A német kancellár szerint "szinte felfoghatatlan dimenziót" adnak a keddi repülőgép-szerencsétlenségnek az új hírek, amely szerint a másodpilóta tudatosan katasztrófába vezette a gépet. Angela Merkel csütörtöki berlini sajtónyilatkozatában kiemelte, hogy a francia és német hatóságok megállapításai a balesetről "minden elképzelést felülmúlnak".

Az ügy háttere még nem ismert teljes egészében, ezért nagyon fontos, hogy a vizsgálat folytatódjon és minden vonatkozásra kiterjedjen – mondta a német kancellár.

Hangsúlyozta: a német hatóságok minden lehetséges segítséget megadnak a baleset körülményeinek feltárásához. "Tartozunk ezzel mindazoknak, akik az életüket vesztették a keddi katasztrófában, és hozzátartozóiknak, akik most rettenetesen szenvednek" – mondta Angela Merkel.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Fogadjunk, hogy a pilóta orosz ügynök volt és Putyin megbízásából vezette neki a gépet a hegynek.
dömdödöm
szerintem bezárta belülről befordult és elaludt a robotpilóta pedig a legrövidebb utat választja ,át a hegyen :-(((((
JAJMÁR
Iszonyú! Nagyon durva, és hihetetlen, de az élet sokszor felülmúlja az emberi képzeletet. A normális és egészséges ember hogyan is érthetné meg egy ennyire beteg elme tettét, még azt is nehéz felfogni, hogy tudta palástolni, és hogy engedhették át a vizsgán?
csa-csa
@JAJMÁR: legalább ez az eszement is feldobta a talpát. Mert ha tényleg psziho volt, úgysem ítélnék halálra tömeggyilkosságért! Ha nem volt beteg, egyszerűen egy rohadék terrorista! Még kimondani is rémes! 150 ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.