Elmentünk a DK-MSZP-P országjárásának szolnoki állomására megnézni, mit kezd azzal az ellenzék vezető ereje, hogy már lehet nem is az. Meghallgattuk, hogyan szabadította rá Orbán Viktor a mit sem sejtő választókra az ellenzéki összefogás torpedóját, Magyar Pétert, és interjút készítettünk Dobrev Klárával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
nem, nem, nem és nem, Dobrev teljesen lveszett, kiesett a szerepből, vagdalkozik minden irányban, mert elvették a játékát!
Demokráciaban ok, de fidesz elleni politikában lepkefing.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mi kell a híveiknek?

A Párt nem árul zsákbamacskát, ahogy annyi másban ebben is definiálja magát

Mottó:
A Párt és élén Orbán
a nép ütőerén tartja a kezét!!

A derék 444.hu számol be „Szó szerint dedós szintre sikerült emelnie a kampányt a Fidesznek” címmel az legfrissebb igyekezetükről. Egyértelműen bemutatva a szellemi potenciált és az elvárt hozzáállást a hívektől:
www.facebook.com/FideszHU/videos/859234539567026/

Ami nem csak azt dokumentálja, hogy milyen a készítők és megrendelők szintje, de egyértelmű utalás arra, hogy mit várnak el a hívektől, ahogy költő mondá: aki eztet elhiszi …

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.