A kormánypárti megmondóember a tőle megszokottnál is erősebben fogalmazott.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
@Géza: Nem tudom melyikünk véleménye van többségben. Az öné ez, hát elfogadom, persze nem értek egyet. A hangnemmel kapcsolatban pedig csak bayer zsoltot említeném. Hozzá képest a másik oldal megnyilvánulásai akár egy óvodásoknak szóló mesekönyvbe is beférnének. Ez persze nem szó szerint értendő, csak a kontrasztot akartam így érzékeltetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Bencsik, kinncsik komcsi seholsincs .
verőce21
Ezek ugyanazok a tüntetők, akik mindenhol ott szoktak lenni...! :)
Nyírfa
...patkáénylelkületű tömeg...

Ez nem semmi. Kedves Világ, Magyarország Arany János hazája. És, tagadhatatlan, hogy a Bencsikeké is, akiknek nincs kapcsolatuk a kultúra, a szellem világával, s mivel ennek sincsenek a tudatában, hát beszélnek, bátran, közben fröcsög a nyáluk, és pacalpörkölt lebeg a szemük előtt.
De mi Arany Jánosra vagyunk büszkék, és igyekszünk az ő nyomdokain haladni.
Cherry
Te pedofil vén retek, jobb ha félsz te patkány, ugass csak a hülyék hallgatnak meg
csak úgy....
bencsik így akarja jóvátenni a kálmi ellen elkövetetteket! :) - rafkós patkány ez a bencsik..
Béla333
Bencsik az a volt munkásőr, aki még most is az oroszok seggét nyalja?
Géza
Huhh, micsoda felhördülés, átkozódás lett, hogy Magyart a patkányfogóhoz hasonlították.
Nézzük a tényeket! Orbánt képtelenek leváltani, mert nincs támogatottságuk. Nem szavazókat akarnak most sem szerezni, hanem kígyót, békát ráhánynak a Fidesz szavazókra és antidemokratikusan el akarják kergetni a kormányt.
Ez a pont, amikor Bencsiknek nagyon igaza van. A diktatórikus, erőszakos horda lelke a legközelebb a patkányokhoz áll. Agresszív, mocskos és undorító! Fujj!

Respect Bencsik András!
Billibácsi
@Géza: Ennyi ember azért talán nem téved ekkorát. A vélemény különbségeket pedig kultúrált formában is meg lehetne beszélni, nem kellene patkányozni senkit. Sem bencsiknek sem önnek.
Aki Én
@verőce21: igen, csak ezerszer többen voltunk.
Aki Én
Kimondtad a lényget, hogy raknád tele a kommunista kurva anyádat.
TÖMEG!
Géza
@Billibácsi: Barátom! Amikor egy performansz antidemokratikus célokat tűz ki és hihetetlen mennyiségű mocskot zúdított a másikra, akkor bizony ezt értékeli az ember. Aki erőszakkal akarja a törvényesen választott magyar kormányt eltávolítani és annak támogatóit minősíthetetlen hangnemben szidja, az nekem patkány lelkű, sunyi alak.
Tessék, várom az érveidet, miért ne így értékeljek egy mocskolódó, agresszív bandát?
Billibácsi
@Géza: Nem tudom melyikünk véleménye van többségben. Az öné ez, hát elfogadom, persze nem értek egyet. A hangnemmel kapcsolatban pedig csak bayer zsoltot említeném. Hozzá képest a másik oldal megnyilvánulásai akár egy óvodásoknak szóló mesekönyvbe is beférnének. Ez persze nem szó szerint értendő, csak a kontrasztot akartam így érzékeltetni.
Géza
@Billibácsi: Barátom! Az ellenzék, legyen bárki is, tényszerűen kisebb, mint a kormányt támogató tömeg. A referencia a választás, amit nem lehet másképp magyarázni.
A hangnemet pedig tessék azokon megkövetelni, akik most is kinn voltak átkozódni, acsarkodni. Változatlanul az a véleményem, hogy akik a kormányt erőszakos úton szándékoznak megdönteni és minősíthetetlen hangnemben mocskolnak kétmillió Fidesz szavazót, azok bizony patkány lelkű alakok.
szaboria1
@Géza: Csak egy kérdés Orbán nem akart e kormányt dönteni? Most az Orbán ellenesek akarnak. Erről ennyit.
Géza
@szaboria1: Orbán megmondta, hogy Gyurcsányékat csak választásokon lehet legyőzni. Le is iskolázta az egész csapatot.
Aki Én
@Géza: 2006?
Egyébként ami a Kossuth téren zajlott, az maga az állítólagos demokrácia, semmi elítélendő nincs benne.
Hogy ettől most fél a hatalom, az egy dolog. Joggal.
orbánnak meg sosem volt valós többségi támogatottsága. A magyarok túlnyomó többsége valami egészen mást akar.
És nem, nem a jelenlegi ellenzéket.
Aki Én
@Géza: ...ti, szektások ezt sosen fogjátok megérteni, mert bármit elnéztek a korrupt, hazaáruló kormánynak, és jöhet bárki vele szembe, ti beleálltok.
Géza
@Aki Én: Hol hallottál te olyat, hogy valaki félne is töletek? Ti skandáltok, hogy nem féltek, mint a gyáva gyerek a sötétben.
Tudomásul vettük, hogy kimentettek és aztán hazaballagtatok. Nekem ennyi az egész sétátok.
SÍva
És aki a fuvolázó fideszt kormányt követi az nem patkány?
koszpeko
"Hát most nekünk is lett egy patkányfogónk, akit nyüzsögve követnek az emberi mértéket és erkölcsöt nem ismerő avagy megvető patkánylelkületű tömegek. Fújja ez a mi patkányfogónk a sípját, járja a várost, és megbabonázva követi őt a tömeg. Követi és lelkesen átkozódik, mert gyűlölete a rend és a tisztaság iránt felülír minden józan számítást"

Ezt a patkányfogó Bencsik András munkásőr állitja patkánylelkületü fidkányoknak.
Géza
@Maccska: Pedig bármiféle tüntetés résztvevőit, aki akasztani akarnak és erőszakkal kormányt dönteni, nem csak lehülyézni kell, hanem fizikailag meg is fékezni. Nem engedhetünk egy sorosista, CIA puccsnak. Oda ki kell vezényelni a rendőrséget, minden ilyen megmozdulás hangadóit elszámoltatni. Itt demokrácia van és az is marad.
Clavigo
Vén hülye munkásőr...Le kell szarni ..
Billibácsi
@Géza: Rendben. Viszont nézze meg a velem egyetértők számát. Az ön válaszai alatt nem látok helyeslő lájkokat. Ezzel részemről a polémiát lezártam. Majd a történelem eldönti kinek van igaza.
Géza
@Billibácsi: Barátom! Van erre egy frappáns mondás: A szar jó, mert több millió légy nem tévedhet!
A polémiát nem én kezdtem veled, akkor hagyod abba, amikor akarod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.