A vatikáni bűnök új bizonyítékai arra szólítják fel az olasz politikusokat, hogy nézzenek szembe Ferenc Pápával a következő meghirdetett bírósági ügyben - A Pápaság visszavágása globális "sötét művelet" támadásokkal az ITCCS ellen. A büntetőeljárás egy másik pápával kapcsolatosan közelebb került a megvalósuláshoz ebben a hónapban, ahogy az olasz politikusok egyetértettek, hogy együttműködnek az ITCCS-el egy közös bíróságon a pápaság ellen, egy körözött szökevény igazságszolgáltatás előli rejtegetése miatt: a leváltott Benedek Pápa, Joseph Ratzinger személyében.

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Kádár jól látta mekkora szemét sumákok az egyházak! Szakadna rájuk az ég a sok mocskos gyerekmolesztáló és gyerekgyilkos szentfazekakra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Nem tudom mi akar lenni ez de azzal a gyerekgyilkossági rituáléval kapcsolatban mostanig egészen más hangok hallatszottak...
gabrella
Méghogy az egyházi oktatás kötelező! Talán majd azt oktatják,hogyan kell gyerekeket ölni?
A sok rohadék pápa és pap!
Ezeket miért nem akasztják föl?
Brother Louie
@gabrella: kérdezd meg a KDNP-t. Nekik mindenre van valamilyen okosságuk.
miazavalami
@gabrella: A "jó" isten mennyi disznóságot követ el? És mi nem is reklamálhatunk...
gabrella
Kádár jól látta mekkora szemét sumákok az egyházak! Szakadna rájuk az ég a sok mocskos gyerekmolesztáló és gyerekgyilkos szentfazekakra!
sokanvagyunk
"Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani" (török mondás) - még egy kereszténynek is.
gabrella
Ezt a mocsok pápát egyáltalán hogy választották meg amikor gyerekeket öltek rituálisan?
Ezt nem tudja az egyház?
Mentegetik a saját szennyesüket!
igazszó
És a millió elmeháborodott csókolgatja a lábukat
coni
Ez az ügy véletlenül kiderült. Mindenki érzi, hogy sokkal több ilyen és hasonló történik valójában, csak az egyház összezár a hatalom érdekében és megvédi báránykáit. Beteges, ha valaki azt hiszi magáról, ő Isten helytartója, előbb utóbb lelkileg is beborul.
magyarbakancs
Dicsiséghez véren és mocskon vezet át az út.
Csizmás Kond
Az érdekessége a dolognak, hogy míg a tiszaeszlárit majdnem senki nem hiszi addig ezt majdnem mindenki hajlandó elhinni...vajon miért ?
Senara
Milyen kedves gesztus volt mikor a kisgyerek átölelte a pápát és beült a székébe ... ezt gondoltam akkor , de most azt gondolom a cikkben leírt történetet próbáljak " szépítgetni "

www.origo.hu/nagyvilag/20131031-egy-kisfiu-elfoglalta-a-papa-szeket.html
Nil
Vajon hány pap és püspök maradna az egyházban ha mindenkit elzavarnának aki gyerekeket szexuálisan zaklatott vagy megerőszakolt, illetve homoszexuális?
Szét kell osztani - Jézus tanítása szerint - az egyház vagyonát a szegények között - és máris jobb lesz a világ. A papok meg menjenek eldolgozni végre - páran biztosan a politikai pályát választanák - mert ott sem kell csinálni semmit és jó nagy a jövedelem
nehogymá
valahogy nem akarom elhinni.egyáltalán nincs jó véleményem a nagy keresztény egyházakról.de ez olyan vad,hogy ésszel fel nem fogom,ha igaz,akkor asszem uj világ lesz,jóféle káosszal
Brother Louie
@nehogymá: az nem vad, mikor a "keresztyének" élve égetnek el embereket? Lemészárolna mindenkit aki más véleményen van mint ők? Spanyolországtól Lengyelországig.

