A brit vizsgálat szerint felmerül, hogy emiatt mérgezhették meg a volt ügynököt. Pedofíliával vádolta meg Vlagyimir Putyint halála előtt Alekszandr Litvinyenko – derül ki a volt ügynök haláláról szóló brit vizsgálati jelentésből. A csütörtökön nyilvánosságra hozott dokumentum szerint ennek is köze lehetett az Egyesült Királyságban menedékjogot kapott Litvinyenko megmérgezéséhez. A jelentés felveti, hogy a gyilkosságot az orosz szolgálatok Vlagyimir Putyin jóváhagyásával hajtották végre.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bedécs LÁszló
Azt mond amit akar.A pulikutya birkaszaros seggét sem érdekli.A hazaárulásnak minden tisztességes országban,ez a "jutalma".
KERKA
Azt nem tudom, hogy mennyire igazak Litvinyenkó állításai, de hogy uránium és vagy polónium mérgezés miatt halt meg az tuti. Nem hiszem, hogy az angol dokik tették el láb alól.
KERKA
@Bedécs LÁszló: 15.18 A pedofilia miért minősül hazaárulásnak? Az a 3 kijevi lány is börtönben végezte, akik egy rock együttest alapítottak és a zenéjükben bírálták a Putyint.
nezelodo
Putyin nem bíbelődik holmi létrával.
Bedécs LÁszló
@KERKA: Elárulta a hazáját,és még útóljára Pedofiliával vádaskodik.Ha nem bukik le,akkor is pedofiliázott volna a hohol???A 3 Kievi lány meg zenéljen a Waltzmann(Poroshenko) ablaka alatt.és bírálják. Meglátják mi lesz velük.Csak a kiváncsíság kedvéért,3 orosz lány,bírálta már a zsidó Waltzmannt???
hetöndöe
@Bedécs LÁszló: Akkor az összes 56-osként ünnepelt nagypofájú is hazaáruló.
Bedécs LÁszló
@hetöndöe: nem kell az Ili fülét összekeverni a bilifülével.Mi köze van ehhez az'56-osoknak???
hetöndöe
@Bedécs LÁszló: Kár ,hogy nem érted de tőled nem is vártam mást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.