Gyalog indult el néhány száz migráns Belgrádból a magyar határ felé kedden.

A belgrádi autóbuszpályaudvaron várakozó migránsok a helyszíni beszámolók szerint önként keltek útra, azt mondták, nem várakoznak tovább a hidegben, folytatni akarják útjukat. A fiatal férfiak a határnyitást követelő, kézzel írt papírlapokat lengettek. A migránsok egyelőre Újbelgrádon át a szerb főváros melletti Zimonyig (Zemun) jutottak.

A Blic című szerb napilap szerint a határ felé gyalog elinduló migránsok legfeljebb harminc éves férfiak, s a csoport tagjai szinte kivétel nélkül Afganisztánból, Pakisztánból vagy Irakból érkeztek. A lapnak úgy nyilatkoztak, hogy a szerb-magyar határhoz terveznek vonulni, és egészen addig ott akarnak tartózkodni, amíg a határ megnyílik előttük. Egyikük elmondta, tudják, hogy hosszú út áll előttük a határig, ezért lehet, hogy vonatra szállnak.

Elindult a magyar határ felé néhány száz migráns Szerbiából

A Belgrádból történt elindulás előtt, reggel tüntetést tartottak a pályaudvar mellett, elállták az utat, így akadályozva a közlekedést, később összetűzésbe kezdtek, mert nem mindenki akart csatlakozni a tiltakozáshoz.

Szerbiában a nem hivatalos adatok szerint 7-10 ezer migráns tartózkodik, ők Nyugat-Európába szeretnének jutni, többször is elmondták, nem akarnak Szerbiában maradni, ám a magyar határon nem tudnak átjutni. A magyar hatóságok naponta 30 bevándorló menedékkérelmét veszik át.

Július közepén szintén több száz migráns indult útnak gyalog a magyar határ felé a szerb fővárosból, akkor egy nap után feladták a 200 kilométeres gyaloglást, és vonattal, valamint autóbuszokkal folytatták útjukat a szerb-magyar határig.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
" hogy a szerb-magyar határhoz terveznek vonulni, és egészen addig ott akarnak tartózkodni, amíg a határ megnyílik előttük."

Így nem lesz meg a nyugdíjhoz szükséges évek száma.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Rossz felé indultak! Erre hideg van, szakad az eső...
Szókrakész
" hogy a szerb-magyar határhoz terveznek vonulni, és egészen addig ott akarnak tartózkodni, amíg a határ megnyílik előttük."

Így nem lesz meg a nyugdíjhoz szükséges évek száma.
Hellcat
Eddig is vonulgattak párszázas tömegek nem tudom ez mitől lett hirtelen kiemelkedő...Ja tudom...rémületkeltés.
Szókrakész
@Hellcat: Ez már nem az.
Ez nem a maszop, dákós Feri féle nincs migráncs verzió.
Ez a valóság.

Az, hogy mellette egy önigazolás a fidesznek, az már más kérdés.

De a migráncssimogató libsibolsiknak nem kell ezzel foglalkozni!
Éljék szép, rózsaszínködös kis életüket!
Hellcat
@Szókrakész: Eddig is jöttek...csak nem sokan így nem érte meg leközölni a számokat mert ellentmondott volna a beharangozott több milliós áradatnak amiről annyira dumáltak...most megint kell rémisztgetni úgyhogy elővették ezt a pár száz fős tömeget. Ilyen ez a propaganda...
Szókrakész
@Hellcat: Nem kell rémisztgetni.
Már nem ijedős a magyar.
Mostantól szembenéz mindennel.
Remélem a sok kamufarkas után a valódi farkassal is.
Ördögvadász
Vándorolunk a magyar határhoz, nem akarunk szerbiában maradni, mondta egy fiatal szír, Sadaqat Khan a Reuters tudósítójának.
Jelenleg kb. 7000 menekült tartózkodik Szerbiában.
Hellcat
@Szókrakész: Az elnyomó korrupt politikusokkal kéne szembenézni nem a migránsokkal.
Ördögvadász
A tegnap szembenéztek...azaz szembenéztek volna Drezdában az emberek a hazug, korrupt vén tündér Ferkellel és társaival, ha a füttykonzertek között éppen megpróbálta az orrát az ajtónyíláson kidugni.
Peller Anikó
@Hellcat: mondd csak miért kevered a kettőt, feléred ésszel, hogy ez két különböző probléma?

