Németországban 16,4 millió olyan ember élt tavaly, aki bevándorló, vagy azok leszármazottja. Ők adják az ország lakosságának 20,3 százalékát – derült ki a német statisztikai hivatal hétfőn nyilvánosságra hozott adataiból.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vizinyuszi
Ez nem ok arra, hogy Európában maradjon a mostani vándor banda!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vizinyuszi
Ez nem ok arra, hogy Európában maradjon a mostani vándor banda!
verőce21
" három évig Görögországban éltem, alkalmi munkákból. Mivel ott rosszra fordult a helyzet így nekiindultam Európának. Magyarországon menekült kérelmet adtam be...Németországa szeretnék eljutni"

Szegény, rettegő menekült aki félti az életét...
Zsoel
@verőce21: Na erről van szó. Aki háború elől menekül, az örül, ha néhány rajta lévő rongyon kívül a puszta életét meg tudja menteni, és az első útba eső országban hálás szívvel veszi, ha átmenetileg befogadják, és megvárhatja, amíg visszatérhet. Nem pedig márkás cuccokkal, de papírok nélkül lófrál Európa közepén, és azt lesi, mikor slisszolhat be Németországba vagy Svédországba, eleve biztonságos országból jőve, áthaladva 10 szintén biztonságos államon. Ezek nem menekültek, hanem gazdasági kalandorok és betolakodók.
Zsoel
Egyébként nekem vannak Németországban rokonaim, és épp másfél hónapja voltunk náluk esküvőn. Tele van a hócipőjük az ázsiai, afrikai bevándorlókkal, sokkal jobban, mint minekünk, csak nekik a történelmi bélyegeik miatt még kevésbé szabad erről "hivatalosan" beszélniük. De titokban nagyon durva dolgokat mondtak, úgyhogy hamarosan társadalmi robbanás lesz ott, ha nem szűnik meg ez a rendszer, hogy minden ázsiai jöttment náluk akar letelepedni. Az első gyújtogatások már ennek a jelei.
verőce21
@Zsoel: (13:00) Az egy "menekült vallomásai"-ból volt idézet!
F_Viktor
@Zsoel: Írod:
"Egyébként nekem vannak Németországban rokonaim..."

Ők a menekültek, vagy te vagy menekült?
Zsoel
@F_Viktor: Mivel udvarias ember vagyok, komolyan veszem a kérdésedet: senki nem menekült sehonnan sehová.
Az édesanyám nénje révén van kint rokonságom, aki az NDK-magyar munkaerőcsere-program keretében a hetvenes években került az akkori Kelet-Németországba, és, megismerkedve egy jóvágású német fiatalemberrel, ott alapított családot.
Magam pedig (a helyi anyakönyvek alapján összeállított családfa szerint) apai ágon mintegy 200 évre visszamenőleg tősgyökeres helybéli vagyok, ősatyám pedig Észak-Erdélyből, a Szilágyságból települt át Magyarország nyugati végébe.
F_Viktor
@Zsoel: OK, így érthető.
Akkor te mélymagyar vagy, ősi erdélyi vérrel.
Csizmás Kond
Németország lakosságának a 70% egy agymosott, szemitapolitikával átitatott identítászavarodott egyén...és ez értendő a nyugati féltekére is.
...
Zsoel
@F_Viktor: Nem vagyok "mélymagyar", egyszerűen magyar vagyok.
Zsoel
@Csizmás Kond: Ne ítélj felszínesen, mondom, hogy tapasztalataim szerint a mélyben forronganak ott is az indulatok. E tapasztalatok persze nem mérvadóak, de amikor az ország különböző területeiről összegyűlt 5 ember közül 5 ugyanazt mondja a bevándorlókérdésről, akkor annak már lehet valami oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.