Németországban 16,4 millió olyan ember élt tavaly, aki bevándorló, vagy azok leszármazottja. Ők adják az ország lakosságának 20,3 százalékát – derült ki a német statisztikai hivatal hétfőn nyilvánosságra hozott adataiból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vizinyuszi
Ez nem ok arra, hogy Európában maradjon a mostani vándor banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Zsoel: Írod:
"Egyébként nekem vannak Németországban rokonaim..."

Ők a menekültek, vagy te vagy menekült?
Zsoel
@F_Viktor: Mivel udvarias ember vagyok, komolyan veszem a kérdésedet: senki nem menekült sehonnan sehová.
Az édesanyám nénje révén van kint rokonságom, aki az NDK-magyar munkaerőcsere-program keretében a hetvenes években került az akkori Kelet-Németországba, és, megismerkedve egy jóvágású német fiatalemberrel, ott alapított családot.
Magam pedig (a helyi anyakönyvek alapján összeállított családfa szerint) apai ágon mintegy 200 évre visszamenőleg tősgyökeres helybéli vagyok, ősatyám pedig Észak-Erdélyből, a Szilágyságból települt át Magyarország nyugati végébe.
F_Viktor
@Zsoel: OK, így érthető.
Akkor te mélymagyar vagy, ősi erdélyi vérrel.
Csizmás Kond
Németország lakosságának a 70% egy agymosott, szemitapolitikával átitatott identítászavarodott egyén...és ez értendő a nyugati féltekére is.
...
Zsoel
@F_Viktor: Nem vagyok "mélymagyar", egyszerűen magyar vagyok.
Zsoel
@Csizmás Kond: Ne ítélj felszínesen, mondom, hogy tapasztalataim szerint a mélyben forronganak ott is az indulatok. E tapasztalatok persze nem mérvadóak, de amikor az ország különböző területeiről összegyűlt 5 ember közül 5 ugyanazt mondja a bevándorlókérdésről, akkor annak már lehet valami oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.