Keresztül-kasul végig Európán?
nehogymá
Brother Louie te most mire lettél ideges?2o13 at irunk.erre céloztam,hogy nehezen megy le a gigámon ,az hogy ilyen dolgokat tettek és csak gyanusitgatás van és nincs nyilvánosságra hozva semmilyen bizonyiték.gyerek gyilkosságot eltussolni,azért nem egyszerü,már nem a közép korban vagyunk,hogy a katolikusok döntsenek életröl halálról igazságról.de ha igaz,akkor viszont minek huzzák az idöt?mire várnak?takaritsák el a szemetet minél gyorsabban.a katolikus egyház amugy is a bögyömben van.a világ legnagyobb gazdasági szervezete egy képmutató ájtatos ál humanista hazug banda.harcolunk a multik meg az oligarhák ellen?kezdjük velük.nem azért nem akarom elhinni mert ök nem ˇolyanokˇ,hanem dermesztö a bün amivel vádolják öket.amikor azt mondom,hogy nem hiszem el.a saját eszem nem birja (még)elfogadni,hogy van ilyen szervezett aljasság.
Brother Louie
@nehogymá: mikor a katolikus egyház valamilyen szennye az intézményesített eltusolások ellenére kiderül, akkor mindig ideges leszek. =(((
Brother Louie
@nehogymá: Magyarországon ma újkori keresztes hadjárat folyik. Ez nyilvánvaló.

"a közép korban vagyunk,hogy a katolikusok döntsenek életröl halálról igazságról"
Jaj dehogynem! Mikro a "keresztyén" vezetésű oktatáspolitika elviteti az iskolákból az öveszerautomatáka, meg beleugat: ki mikor miért csinálhat abortuszt az pont olyan mint a középkorban!

Magyarországon megállt az idő. Ez van.
nehogymá
akkor lényegében egyetértünk.azt nem gondolom,hogy keresztes háboru van.szerintem a mocskos politika kétfronton támad.ha hivatalosan államilag nem megy,vagy tul nyilvánvaló lenne,akkor jöhet a vallás mint kiskapu.a lényeg,hogy mindenütt ott legyenek.belemásznak a magán életbe történelmi erkölcsi okokra hivatkozva.amihez ez a kormány hozzányul az szarrá lesz.ez adjon reményt neked,most éppen az egyházzal cinkoskodik:)
Brother Louie
@nehogymá: minden esetre én megvárom amíg Rétvári Bence KDNP alelnök valamit nyilatkozik erre.

Általában minden foltra ugranak mint a cecelegyek.
silber13
@Brother Louie: A " keresztyén" protestáns. a katolikus " keresztény "
Brother Louie
@silber13: mivel Magyarországon a magukat katolikusoknak tartók pont ellentétesen cselekednek a vatikáni Pápa eszméjével, értds:

- szegények segítése,
- az elesettek támogatása,
- mértékletesség, áhitat stb. stb.

őket joggal lehet "protestánsoknak" nevezni, akik szembeszállnak Ferencel a pápával. Nem?
Csizmás Kond
@Brother Louie: "Mikro a "keresztyén" vezetésű oktatáspolitika elviteti az iskolákból az öveszerautomatáka, "
Nehezen is de kibogoztam mit hadováltál össze-vissza...vagyis te az iskoláéba b@szni jártál nem tanulni...ezért írsz így vakker.
Brother Louie
@Csizmás Kond: Örülök, hogy a lényeget megértetted. Miért nem a teplomban van fél kettőkor vasárnap?!
Brother Louie
@Csizmás Kond: "iskoláéba"

Köszönöm, hogy kijavítottál.
Csizmás Kond
@Brother Louie: Én megértettem, de te egy hazugságot próbálsz hitelesíteni.
Brother Louie
@Csizmás Kond: Melyiket tartod hazugságnak? =)
Brother Louie
@Csizmás Kond: Miért nem vagy teplomban vasárnap délután fél kettőkor?!
Csizmás Kond
@Brother Louie: neked milyen közöd van ahhoz, hogy én mit csinálok ?
Brother Louie
@gabrella: nem véletlenül "mondott le". Kétezer év alatt csak akkor mondott le pápa ha valami nagy szart kevert saját maga körül.
gabrella
@Brother Louie: Szerintem is. Ez egy igazi borzalom!
Brother Louie
@gabrella: mégis vannak akik szemet hunynak felette és meg nem történtnek tartják.
hetöndöe
Azért milyen érdekes, hogy II. János Pált soha nem gyanúsították meg semmivel,ez a Ratzinger ránézésre is egy ferdehajlamú pedofil barom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok