A Die Welt című konzervatív lap "Az internetadó dühíti a magyarokat" címmel közölte keddi számában Boris Kálnoky írását, aki kiemelte, hogy a magyar politikában "a nagy művészet megérteni, hogy mi mozgatja meg az embereket, és hogyan lehet megszólítani őket", ez pedig eddig a Fidesz "nagy erőssége" volt, de úgy tűnik, "fordul a kocka" és lehet, hogy "Orbán elveszti érzékét a nép rezdülései iránt".

Az internetadó "rákényszerítése az +internet nemzedékére+ talán azt is mutatja, hogy a párt, amely Fiatal Demokraták Szövetségének nevezi magát, öregszik" – tette hozzá, megjegyezve, hogy a Fidesz kezdeményezése "érdekes kettős erkölcsről" tanúskodik, hiszen korábban elutasította az internetadót.

Kálnoky az amerikai beutazási tilalom ügyével kapcsolatban egyebek között kifejtette, hogy "súlyos válság" jellemzi a magyar-amerikai kapcsolatokat. Úgy vélte, "a kormány jól tenné, ha felismerné a válságot és mérlegelné, hogy miként lehet azt megoldani", erre azonban "eddig semmiféle jel nem utal", és a kormány inkább "kísértést érezhet arra, hogy az amerikai bírálatot +külső beavatkozásnak+ bélyegezze, és ezzel mozgósítsa híveit".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Volt valaha a vezírnek valamilyen érzéke??? igaz volt!! csak az sötét!
Mobil123
Volt valaha a vezírnek valamilyen érzéke??? igaz volt!! csak az sötét!
Borda
Orbán csak a bérencei által tud mozgósítani, a sok megfizetett agyhalott,zombi csapatával!
Borda
A Der Standardra is ír az egyik zombija Orbáncnak,ahogy itt is. A helyében elsüllyednék szégyenemben,hogy magyar létemre ilyeneket írjak német oldalon! Ha olvassa majd az írásom az illető itt, akkor majd számoljon már be a német oldalon arról is,mennyivel támogatja a cégét a zombi istene!
Dr plágium
" Fidesz kezdeményezése "érdekes kettős erkölcsről" tanúskodik, hiszen korábban elutasította az internetadót."

Csak azért, mert skizofrén a főnök :) Biztosan nincs pénze kiváltani a gyógyszereit...
csa-csa
@Mobil123: SOHA egyetlen "vezírnek" sem volt semmilyen "érzéke a nép rezdülései iránt"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.