Azt akarod mondani, ki kell nyitni előttük a zöldhatárt, tóduljanak mint egy éve naponta 15 ezren?

Mi vagy te, migrács?
Hellcat
@Peller Anikó: Amíg alkalmatlan parazita politikusok ülnek a nyakunkon addig hogy akarsz szembenézni hatékonyan a menekültáradattal? Hm?
anka
Most, hogy ennyien tódulnak a magyar határ felé, nagy része van az alkalmatlan politikusainknak! Pont a "felesleges népszavazás" hozta őket ide ekkora számban.
Peller Anikó
@Hellcat: Az alkalmatlan és a parazita két dolog. Az orbán pont alkalmas a menekültáradat megfékezésére, jobban mint bármely más európai politikus élen a mekhülyülttel. Nem szükséges elvitatni tőle, hogy elsőként ugrott rá a határőrizetre ami egyébként kötelességünk, mint ahogy az összes eurós ország kötelessége lenne. De ők, a többiek csak ugatnak, nyávognak, siránkoznak, simogatják és hívogatják őket az olaszok meg még horgásszák is.

Az más kérdés, hogy mi az indítéka a bánnak, természetesen a hatalom megtartása. De ez ebben a tekintetben mindegy, mert ezt jól csinálja vagy legalábbis elég jól. Nyerő lépés.

A parazita na látod az egy más kérdés. De az agresszorok megállítására szükség van, nagyon fontos dolog.

@anka: butaság, itt rohadnak régóta és megjött a hideg. Ezért indultak meg, mert fáznak.
Hellcat
@Peller Anikó: Itt tartotta a migránsokat a fővárosban mert akkor éppen az eltereléshez jöttek neki kurva jól...kitől védett meg? Azzal a fos kerítéssel? Ne röhögtess már...
anka
@Peller Anikó: - ez egyáltalán nem butaság!
- és tudod mire vártak? - a népszavazás végére.
- néz utána... legfrissebb.info/arabul-tudo-dolgozo-brutalis-dologra-keszulnek-a-migransok-ha-a-magyar-hatarhoz-ernek/
Peller Anikó
@Hellcat: Te figyelj én Szegeden élek és rémes volt amikor tízezrével tódultak az utcákon az arabok mintha otthon lennének. Kerítés nélkül ez folytatódott volna a végtelenségig.

Hogy mennyire jön jól a cibánnak az nem kétséges, nyerni fogja vele a következő választásokat.

De itt nem az a kérdés fogd már fel, hanem, hogy képesek leszünk megállítani őket vagy végtelenített folyamban elárasztanak minket, ez a kérdés.

Figyelj, a kerítés megépítése óta nem vagy csak minimális mértékben jöttek át, össze lehetett fogdosni őket és vissza a határra, kifelé. A kerítést meg kell védeni természetesen. Kutyákkal, határőrizettel, törvénykezéssel. Ha kell tűzparanccsal.

