Videóban szólította meg többek között Magyarországot és személyesen a magyar miniszterelnököt az Iszlám Állam terroristái ellen harcoló Kurdisztáni Hazafias Unió katonai parancsnoka.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
A kurd-magyar fordítás jól sikerült "Félázsiai üzenetek szótárából"?
Az "ekkmekkmAkk" a több tiszteletet, az "ekmekkmEkk" pedig "több tíz teleket" jelenti.
Ez egy felettébb fontos nyelvtani sajátosság, rendszeresen el szokták rontani még a profi fordítók is.
esdi
Végtelenül sajnálom őket,ezzel persze nincsenek kisegítve. Talán kaptak, egy történelmi lehetőséget arra, hogy USA és brit segítséggel önálló államuk legyen. Talán.
karma1
Uzenet toluk: "Vitya, kuldjel meg loszert, mar elfogyott, amit a multkor kuldtel. Koszi a tobb darabbol osszeallithato mini-raketakilovot is, de azt visszakuldjuk, mert akarhanyszor osszeraktuk a hasznalati utasitas szerint, mindig babakocsi jott ki belole. Ezt valoszinuleg elcsereltetek a sajat csaladnovelo programotok eszkoztaraval."

Ezzel egyutt nagyon sajnalom oket, de bennunket, magyarokat ki sajnal azert, hogy a sajat hazankban felazsiaiaknak nevez bennunket az altalunk megvalasztott vezir?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.