A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója emlékeztette a DK elnökét, Magyar Péter diktafonnal és nadrágszíjjal védi meg a családját, de ha neki ez szimpatikus, akkor hajrá, egyezzen meg vele.

„A baloldalon feltűnt az új csodagyerekek, ez a „megvédem a családomat” Péter – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója parlamenti felszólalásában. Úgy folytatta az ellenzékre utalva, hogy a parlamentben lévő vert seregből nem találtak alkalmasat, ezért kívülről kellett keresni egyet, aki diktafonnal és nadrágszíjjal védi meg a családját – írta a Magyar Nemzet.

Menczer Tamás ezúttal Gyurcsánynak ment neki – Közölte, ne a zártosztályról válasszon csodagyereket

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója nagyon aktívan támadja Magyar Pétert    Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Hangoztatta: Magyar Péter pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, baloldali és háborúpárti, pontosan ugyanazt akarja, mint a baloldaliak, és pontosan ugyanazok veszik körbe, akik a bukott miniszterelnök-jelöltet. Azt javasolta Gyurcsány Ferenc bukott kormányfőnek – aki szerinte mégiscsak a baloldal főnöke, bár most egy kicsit kerülgetik egymást, de majd hamarosan összeborulnak –, hogy amikor legközelebb Márki-Zay Péter és Magyar Péter után csodagyereket keres a baloldalra, akkor ne a zártosztályról válasszon.

Ezután a kormánypárti képviselő megkérte a DK egyetlen ülésteremben tartózkodó képviselőjét, hogy továbbítsa Gyurcsány Ferencnek az üzenetet.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"ne a zártosztályról válasszon csodagyereket"

Fel sem merült, hogy vikkancsot választaná...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"ne a zártosztályról válasszon csodagyereket"

Fel sem merült, hogy vikkancsot választaná...
Horizont
Ez teljesen megőrült mióta a posztra tette a gazdija.
Clavigo
Ezt a szardarabot is magasra dobta a szennyvíz..
csak úgy....
menczer tomi a falu,ill. a fidesz herélt bikája ,aki nem csak a vörösre támad...
kereső
Mi a lófaxért kell ebbe belekeverni "gyurcsányt", hülye menczer. MP legalább úgy "gyurcsányozik", ahogy ti szoktatok...ezt csak az nem látja, aki többel rendelkezik 20iq-nál. Nem ellenetek lépett szinpadra...hanem "értetek", az új fideszért, az új- megújult "nemzeti együttmúködés rendszeréért".
viccesvigságok
hát lehet ott kötsz ki lassan tomboló dervis Zavart okozott agyadban a TÖMEG akik ott voltak Magyarral ? lesz még benzinblokád taxisokkal ilyen árakkal akkor hol leszel ? a zárt osztály megvéd. Mert kissé filléres ám amit fosztogatva műveltek ide stova 15 éve . ja Argentináig futtók ? a fickó észak dél irányban futotta Afrikát ott a helyed nem a parlamentben tobzódni 5-7 milláért. / hó a nép az istenadta meg éhezik ám csak a vak nem látja.Mitől lett 2,5 milliárdja a birkózótoknak csepelen?állami vagyonkisajátitósdi vagy mi?kiskirállyá nevezték ki Koronája is lesz?
viccesvigságok
TE MEG DETTÓ csak nem meritek publikálni mert a gazdátok mockvába rendelne ugye? aztán szibéria -50 fok? Hazug aljas vádaskodás az ami titeket jellemez ennyi. bármiről van szó gyalázkodtok mert az a fő profilotok 136 aki erre lett felhasználva. majd rendszerváltás után hol fogtok dolgozni vagy Argentináig menekültök.és még ti emlegetitek a népre aki dolgozik gürizik,hogy hazaárúló?? Hát erről kéne loszokni mert ez jog és népellenes aljasság tőletek.suttyó
Giovanni Alba
@kereső: ma, 10:48
Ma már egyszer feltettem valahova (ha óhajtod, megkeresem) 01G 80'-as évekbeli elszólását, amikor még azt mondta, hogy nem a rendszer, a diktatúra ellen van kifogása, csak a vezetőség ellen, mert nem ő áll a kormánynál.
Giovanni Alba
Tisztelt Országgyűlés! Orbán Viktort idézném. 2012-ben pontosan november 5-én ebben a Házban mondta Harangozó Tamás azonnali kérdésére a következő szavakat, szó szerinti idézet: „A nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen harcoltam, akik csinálták a diktatúrát.”
www.parlament.hu/naplo41/095/n095_0401.htm
sándorbence
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
jáger laszló
Az igazgató úr újra felizgatta magát és nem tudja mit beszél
csak ennyi
barátilag
J,.L
namihami
Ami van, csak abból lehet válogatni!
A Fideszn-KDNP-nek ez és ennyi jutott! Vagy talán a többiek különbek?
csak úgy....
@Giovanni Alba: 11:07 de ugye ezt az elszólást nem akarod magyarra átruházni mint örökséget? ;)
kereső
@Giovanni Alba: Ne rakd be, erre emlékszem én is...Meg arra, hogy "haza megyek és kitörlöm a scheggem az Alkotmánnyal"...és MP meg azt mondja, hogy az "alkotmány nem lényeges"...
Cherry
Maga is onnan jött különben honnan ismerné őket, beteg egy proli állat
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 11:40
Én csak egy parton/párton kívüli nézelődő* vagyok, nem tisztem szerepeket osztani, embereket beskatulyázni, de az egybecsengések kísértetiesek. A jelenlegi kormányváltó hangulat eltúlzott csodavárás, nem a kormányváltás a cél, csak a kormányos leváltása.
*elnézést kolléga, a plágium nem szándékos.
rücsü41
Tamás!Gondold már végig mit mondasz!Felszólítod Gyurcsányt hogy ne a zárt osztályról válasszon magának csodagyereket.A csoda gyerek gondolom Magyar Péter.Biztos Te is tudod, hiszen nem vagy Te olyan buta, hogy ne tudnád, hogy Magyar Péter a FIDESZ tagja volt, és a szintén fideszes felesége révén töltött be jelentős állásokat egyes állami intézményeknél, cégeknél.Ezek szerint Magyar Péter mint fideszes a zárt osztályról lett kiválasztva, és ez azt is jelenti, hogy maga a zárt osztály a FIDESZ.Ugye nem gondoltad komolyan amit mondtál, mert ha igen akkor könnyen az utcán találhatod magad, hogy szőrmentén a FIDESZ-t le zártosztályoztad.
csak úgy....
@Giovanni Alba: rólad mindíg is sejtettem (tudtam?) ,hogy te a "felekezeten kívüli" értelmesek közül ! ;) akiknek van eszük és józan ítélöképességük azok elutasítják a már lassan rákosista 0rbánrendszert a központi hatalmukkal együtt + a göbbels tónit!
Nessy
Menczernek a munkaköri leírásában napi hány kötelező ostoba felszólalás van előírva ?
Józsipapa
tomika...muszáj neked minden nap
hülyét csinálni megadból ???
csak úgy....
@Nessy: szerintem a 2 cm vastagságu kakis nyelv a mérvadó ,amitöl holliknak már kezdett ismét kihullani a frissen beültetett!
Nessy
@Józsipapa: Új söprű jól söpör! Most bizonyítási kényszere van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.