Szabadlábra került Bill Cosby, aki ellen szerdán délelőtt emeltek vádat szexuális bántalmazás miatt. Családja egymillió dolláros óvadékot tett le.

A híres komikus szerdán, helyi idő szerint délután jelent meg Philadelphia egyik elővárosának bíróságán, leadta az útlevelét és készpénzben befizette az egymillió dolláros óvadék tíz százalékát. A korában nagyhatalmú művész megtörten, botra támaszkodva érkezett a bíróságra, s a várakozó újságíróknak nem volt hajlandó nyilatkozni.

Szabadlábon a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosby

Bill Cosby ellen – aki az Egyesült Államok egyik legkedveltebb színésze, írója, producere – szerdán délelőtt emeltek vádat szexuális bántalmazás miatt. Több mint negyven nő – köztük olyan hírességek is, mint például Janice Dickinson vagy Beverly Johnson, a két szupermodell – állítja róla azt, hogy évtizedekkel korábban bekábítószerezte és szexuálisan bántalmazta őket. A 78 éves művész azonban mindig tagadta a vádakat, sőt, egyik vádlóját rágalmazásért be is perelte.

Szerdán egyetlen ügyben – egy ma 42 éves kanadai nő állítólagos szexuális bántalmazása ügyében – emeltek vádat ellene, s ha bűnösnek találják, akár tíz évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Perében az első meghallgatás január 14-én lesz.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ha igaz, miért nem szúrja a hátába a botját az egyik áldozata?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.