Magyar Péter március 26-i demonstrációján hívta újra az utcára az embereket április 6-ra.Gyűlik a tömeg Magyar Péter tüntetésére a Deák téren.

Nézze élőben a demonstrációt itt:

A menet kettőkor indult el a Kossuth térre, pillanatra zúgott a Mocskos Fidesz, majd a Ria-Ria-Hungária. Magyar Péter érkezése után bement a tömegbe, hogy készüljön pár közös szelfi a tüntetőkkel. 

Ismét Nagy Ervin a sofőr, aki még a színészi pályát is elhagyná Magyar Péter miatt

Az sem érdekel, ha egy időre a szakmámat el kell engednem, mert azt érzem, hogy most van egy olyan pillanat, amikor a haza mindenek előtt

– mondta a Népszavának még a mai tüntetés előtt Nagy Ervin színész, aki teljes mellszélességgel áll Magyar Péter mellett. Szerinte milliós nagyságrendben is lehetnek olyanok, akik normál európai léptékekben gondolkodnak, de politikai értelemben nem annyira aktívak.

Nagy Ervin százezer emberrel lenne elégedett

A színész a tüntetés előtt többek közt azt is mondta: akkor lenne elégedett, ha legalább százezer ember venne részt a demonstráción.

Ez reális cél, bár a kormány láthatóan mindent megtesz, hogy keresztbe tegyen. De megállíthatatlanok az emberek, külföldről is irgalmatlan sokan jönnek csak ezért haza. A kormányoldalon megpróbálják baloldali, vagy legalábbis budai úri bulinak beállítani ezt az egészet, de amikor Péter arra kérte az embereket, hogy küldjék el, honnan jönnek majd a tüntetésre, kiderült, tulajdonképpen nincs az országnak olyan pontja, ahonnan ne indulnának el valahányan

– fogalmazott.

Magyar Péter slim-fit ingben érkezett meg az eseményre

Magyar Péter ismét Nagy Ervinnel egy furgonon érkezett meg a tüntetésre, ahogy március 26-án is. Majd mindketten elkezdtek festékszórózni: a menetet vezető fehér furgon elejére piros és zöld csíkokat fújtak festékszóróval.

Magyar szombat délelőtt a tüntetés előtt jelentette be, hogy elindult a Talpra Magyarok Közössége hivatalos oldala, illetve a szerveztük egyik alappillére a Legyél a változás! Egyesület lett. Korábban egy interjúban arról beszélt, hogy szombaton jelenti be, pontosan mit jelent az, hogy úgy fogják összeállítani az EP-listájukat, „ahogy még eddig senki nem csinálta”.

Forrás: 24.hu, 444

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m73
@Maccska: ennyit tudtál magadból ki hányni barom?:-)
verőce21
@csak úgy...: 15:57) Előbb vagy utóbb, de téged mégiscsak agyonvernek a migránsok, hiába bujkálsz a hamburgi diliházban...!
viccesvigságok
egyre irodalmiasabb lett az oldal bár sok az ismeretlen kifejezés.15 éve még az volt irodalmiasan szépen érthetően magyarul Lőrínce Lajos, avagy Grécsi László is mindig ezt ajánlotta.
szaboria1
@Maccska: A lényeg mégis oda értek, nyávogjál csak ezhez értesz.
m73
@Őrnagy: miről hablagyolsz te barom kommunista hazaáruló féreg?:-) senki sem kérdezett te büdös bunkó:-)
Géza
@Őrnagy: Akik a törvényesen választott magyar kormányt meg akarják dönteni és a támogatóikra minden mocskot rázúdítanak, azok antidemokratikus, agresszív patkányok, ahogy azt Bencsik is írta.
Ez szervezkedés a törvényes kormány erőszakos megbuktatására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.