A már nem is annyira republikánus jelölt zaklatós botrányok hatására szinte behozhatatlan hátrányba kerülhet. Az biztos, hogy évszázados jelentőségű történelmi változások zajlanak a szemünk előtt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Monnyuk nem nagyon sajnalnam, mert egy igen hulye alak, de ha mar a sajat jelenlegi felesege is elfogadhatatlannak tartja a ferje multbeli viselkedeset (es jelenlegi velemenyet) a nokrol, nokkel kapcsolatban, akkor az mar nem semmi. (Most akkor megtagadtak egymast a republikanusokkal, ki fogja rugni a melaniat is?)
Egyebkent meg mindketto megeri a penzet, a melania onaccsaga lekoppintotta Michelle Obama teljes beszedet (amit Michelle a ferje tamogatasara irt 8 eve), es mikor megkerdeztek melaniat, hogy ki csinalta ezt a beszedet, akkor volt kepe azt mondani, hogy egyedul o irta... Mindketto megerdemli egymast, a noket semmire sem becsulo trump a hazudos kis melaniajat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.