Baloldali mozgalmat indít Szili Katalin. Az MSZP-re vetülő árnyakról, a korrupcióról is beszélni fog.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farbe
Két kézzel fogja a pártját, mert sokat tud! Egyszer, ha bedobja az ismereteit, akkor lesz itt nagy káosz! Szili Katalin a legjózanabb MSZP-s politikus, mert a népszerűségéért, ill. annak elvesztéséért nem köt komprosszimokat. Megszivatták Pécsett és korábban is. Most a párt zászlaja alatt fog bomlasztani, hogy elérje a köztárs-elnöki tisztet!

Hajrá! Hajrá Katinka!
reallatas
A törekvések szépek, de mintha eső után köpönyeg lenne!
dr. prédikátor
Eső után köpönyeg!!!
Nem kelett volna hagyni hogy az országot lerabolják,kifosszák!Az MSZP eljátszotta a hitelességét.Én már azt sem hiszem el nekik amit kérdeznek.!!!
Mert ezek N E M baloldali párt.Akik megtagadták a saját multjukat azok ne papoljanak a baloldali értékekről!A jelenlegi MSZP tagok S O H A nem voltak baloldaliak.Nekik csak tagkönyvük volt,hogy érvényesülni tudjanak!!!

Ezek azok az emberek akik arra az asztalra sz...nak/Sz....tak/ amiről negyven évig zabáltak!!!

Ezek soha nem fogják képviselni az igazi baloldali értékeket!!!!
gondolkodo
@farbe: Ha kitálal, akkor sem lesz káosz!
Hiteltelenségét Ő maga bizonyította azzal, hogy Öszöd után nem állt fel, kikérve magának, hogy bizony Ő nem hazúg, csaló! Mivel nem állt fel rá is vonatkoztak gyurcsány szavai, ezt maradásával bizonyította! Hiteltelenné vált, társaival egyetemben.
reallatas
@prédikátor: Erősen átgondolandó gondolatok ezek bizony! Még tavaly született egy bejegyzés /decemberi archívban kattintva/ Szili Katalinnak addressálva, esetleg nézd meg hátha érdekel. Itt:216762wififalu.blogspot.com a veboldali link: www.cov.reallato.hu az ajánlott bejegyzés címe: "Nagyrabacsült Házelnök Asszony.." Üdv.
farbe
@gondolkodo: Egyszer már megírtan, hogy mi szokott felállni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.