Lezárták az Oktjabrszkoje polje metrómegállót az orosz fővárosban, miután egy feketébe öltözött alak levágott gyermekfejjel a kezében kiabálta: Allah Akbar! A borzalmas hírről az rbc.ru orosz hírportál tájékoztatott ma délelőtt. Szemtanúk szerint egy talpig feketébe öltözött nő jelent meg a megállóban, kezében egy levágott gyermekfejjel és azt kiáltotta: Allah Akbar! (magyarul: Isten a legnagyobb!). “Gyűlölöm a demokráciát. Terrorista vagyok. A halálotokat akarom. […] Maguk annyit pusztítottak bennünket. Nézzék, gyilkos vagyok, egy perc múlva vége a világnak” – kiáltozta a 360tv.ru beszámolója szerint.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Mivel toleráns és emberszerető vagyok, nyilvánosan felakasztanám!
Persze akinek nem tetszik, ne nézze.

Néha jól jönne a fogat fogért felfogás, ebben a katasztrofális világban!
Jozefina
Felháborító!!! Rettenetes!!! Figyelmeztetés az EU vezetőinek, akiknek a csador viselését már régen be kellett volna tiltania. Ez nem európai szokás, mindenki ffél, ha egy állig feketébe öltözött személyt lát. Azt sem tudni, hogy férfi, vagy nő és egyáltalán mi van a hosszú fekete ruha alatt. Azonnal be kell tiltani a viselését az EU-ban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.