Magyarország NATO-szövetségesként készen áll arra, hogy a lehető legszorosabban együttműködjön az Egyesült Államokkal és új elnökével – mondta szerdán Londonban Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter kijelentette:

az amerikai emberek világos véleményt mondtak, és ezt természetesen mindenkinek illik tiszteletben tartania. Nem mindennapi választási kampányt láthattunk az elmúlt egy évben, amelyet az amerikai emberek egy világos döntéssel most lezártak

- fogalmazott.

Szijjártó Péter szerint egyértelmű, hogy a világra politikai és gazdasági szempontból egyaránt új korszak köszöntött, hiszen mind a világgazdaságban, mind a világpolitikában történelmi jelentőségű kihívásokkal kell szembenéznie a világ valamennyi országának.

Szijjártó Péter kijelentette: Magyarország NATO-szövetségesként készen áll arra, hogy ebben az új korszakban a lehető legszorosabban együttműködjön az Egyesült Államokkal és új elnökével.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
"Ha indulnék, Republikánus lennék. Ők a legsötétebb szavazócsoport az országban. Bármit elhisznek, amit a Fox News ír. Hazudhatnék kedvemre, nekik mindent bevenne a gyomruk. Azt gondolom, fantasztikus eredményt érnék el." (Donald Trump, 1998)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Én úgy értelmeztem a tarajos szövegét, hogy azt mondta az egér/OV az elefántnak/Tump a hídon áthaladva: HALLOD, HOGY DÜBÖRGÜNK???
bencemacska
Szeretném látni azért OV, vagy a tarajos képét, amikor a nagy barát benyújtja a számlát az elmaradt NATO hozzájárulásokról, megspékelve a késedelmi kamattal!!!-:)))))
quadrocopter
@bencemacska: Azt is mi szopnánk meg, ezek a büdös görnyek ránk tolnak minden terhet, csak kerülő úton, hogy egyből ne tűnjön föl és sok nanobites nem is veszi észre a trükköt!
bencemacska
@quadrocopter: És nem is reklamálhatunk, mert mikor beléptünk, vállaltuk a ránk háruló költségeket.
Trump pedig meghirdette ezt a kampányában és mi örülünk a győzelmének!!!
Nessy
Nem kellene legalább a beiktatásig várni a talp simogatással Uraim?
simmering73
Együttműködést ajánlott... Van abban valami báj, mikor a farok próbálja csóválni a kutyát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.