A síbalesete után gyógyuló Michael Schumacher szemeiben könnycseppek jelennek meg, amikor meghallja felesége és gyermekei hangját – számolt be az olasz Corriere della Serra.

A hétszeres Forma 1-es bajnok szombaton ünnepli 46. születésnapját, 13 hónappal ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet, az első hat hónapban kómában feküdt.

Miután szeptemberben elhagyta a kórházat, a Genfi-tó partján lévő házukban épül súlyos betegségéből. Felesége, Corinna szerint a gyógyulás egy folyamata a szemeivel való kommunikáció, de még hosszú időt vesz igénybe a felépülés. Schumacher szeme nyitva van, de gyakran csak a semmit bámulja, ugyanakkor képes felismerni arcokat a családjából. Amikor feleségét, vagy a gyerekeit látja, vagy hallja, néhány könnycsepp gördül le az arcán. Így próbál reagálni a külső ingerekre, de válaszolni még nem tud.

Sabine Kehm, a pilóta menedzsere még szeptemberben azt mondta: „Figyelembe véve, hogy súlyos fejsérüléseket szenvedett, előrelépés történt az elmúlt hetekben és hónapokban. De még mindig hosszú és nehéz út áll előtte.”

Kehm november végén és december 28-án, egy nappal a baleset évfordulója előtt arról beszélt,  időt kell adni Schumachernek, nem szabad sürgetni a felépülést, ami évekig is eltarthat, ugyanakkor mindkétszer megerősítette, hogy a sérülés súlyosságának megfelelő ütemben halad a lábadozás.


3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Eddig mindig győztél, ezt a versenyt is nyerd meg! Drukkolunk neked Schumi!
Juhász István
Igazi SPORTEMBER vagy SUMI ! Ezt a futamot is meg kell nyerned, igaz, később intik le zászlóval , de NYERNED KELL !!! Néhai ellenfeleid is, a családoddal együtt, szoritanak érted, és MI IS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.