt érzem, hogy most van egy olyan pillanat, amikor a haza mindenek előtt

– mondta a Népszavának még a mai tüntetés előtt Nagy Ervin színész, aki teljes mellszélességgel áll Magyar Péter mellett. Szerinte milliós nagyságrendben is lehetnek olyanok, akik normál európai léptékekben gondolkodnak, de politikai értelemben nem annyira aktívak.

Nagy Ervin százezer emberrel lenne elégedett

A színész a tüntetés előtt többek közt azt is mondta: akkor lenne elégedett, ha legalább százezer ember venne részt a demonstráción.

Ez reális cél, bár a kormány láthatóan mindent megtesz, hogy keresztbe tegyen. De megállíthatatlanok az emberek, külföldről is irgalmatlan sokan jönnek csak ezért haza. A kormányoldalon megpróbálják baloldali, vagy legalábbis budai úri bulinak beállítani ezt az egészet, de amikor Péter arra kérte az embereket, hogy küldjék el, honnan jönnek majd a tüntetésre, kiderült, tulajdonképpen nincs az országnak olyan pontja, ahonnan ne indulnának el valahányan

– fogalmazott.

Magyar Péter slim-fit ingben érkezett meg az eseményre

Magyar Péter ismét Nagy Ervinnel egy furgonon érkezett meg a tüntetésre, ahogy március 26-án is. Majd mindketten elkezdtek festékszórózni: a menetet vezető fehér furgon elejére piros és zöld csíkokat fújtak festékszóróval.

Magyar szombat délelőtt a tüntetés előtt jelentette be, hogy elindult a Talpra Magyarok Közössége hivatalos oldala, illetve a szerveztük egyik alappillére a Legyél a változás! Egyesület lett. Korábban egy interjúban arról beszélt, hogy szombaton jelenti be, pontosan mit jelent az, hogy úgy fogják összeállítani az EP-listájukat, „ahogy még eddig senki nem csinálta”.

Forrás: 24.hu, 444

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ennyi hülyét!A Ludas Matyinak annyi köze volt az urakhoz,mint a gecinek a gerincesekhez!
csak úgy....
Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!
Pálinkás Pál
ez így szart sem fog érni, pont úgy mint a többi...
Őrnagy
"Ismét Nagy Ervin a sofőr, aki még a színészi pályát is elhagyná Magyar Péter miatt

Az sem érdekel, ha egy időre a szakmámat el kell engednem, mert azt érzem, hogy most van egy olyan pillanat, amikor a haza mindenek előtt"

Nagy Ervin elszántsága Pukli Ístván egykori iskola igazgató elszántságára emlékeztet, aki a "Tanítanék mozgalom" egykori arca volt (százezrek tolongtak az akkori "Messiás" naggyűléseire, majd a láz és a lelkesedés kihült), és most Dániában takarítóként dolgozik. Már nem is akar tanítani.

Nagy Ervin vajon hol fog takarítani 2025-ben?
csak úgy....
@Pálinkás Pál: pali,ezt otthonról a fotelból mondod?
Pusztai
Nos ha megtelik a Kossuth tér az annyi mint 2 milla megjelent személy, tüntető aki kiváncsi MP-re.
És ez biztos adat, fideszes számolta, ennyien férnek oda.
..Szétröhögöm ha tényleg tele lesz, attól kezdve csak harsogni kell a KÉT MILLIÓT!
Sakk Matt
Még ha Bajnaira mondták volna..de erre a kis dzsentrire?!
csak úgy....
@Őrnagy: te gyogyós, ha ervinnek van jogsija akkor miért kellene takarítania ?
@Őrnagy: te egy ritka buta rongyemberutánzat!
csak úgy....
0rbán ma többször vált alsógatyát,mint toldi györgy tányért lajos királynál...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: párszor mondtam már neked, majálisozni nem állok fel...,majd ha olyan felhívás lesz, ami némi megoldást kínál az orbán problémára, mert ez nem az...
verőce21
Hány és hány Hegedűs hadnagy lázít ma idegen országokban, külföldi lapokban a törvényes magyar kormány ellen? És 43 millió kiáltványban követelnek szankciókat saját hazájuk ellen.
Árulás ez is? Nyilvánvalóan.

Az úgynevezett "jogállam", a liberális jogrendszer, a mindenféle "fékek és ellensúlyok” célja éppen az, hogy az efféle bűnök büntetlenül maradhassanak...!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Pukli Pityunak is van jogsija Gyagyás, de nem akart se sofőrködni, se tanítani, se iskolát vezetni.
Nagy Ervin meg már színészkedni nem akar. Persze ha nem akar se színészkedni, se takarítani,akkor akár darukezelő is lehet még belőle, vagy sok minden más!

