Sokkal több muszlimot vizionálnak a világ nem-muszlim többségű országaiban, mint ahányan ténylegesen ott laknak – ez derült ki az Ipsos MORI 40 országban, összesen 27250 ember megkérdezésével végzett vizsgálata során.

Magyarországon elképesztően túlbecsülik az emberek a nálunk lakó muszlimok számát. Miközben a tényleges arány 0,1 százalék alatt van, a válaszadók átlagosan 6 százalékot becsültek. A különbség több mint hatvanszoros.

De a vizsgálat más országokban is igen nagy eltérést mutat a személyes becslés és a valóság között. Franciaországban válaszadók 31 százalékra tették a muszlimok arányát (a valódi szám 7,5 százalék).

Olaszországban a becsült arány 20 és 3,7 százalék a valóság. Németországban ugyanezek a számok 21 és 5 százalék, Belgiumban pedig 23 és 7 százalék.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A kínaiakkal hogy állunk ?
Lassan besárgul az ország !
Hogy is szólna a Fidesz propaganda: egyre több bevándorló érkezik Magyarországra.
A kínai ügynökségek nem győzik befogadni a kérvényeket. Drasztikusan megugrott novemberben a letelepedési kötvények iránti érdeklődés, miután novemberben 216 külföldi bevándorló élt a pénzért árult letelepedési lehetőséggel.
Ez közel négyszerese a szeptemberi és október értékesítési adatoknak. Nyilvánvalóvá vált, hogy a kormánypártok idén már nem szüntetik meg a kötvényprogramot
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A képzeletet utol szokta érni mindig a valóság! :)
human
@nyanya001: Kínaiakat meg alulbecsülnénk, mert nem róluk szólnak a hírek.
nyanya001
@human: Pedig többen vannak itt Magyarországon de meglehet,
hogy Európában is.
human
@nyanya001: Sokan vannak valóban. Mellettem is két ajtóval ők laknak. A közelben van a kínai üzletük. Már született két aranyos gyerekük.
wagabund
..."a tényleges arány 0,1 százalék alatt van,"...

ez nagyon sok...

(Aleppóban válogatás nélkül sorozatlövésekkel írtják a nőket, gyerekeket azok, akiket szintén arabul beszélő anya szült...lehet, hogy ott)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.