Menczer Tamás bejelntette, elsőként nyilvántartásba vette a Fidesz-KDNP EP-listáját a választási iroda.

Menczer Tamás ugrál örömében: "Elsők vagyunk! Megint!"

Elsőként nyilvántartásba vette a Fidesz-KDNP európai parlamenti listáját (EP-) a Nemzeti Választási Iroda szombaton hivatalosan, vagyis az aláírások ellenőrzése befejeződött – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videójában.

Elsők vagyunk. Megint! (...) Elsőként gyűjtöttük össze az aláírásokat, elsőként adtuk le, és az indulásunkat is elsőként vették hivatalosan nyilvántartásba. A többi párt még le sem adta az aláírásokat

- jegyezte meg.

A valaha volt legerősebb, legnagyobb EP-kampányt folytatjuk. Mindenkihez szeretnénk eljutni, mindenkinek meg akarjuk adni a lehetőséget, hogy támogassa a béke hangját – mondta.

"A mi támogatóink a legelkötelezettebbek, hiszen tudjuk jól, hogy a tét óriási: háború vagy béke. Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz" – mondta Menczer Tamás.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért ne tessék komolyan venni a mindenki véleményére kíváncsiságot. Ha nekik nem tetsző véleményt mond valaki, lehet, hogy másnap már nem lesz állása! Álszent du,a
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Elmehetnétek végre a qrva @nyátokba már... ,, te sportbemondó csicska...Oszt jó napot.
Nessy
Azért ne tessék komolyan venni a mindenki véleményére kíváncsiságot. Ha nekik nem tetsző véleményt mond valaki, lehet, hogy másnap már nem lesz állása! Álszent du,a
nejlontacskó
@Nessy: persze, hogy kirúgják a velük nem egy véleményen levőket!
Különben, hogy lenne béke, ja meg Fidesz?
szitafotó
Elsők vagytok a lopásban és a hazudozásban! Másban nem!
jáger laszló
Ez semmit nem jelent
Választást kell nyerni!
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@Nessy:Próbálnák nem elsőnek nyílvántartásba venni a Fidesz-KDNP-t egyébként van olyan Párt hogy KDNP-évek óta nem indultak önállóan a Választásokon,hogy bekerülhettek a Parlamentbe,az a Fidesznek köszönhető ők vitték be a hátukon ezt a nem létező Pártocskát!
Géza
A tehetetlen, kisebbségi- ellenzéki csoportosulás komoly magyarázkodásba és szómágiába kezd. Nincs ugyan mondanivalójuk, mert ami lenne, azt leköpi minden normális ember, de ők kötik az ebet a karóhoz és alázzák magukat folyamatosan!
Ez a leghatékonyabb Fidesz propaganda jelenleg!
Nessy
@telegdilaci: Sőt frakciót is kapott! Plusz pártpénz, bizottsági helyek, , felszólalás a kormány mellett.
Menőmanó
"A valaha volt legerősebb, legnagyobb EP-kampányt folytatjuk"

Azt nem tette hozzá a gecifajzat, hogy százszor annyi KÖZpénzből mint az összes ellenzéki párt. És ezek ugatják, hogy egyenők a feltételek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.