A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója emlékeztette a DK elnökét, Magyar Péter diktafonnal és nadrágszíjjal védi meg a családját, de ha neki ez szimpatikus, akkor hajrá, egyezzen meg vele.

„A baloldalon feltűnt az új csodagyerekek, ez a „megvédem a családomat” Péter – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója parlamenti felszólalásában. Úgy folytatta az ellenzékre utalva, hogy a parlamentben lévő vert seregből nem találtak alkalmasat, ezért kívülről kellett keresni egyet, aki diktafonnal és nadrágszíjjal védi meg a családját – írta a Magyar Nemzet.

Menczer Tamás ezúttal Gyurcsánynak ment neki – Közölte, ne a zártosztályról válasszon csodagyereket

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója nagyon aktívan támadja Magyar Pétert    Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Hangoztatta: Magyar Péter pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, baloldali és háborúpárti, pontosan ugyanazt akarja, mint a baloldaliak, és pontosan ugyanazok veszik körbe, akik a bukott miniszterelnök-jelöltet. Azt javasolta Gyurcsány Ferenc bukott kormányfőnek – aki szerinte mégiscsak a baloldal főnöke, bár most egy kicsit kerülgetik egymást, de majd hamarosan összeborulnak –, hogy amikor legközelebb Márki-Zay Péter és Magyar Péter után csodagyereket keres a baloldalra, akkor ne a zártosztályról válasszon.

Ezután a kormánypárti képviselő megkérte a DK egyetlen ülésteremben tartózkodó képviselőjét, hogy továbbítsa Gyurcsány Ferencnek az üzenetet.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"ne a zártosztályról válasszon csodagyereket"

Fel sem merült, hogy vikkancsot választaná...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Tamás!Gondold már végig mit mondasz!Felszólítod Gyurcsányt hogy ne a zárt osztályról válasszon magának csodagyereket.A csoda gyerek gondolom Magyar Péter.Biztos Te is tudod, hiszen nem vagy Te olyan buta, hogy ne tudnád, hogy Magyar Péter a FIDESZ tagja volt, és a szintén fideszes felesége révén töltött be jelentős állásokat egyes állami intézményeknél, cégeknél.Ezek szerint Magyar Péter mint fideszes a zárt osztályról lett kiválasztva, és ez azt is jelenti, hogy maga a zárt osztály a FIDESZ.Ugye nem gondoltad komolyan amit mondtál, mert ha igen akkor könnyen az utcán találhatod magad, hogy szőrmentén a FIDESZ-t le zártosztályoztad.
csak úgy....
@Giovanni Alba: rólad mindíg is sejtettem (tudtam?) ,hogy te a "felekezeten kívüli" értelmesek közül ! ;) akiknek van eszük és józan ítélöképességük azok elutasítják a már lassan rákosista 0rbánrendszert a központi hatalmukkal együtt + a göbbels tónit!
Nessy
Menczernek a munkaköri leírásában napi hány kötelező ostoba felszólalás van előírva ?
Józsipapa
tomika...muszáj neked minden nap
hülyét csinálni megadból ???
csak úgy....
@Nessy: szerintem a 2 cm vastagságu kakis nyelv a mérvadó ,amitöl holliknak már kezdett ismét kihullani a frissen beültetett!
Nessy
@Józsipapa: Új söprű jól söpör! Most bizonyítási kényszere van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.