Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban. Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, "az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés".

Orbán Viktor pártjának politikusai közül elsőként Menczer Tamás, a Fidesz új kommunikációs igazgatója, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára reagált a szombat délutáni Magyar-tüntetésre.

Menczer Tamás videójában arról beszélt, Magyar Péter "baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa", "pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták".

Menczer Tamás tombol a Kossuth téri tüntetés miatt: "A helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor"

Menczer Tamás. Fotó: MTI/Kovács Attila

"Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is" – tette hozzá.

Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, "az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés".

"A háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is" – jegyezte meg.

Hozzátette: "a baloldal küldene fegyvereket és magyar katonákat a háborúba, ezt pontosan tudjuk, hiszen elmondták".

"Belevinnének minket egy pusztító háborúba, mert a finanszírozóik ezt várják el" – fogalmazott.

Menczer Tamás kiemelte: "meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes".

A videóban idézték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a Nemzeti Múzeum előtti március 15-ei ünnepségen arról beszélt, "vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk".

Menczer Tamás azt kérte, "küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága", és hozzátette: "ezért kell június 9-én a Fidesz-KDNP-re szavaznunk".

Forrás: MTI, Népszava

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Tamáska ne tombolj mert, neked is kihullik a hajad mint az elődödnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
exmelós
@Maccska: Egy jó miniszterelnöknek nincs szüksége 100 méter hosszú kísérő konvojra.Amikor látok hasonlót mindig köpök egyet és találgatom melyik mocskos gecit utaztatják megint.
csak úgy....
@Maccska: A (holland) miniszterelnök átbringázott a királyhoz, amint összeállt a kormány
index.hu/kerekagy/2017/10/17/mark_rutte_holland_miniszterelnok_elbringazott_a_kiralyhoz_az_uj_kormany_hirevel/
nem mindenki annyira beszari mint a dagi !
Ezodabasz
Menczer miért beszél feltételes módban...Jaaa ez csak egy bábu 0rbán saktábláján! Leszerepel és lecseréli egy hasonló faszkalapra.
Pusztai
@csak úgy...: Karácsonynak nincs jogsija, ezért bicajozik.
Nem tud angolul, ezért beszél magyarul,
Nincs királyunk a palotában , csak a maffiózó keresztapánk,
...
vitriol
menczer magánkívül telegatyával óbégat, mintha nem is az ukránokat, hanem minket támadott volna meg putyin. Közben magabiztosan sorolja fel, hogy mit csinálna a baloldal, / ha a fidesz elbukná a választást/. Ennyire még nem volt kétségbeesve a fidesz, de megértem őket, ez nekik a világégés lenne, úgy hogy drukkolok!
simmering73
Ezek csak hajtogatni tudják a silabuszok szövegeit, gondolkodás nélkül kerepelik a sablont. A Fidesz elhülyülése immár mélyebb a Mariana-ároknál és visszafordíthatatlan. Méltó, hogy saját buta, ostoba propagandájuk okozza a vesztüket, mert eljön az idő, amikor a papagáj beszéd olyan mértékben dühíti fel az embereket, hogy „kibelezik” őket.

Goebbelstől és Finkelsteintől nem tanulták meg, hogy a propaganda kontraproduktívvá válik, ha a valóságtól teljesen elszakad, ha túlhajtják és megalázza az embereket az, hogy ennyire lenézik, semmibe veszik őket. Orbán bandája jó úton jár, hogy feldühítse annyira az embereket, hogy elfelejtsék a hazug álmessiásokat és két kezükkel megnyúzzák őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok