Az orosz külügyminisztérium által felfedezett nyilas honlapocska ukrajnai magyar fegyverszállításról szóló híre túlmutat önmagán. Ugyan milyen partnerség az, ahol jól láthatóan kapcarongyként kezelnek minket?

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@JAJMÁR: ez csak azt bizonyítja, hogy a Putyin se ismer haverságot, mert ugye nemrég az EU híresztelte, hogy Putyin szállít oda fegyvereket, erre a ruszki maffiózó is előrántott valamit a kalapból, hogy "de hiszen az EU támogatja!" hát pont erre a b@lfaszra esett a választása, mit lehetett tenni...
Egyébként saját magának jó haverja a putyin... pár tanfolyamot el kell még végezni pakisztánban a mi "mesterünknek", ha ki akar babrálni vele.
Ezért (is) azt mondom, hogy Magyarország akkor erős, ha Európa erős.
Nem kéne állandóan odasz@rni Brüsszelbe, és lenne kinek a szoknyája mögé bújni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@bakegya: Sajnos sok verzió lehetséges a jövővel kapcsolatban, Orbán kezében az ország hosszú távú sorsa.
bakegya
@F_Viktor: ha ez így lesz,akkor biztos az első helyünk,de csakkk az öngyilkos nemzetek listáján!
F_Viktor
@bakegya: Sok jóra nem számítok.
Orbánnak büdös a demokrácia, az EU pedig nem kér a diktátorokból. Az orosz medve ölelését már volt szerencsénk megismerni, Putyin markában az igazi gyarmati sors vár ránk.
bakegya
@F_Viktor: így látom én is.Nyomonkövethettem a sírgödörbeszédétől,majd végig néztem ahogy benyalta magát bizonyos embereket kezdettől fogva,ugródeszkának használva.Nagyon messzire merészkedett és ezek a hülye fidessnyikek harmadjára is újraválasztották...zsiványkodó manipulációjával,ez nagy buktatónk lesz.Putyin mindezen csakkk röhöghet!
bretagne
@JAJMÁR: Nem véletlen, hogy ilyen erős a széljárás mostanában!
esdi
@bakegya: Putyin? Hát törődik az elefánt a hangyával? Még csak nevetésre sem méltatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.