Nincs szükség az orosz fegyveres erők ukrajnai bevetésére, de annak lehetőségét Oroszország továbbra fenntartja – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Moszkva környéki rezidenciáján tartott sajtótájékoztatóján.

A Rosszija 24 állami hírtelevízió által élőben közvetített rendkívüli tájékoztatón Putyin közölte, hogy Oroszország nem akar háborúzni az ukrán néppel. "Csak akkor harcolna, ha meg kellene védenie az ukrán lakosságot" – mondta.

Az egyik újságíró kérdésére válaszolva az elnök helyi önvédelmi egységeknek nevezte a Krímben megjelent, jelzés nélküli katonai egyenruhába öltözött fegyveresek csoportjait, amelyek blokkolták az ukrán hadsereg egységeinek létesítményeit és mozgását. Vlagyimir Putyin cáfolta, hogy Moszkva ösztönözné az általa önvédelmi egységeknek nevezett csoportok tevékenységét.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Őszintén, ki nem szarja le, hogy a Krím félszigetet kié ? ( mikor ott van rajta az orosz flotta )
pbalage
@verőce21: őszintén? adjuk oda borsod megyét pakisztánnak. Úgyis ott van az egész népség.
Így is tetszik, amit mondtál?
pbalage
@verőce21: bocsáss meg verőce, nem akarlak megbántani, ne vedd úgy, plz, csak festettem egyet a falra.
Desischado
Őszintén, nagyon boldog leszek, mikor azt fogom hallani, hogy megbuktatták putyint! Szemét féreg, torkig vagyok a fajtájával!
Dr. Felipe
Mondjuk elég érdekes volt látni hogy az orosz oligarchák pár nap alatt még a nagy Putyin cárt is meghátrálásra kényszerítették.
Akkor elképzelhetjük hogy a szerencsétlen csuti böszmét hogy a markukban tartják a fideSS oligarchák, simicska talicskával az élen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.