A hírhedt pénzügyi spekuláns, Soros György egyre durvább konteókkal áll elő az Európát sújtó bevándorlással kapcsolatban. A spekuláns vagy tudatosan akarja manipulálni a közvéleményt, erősítve az oroszellenes hangulatot, vagy csak az időskori szenilitás kezd rajta elhatalmasodni. A pénzügyi spekuláns a brit Guardianben megjelent cikkében azt írja, hogy Putyin és Oroszország nagyobb veszélyt jelent Európára, mint a szélsőséges dzsihadista terrorszervezet, az ISIS. Soros szerint „Putyin szándéka az EU széthullásának felgyorsítása, és ezt úgy tudja a legjobban elérni, ha elárasztja szíriai menekültekkel”. Azt is hozzáteszi: az Egyesült Államok és az EU vezetői súlyos hibát követnek el, ha azt gondolják, hogy a putyini Oroszország potenciális szövetségesük az Iszlám Állam elleni harcban. Soros konteószagú elméletében kifejti: 2017-ben csődbe mehet Putyin rendszere a szankciók és az olajár bezuhanása miatt, ami tönkreteszi az orosz költségvetést. Oroszország ezért arra játszhat, hogy az EU...

Forrás: nemzeti.net
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Soros egy spekuláns, akinek csak a saját érdeki számítanak.
JAJMÁR
@Horizont: Na, de mindenért, és főleg a bevándorlásért Sorost teszi felelőssé a kormány. A fő-fő ellenség, őt vizionálják minden mögött!
Azt gondoljátok szenilis, meg hülye is, és csak "öregesen" mond véleményt...?!
Talán még az is elhiszitek, hogy tényleg a Soros áll minden mögött? (Aki 85 éves, és szenilis...stb?) Ha meg ezt nem hiszitek, akkor miért furcsa, hogy megszólal.

Vonatkoztassatok el attól, hogy melyik portál hozta le ezt a cikket, és szabadítsátok meg az alázós stílusától, majd olvassátok el újra! Aztán cáfoljátok az állításait!
1magyar
De ha Putyin árasztaná be a migránsokat, akkor miért Soros útmutatásai alapján jutnak el ide?
JAJMÁR
@Horizont: Értelek. Felőlem visszavonulhat, bár nem tudom, hogy milyen köztisztséget visel?
A megszólalását a bevándorlásról nem tartom furának, hiszen számtalanszor "megszólíttatott". Nem a Soros érdekel tul.képpen, hanem amit mond.
(Bevallom, hogy nekem is voltak hasonló gondolataim, és azokat láttam visszaköszönni a cikkben. Igaz, bőven elmúltam 45 :) )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.