Vlagyimir Putyin kezdeményezte a találkozót Orbán Viktorral, hogy szövetségeseket találjon az Oroszország elleni gazdasági szankciók ellenpontozásához – írja a NOL.

Ahogy arról korábban a Propeller is beszámolt, a magyar miniszterelnök februárban utazik Moszkvába.

A NOL magyar kormányzati források alapján úgy tudja, hogy az orosz elnök kérte a találkozót, Putyinnak ugyanis az az érdeke, hogy erős szövetségeseket találjon az Európai Unióban a decemberben újabb félévre meghosszabbított gazdasági szankciók ellenpontozására.

A szankciók folytatását korábban ugyan Orbán is megszavazta – írják –, viszont azt hangoztatta, hogy azokkal "lábon lőttük magunkat", mert egy exportra épülő gazdaság számára az ilyen intézkedések mindig ellentétesek a nemzeti érdekkel.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Qrbán pincsi a hatalmas vezető, mindenki kkedvence, európa megmentője ugrott egy lábhoz kutya parancsra és megy benyalni putyinnak...éljen a rendszervisszaváltás!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Szókrakész: Látom, te is jobban szereted a teóriákat,mint a tényeket,persze így mindent rá lehet fogni a bűnös nyugatra.Annak meg külön örülök,hogy az Únióból való kirúgásunknak az elmélete is megszületett.Idetolták a súlyos milliárdokat és most kirúgnak bennünket,roppant logikus.Még véletlenül sem azért ugye mert Orbán odaszart,ahol evett.
Azért ha van egy kis időd ,járd körbe az országot és nézd meg a kirakott táblákon,hogy a kilátókon és játszóparkokon kívül,hány kórház,út,üzem épült Úniós pénzekből.
libellle
@katalin70: Milyen igaz. Tegnap a Krim ma Ukraina keleti része, holnap pedig Magyarország Diadalittasan vihetik olyanok min te a ruski zászlót. Aki Europához akar közeledni nem teheti meg, hogy egy suverén állam egy részét elfoglalja mert neki arra stratégiailag szüksége van. Nem is ártana ilyeneken elgondolkodni.
Szókrakész
@hetöndöe: Orbán olyan kis emberke ebben a játékban, hogy max megsértődni és magyarázkodni tud.
Ahogy kicsik voltak a mszp-s, mdf-s, szdsz-s országkiárusító politikusaink is.
Gyurcsányit is beleértve.
Azok is csak a nyugat tomporát nyalták.
De nem ők irányítottak.
Mindegyik a nyugat kegyeiért "harcolt" egymással.
Lepényleső
Akkor a nyugat nyugodtan hátradőlhet,akivel mi szövetkeztünk,mind elbukott.
agnes200
Paks II. óta nem szövetségesei vagyunk Putyinnak, hanem a kiszolgáltatottjai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.