Az Osztrák Legfelsőbb Bíróság felmentette a nemi erőszak vádja alól azt az iraki férfit, aki megerőszakolt egy 10 éves kisfiút – írta korábban a Blikk. Utóbb kiderült, a hír nem igaz, 

a legfelső bíróság csak új eljárás kiírását rendelte el és visszarendelte első fokra az ügyet és nem a bűnösségével, hanem az elkövetett cselekedet tényállásával szemben merült fel kérdés

- írja a 444.hu.

Az uszodába azzal a szándékkal küldték a férfit egy integrációs program keretében, hogy miként kell hozzászokni a bécsi élethez. Ebben egy 15 éves tolmács állt a rendelkezésére. 

A 20 éves Amir mentségére azt hozta fel, hogy "szexuális vészhelyzet" állt fent, így képtelen volt visszafogni magát. A 10 éves gyermekre az öltözőben támadt rá majd a wc-ben megerőszakolta, ezután beugrott a medencébe, mintha mi sem történt volna. A rendőrséget azután értesítették, hogy a megrontott fiú elmondta az úszómesternek, hogy mit tettek vele. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akár migráncs, akár honfitárs, a szexuális bűnözőknek centinként szeletelném fel az elkövetés fegyverét, de közben kicsit meg is sóznám, el ne romoljon!
Tudom, gonosz vagyok, de a jog túl engedékeny, és elnéző sok esetben. Nem az áldozatot, hanem az elkövetőt védik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Szókrakész: Igaza van a normális szexuális kapcsolatnál nem árt a "jó nyelvtudás", hiszen nyelvében él a nemzet, de nyelvével még senki nem nemzett.
Szókrakész
@Eladott Ország: Ütős a válaszod.
Le a kalappal.
Veleda
Most jön az, hogy a kiskorú bizonyítsa be a tett elkövetését. Megáll az eszem.
Inkább kapott volna felfüggesztettet. Szó szerint. Csak ugye a keleti kultúrában benne van, hogy megkérdezik a turistától, mit óhajt? Fiút, vagy lányt? És ez természetes nekik.
verőce21
Döbbenet és értetlenség söpört végig Ausztriában, miután az osztrák legfelsőbb bíróság minapi döntése alapján felmentette az egyik vádpont alól azt a migránst, aki tavaly egy uszodában kegyetlenül megerőszakolt egy tízéves kisfiút.
(Miután a húszéves iraki "menekült" illegálisan átjutott Ausztriába, az osztrák kormány úgy gondolta, amennyiben elvinnék egy medencés délutánra a bécsi Theresienbad-ba, az felgyorsítaná a migráns integrációját. Csakhogy nem sokkal azután, hogy az iraki Amir nevű migránst magára hagyták a medencében, riadóztatni kellett a medencét felügyelő vízimentőket és biztonságiakat, mivel "hírtelenszerű szexuális késztetésre" hivatkozva Amir brutálisan megerőszakolt egy tíz éves kisfiút az öltözőben.)
verőce21
A bevándorlók mostantól kezdve büntetlenül megerőszakolhatnak bárkit Ausztriában!

Itt ugye a későbbi osztrák kislányok sérelmére elkövetett nemi erőszakokat legitimálják már jó előre, hiszen a szaporodási rátát mindenhol fel kell tolni, hogy a gazdasági modell továbbra se boruljon. Sok-sok millió nemi erőszak fogja megoldani a demográfiai problémát. Itt a kisfiú, még csak epizódszereplő sem, nemhogy tényező. (ahogy a kislányok se lesznek, efelől senkinek ne legyen kétsége)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.