De ha a kerítést mégegyszer lefosozod akkor nem válaszolok neked.
anka
@Peller Anikó: Tűz???
Akkor hívd fel a TEK-nősök figyelmét erre, ott gyakorlatoznak a Puskás stadionnál!
- húzzanak a határra és mehet a gyakorlat élesben!
Hellcat
@Peller Anikó: Hát én meg a Keleti mellett lakom és nap mint nap az itt tartott hordán átkeltve jártam dolgozni kérlek szépen. Pont ezért mondom, hogy rohadjon le a fidesz keze amiért itt tartották őket ennyi ideig, itt baszták a rezet, nem volt ám szép látvány.. A drótkerítés nem ér semmit...kiszedik az oszlopot aztán bejönnek...Tipikus fideszes építmény...kurva drága volt, haver nyert rajta és nem látja el a feladatát. A kerítés védelméről meg...ez a határvadász akármi egy szar vicc...most szerelt le pár katona ismerősöm és ezen röhögtünk szombat este a kocsmában hogy mennyire szánalmas.
peno
...most már csak az a kérdés voltatok e szavazni vagy nem?Ha nem voltatok, vagy igennel szavaztatok nem kell rinyálni az eu.majd megvéd bennünket ezt akarták az okosok.Az a 3.3milliónyi szavazó megtette a magáét nemmel szavazott ritka összhang.A szavazás nem rajtuk múlott.
Peller Anikó
@Hellcat: Jó, akkor szerinted mit kell tenni? Szedjük fel a kerítést és hagyjuk azt tegyenek a hazánkkal amit akarnak? Jöjjenek milliószámra? Katonák menjenek haza és majd a Petra rúgja fel őket?

@anka: rendben, ezzel egyetértek, úgylehet szükség is lesz rá, kösz a linket.

@peno: mi köze van a hülye szavazásnak ehhez? Fogalmad sincs róla mire szavaztál ugye?
Elolvastad egyáltalán a kérdést?
Hellcat
@Peller Anikó: Azt tudom mit nem kéne tenni. Pánikot kelteni...na azt kurvára nem kéne...Rettegésben tartani a népet...azt sem kéne. Ha egy kicsit is informált vagy akkor meg tudod hogy a bevándorlók célja nem magyarország...
wagabund
a tudósító szerint igen furcsa, hogy a migránsok nem a nyitott horvát határ felé indultak el, ami nyolcvan kilométerre van egy útelágazástól, hanem a 160 kilométerre lévő lezárt, védett magyar határ felé vezetik őket...

de kik, azt nem tudni...a tudósító szerint jólszervezett az irányításuk...
...a határon lehet készülődni...kaszára-kapára...jön a had...
Peller Anikó
@Hellcat: anka! Pánikot keltettél. Kurvára nem kellett volna belinkelned a fenyegetőző arabokat, elég ha kussolunk és várjuk, hogy ránktörjenek. Majd összetereljük őket a Keletinél. Mert az osztrákok is építik ám a kerítésüket, süket.
Hellcat
@Peller Anikó: Oké! Mellesleg a törökök is építik...betonból...magasra...az kerítés lesz.
Peller Anikó
@wagabund: eddig is a jugó rendőrök terelték őket a magyar határra, buszoztatták, vonatoztatták őket ahelyett, hogy vigyázták volna a saját határaikat. Azzal védekeztek, hogy a mekkergült várja őket.

Menjen értük a banya ha kellenek neki a csimpáncok, de ide egyetlenegyet se akarjon visszadobálni.
wagabund
@Peller Anikó: ok, igazad van.
Pillanatnyilag az a nagy kérdés, hogy oldják meg a mieink a szerbek által a kerítéshez vezetett migránsok "átvarázslását" a muttihoz...mert ezek nem szaroznak...valaki piszkosul hecceli a tömeget...

abból is látszik, hogy senki nem tudja melyik gyereknek ki az igazi apja, -(tehát nem is számít az életük)-, hogy a gyerekeket vezetik maguk előtt, ők tartják a táblácskákat..

ezek lesznek németország színe -java
wagabund
Németországból értesítették a vándorokat, hogy a magyar határnál lepattannak, forduljanak vissza..

a fele visszafordult..a maradék egyre dühösebben jön...ezek már kivetkőztek önmagukból...talán már nem is az új élet, hanem a balhé iránti vágy hajtja őket...
Peller Anikó
@wagabund: remélem megmutatják nekik a tekesek milyen tökösök.
Just look my avatar
Bakondi milliók vs. néhány száz.
-Meekkora öröm lesz az, ha minden birkaTv csatornán egyet-egyet be tudnak mutatni!
Több a Tv, mint a migráncs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.