Csak egy példa a göteborgi újságunk, amit reggel a postaládánkban találtunk, arra, hogy hogyan reagál a világ többi része a magyarországi helyzetre. Egyébként minden hírfórumon rengeteget foglalkoznak a mostani magyar politikával és intézkedésekkel.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ha Én és a családom menne Svédországba,befogadnának,minden írat nélkül ? Sőt ha még pénzem sem lenne? Nem hiszem ! Micsoda vircsaft volt a beteg kislány körük,aki a nagymamájával él Svédországban,hogy tovább nem támogatják őt és Magyarországra küldik,ahol nincs is kapcsolata.Na ennyit Svéd humánumról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@verum: Igazad van, ezert kellene a szerbekrol peldat venni, roluk meg a menekultek is nagyon jo velemenyt mondtak...
verum
@karma1: - ja, mert a Szerbek áttolták a problémát hozzánk, meg tovább, nyugatra.
Sajnos nem tud erről mindenki példát venni, mert vannak célországok is!
karma1
@verum: Pedig most erdemes lenne Szerbiarol nagyon gyorsan peldat venni, es amig lehet, a legtobb menekultet atpasszolni Nemetorszagba. Egyebkent a mi kozremukodesunk nelkul is Nemetorszag es Anglia a celallomasok, mindenki masra sz@rnak, erthetoen, hiszen Ma.o. csak orban szerint duborog, mindenhol mashol realis a kep a gazdasagunkrol, csak itthon duborgunk...:o))

Na, szioka, megyek csicsizni, mar ejjel egy ora mult, es kozben rengeteget dolgoztam is, mar kiguvad a szemem a monitortol...:o(( Legyen szep napod...:o))
F_Viktor
@verum: Írod:
" - először is nem én állítom az arányokat, hanem cikkekből olvasom nyilatkozatok alapján.
Te mást olvasol, mást hiszel el, én ezt tartom lehetségesnek."

Igen, te abból az M1-ből tájékozódsz, annak a fizetett "szakértőjének" hiszel és idézed, amit Orbán közpénzen milliárdokkal fizet le, hogy politikájának megfelelően butítsa a népet (eddig ezt még te is így láttad).
Én pedig inkább hiszek Merkelnek és külügyminiszterének, akik ilyesmiket nyilatkoznak:
"Az európai menekültválsággal kapcsolatban Németország álláspontja eddigi is az volt, hogy a védelemre szorulókat be kell fogadni, és minél hamarabb vissza kell juttatni hazájukba mindazokat, akiket nem ér üldöztetés. Ez mindenekelőtt a nyugat-balkáni menedékkérőkre (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Macedónia, Montenegró és Szerbia állampolgáraira) vonatkozik, akik a Németországban menedékjog iránti kérelmet benyújtó emberek legnagyobb csoportját, nagyjából 40 százalékát teszi ki.
A Der Spiegel című hírmagazin a szombaton megjelent számában azt írta, hogy az idén már 10 ezernél is több menedékkérőt toloncoltak vissza hazájukba, körülbelül annyit, mint tavaly egész évben."

Ebből mi olvasható ki?
A VÉDELEMRE SZORULÓKAT BE KELL FOGADNI!
Értsd, úgymint, azokat a háborús Szíriából érkező menekülteket, akik ÁTUTAZNAK MAGYARORSZÁGON!

Valamint:
...és minél hamarabb vissza kell juttatni hazájukba mindazokat, akiket nem ér üldöztetés.
Itt jönnek a balkáni országokból érkezők országonkénti felsorolása:
Albánia, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Macedónia, Montenegró és Szerbia.
Tehát most már koszovóiakat nem fogadnak, mint tavaly.
DE! Ezek az emberek nem Magyarországon keresztül menekülnek Németországba, mert nem háborús övezetből érkeznek, szabad mozgással rendelkeznek saját országukban, vízumot minden gond nélkül igényelhetnek és kaphatnak.
Ők azok, akikre Kósa célzott, ők tényleg repülővel, vonattal, legálisan hagyják el hazájukat, s csak Németországba érkezésükkor kérnek Merkeléktől...
F_Viktor
@verum:
S már csak egy gondolat az idézetből:
"az idén már 10 ezernél is több menedékkérőt toloncoltak vissza hazájukba"

Ebből mennyit küldtek vissza Magyarországra?
Megnyugodtál? :-)

Írod:
"persze hogy tudom, hogy nincs köze a regisztrációnak a reformokhoz"

Tudom, hogy ironizáltál, csak megmagyaráztam, hogy miért nem akarnak augusztustól regisztrálni a menekültek Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.