Nekem tök mindegy, mindenki sorsa a saját kezében van egy bizonyos határokon belül. Mondjuk téged leszámítva Gyagyás, mert te semmire se vagy jó! Még a libkány seggfejek között is csak egy ócska selejt vagy! :))
csak úgy....
@verőce21: de nem égeti föl a fövárost, mint 2006 ban az elégedetlen fidesz csürhe!
nem érzed a disszonanciát, te fideszvaksi ?
csak úgy....
@Pálinkás Pál: a kaszát már kiegyenesítetted? - halomra lövetnének benneteket!
Őrnagy
Túl sok a magyar zászló!
Európa "librálisainak", de főleg a Sorosista csürhének és a hungarofóboknak, meg az Orbán fóbiásoknak a túlságos magyarkodás volt eddig is a baja Magyarországgal!
Emlékszek, hogy 2006-ban is volt úgy az Öszödi beszéd után, ha valakit magyar zászlóval láttak a városban, azokra még a rendőröket is ráküldték!
Nem lesz baj ebből a sok magyar zászlóból, a Soros kasszánál és Pessman támogatásnál?
verőce21
@csak úgy...: 14:57) Aztán most veled hogy van, te elmebeteg? Északabbra költöztél, mint a rénszarvasok, mert csípnek a legyek?
csak úgy....
@verőce21: velem úgy van,hogy még mindíg gyogyósnak tartalak (gondolom az orvosaid szintén) ,amit te szorgalmasan bizonyítasz is naponta, bár hova is költözök ! :)
Őrnagy
"Te vagy a mi Lúdas Matyink”
Mondják a "Messiáshívő" birkák Petyának, akik nem tudják, hogy Ludas Matyi egyetlen egy lúddal grasszált, birkákat nem tartott.
Azt se tudják a birkák, hogy Ludas Matyi nem akart vezetni semmit, csak azért az egy lúdért harcolt.a Döbrögivel.
Viszont ha tudják, hogy ez az egész egy vicc, akkor van humorérzékük, hogy szeretik követni a vicces dolgokat, és jókat röhögni a vicceken, amire a vicclapot is alapozták egykor.
verőce21
@csak úgy...: remélem, te a passzentos Márki-Zay pólódban bicegsz erre a tüntetésre, mint kívülálló...? :)
Havanagi
Csodálatos és hatalmas tömeg! NER gatyó telik???
szaboria1
Vidéken pl Győrben este 17 órakor tüntetnek a fidesz irodája előtt.
szaboria1
Több sajtó képeit nézve óriási a tömeg még Felcsuti tábla si több vidéki táblával látható
m73
@Őrnagy: te hol fogsz takarítani 2025-ben barom?:-)
csak úgy....
@verőce21: fogadok,hogy a nejed is azért kettyintget félre mert te egy ennyire unalmas balfaß vagy! :) - persze ha lenne eszed talán használnád de így...,monoton és elcsépelt hülyegyerek vagy!
Őrnagy
@m73 Gyagyás: Segítek majd eltakarítani a hazátlan hazaáruló agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög libkány seggfej csürhét, ha szépen megkérnek rá, hogy segítsek, lapátolni a szarkupacot.
Pegero
Nagy Ervin, aki még a színészi pályát is elhagyná Magyar Péter miatt, elszegődne hozzá sofőrnek!
Horizont
Bárhogy rinyáltok itt a tér tele van...
m73
@Őrnagy: mi alapján és hogyan te soros-libkány, fotelbuzi kisköcsög?:-) neked is csak a szaros pofád jár te faszopó, pedofil csikari:-)
m73
@Maccska: ennyit tudtál magadból ki hányni barom?:-)
verőce21
@csak úgy...: 15:57) Előbb vagy utóbb, de téged mégiscsak agyonvernek a migránsok, hiába bujkálsz a hamburgi diliházban...!
viccesvigságok
egyre irodalmiasabb lett az oldal bár sok az ismeretlen kifejezés.15 éve még az volt irodalmiasan szépen érthetően magyarul Lőrínce Lajos, avagy Grécsi László is mindig ezt ajánlotta.
szaboria1
@Maccska: A lényeg mégis oda értek, nyávogjál csak ezhez értesz.
Őrnagy
" A tüntetés alaphangját már az induláskor megadta: a „Mocskos Fidesz!”, illetve a „Nincs jobb, nincs bal, csak magyar!” skandálása. "

Ez nagyjából annyit jelent, hogy a tüntetők semmibe veszik a választások eredményét, nincs tolerancia a más véleményen lévőkkel, és egypárti (jobb és baloldal nélküli) diktatórára vágynak, vagyis kommunista, Sorosista globalista libkányok!
m73
@Őrnagy: miről hablagyolsz te barom kommunista hazaáruló féreg?:-) senki sem kérdezett te büdös bunkó:-)
Géza
@Őrnagy: Akik a törvényesen választott magyar kormányt meg akarják dönteni és a támogatóikra minden mocskot rázúdítanak, azok antidemokratikus, agresszív patkányok, ahogy azt Bencsik is írta.
Ez szervezkedés a törvényes kormány erőszakos megbuktatására.
Őrnagy
@m73 Gyagyás: A kommunisták ti vagytok Gyagyás! Ti Gyagyások akartok egy Rákosista egypárti diktatúrát egy új "Messiás" vezetésével, mindenki másnak a politikai palettáról való lesöprésével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.