Beata Szydlo lengyel kormányfő és Witold Waszczykowski külügyminiszter szerdán helytelenítették és feleslegesnek nevezték azt az értékelést, melyet Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke levelében az új amerikai kormányról megfogalmazott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Ez a nyalogánnyá vált Origo még csak hivatkozás szintjén sem közöl semmit Tusk leveléről, gratulálok. Így kell ezt, csak az orbánéstrumpbarát lengyel kormány reakcióját kell megemlíteni. Mint a magyar közmédiában, mikor csak akkor említenek egy-egy ellenzéki közleményt, ha leugatják kormányoldalról. Természetesen a leugatásra kihegyezve az egészet, hogy mit ugatnak le, az általában mellékes.
coni
A briteknél most jelentették be, hogy csökken az egészségügyre fordítható összeg, de rögtön a brexit másnapján is megmondták, hogy politikai blöff volt az összes ígéret és még a legdemagógabb politikus sem számított arra, hogy ennyi ember elhiszi és ki kell lépniük az EU-ból. Ugyanez lesz a lengyeleknél és az USA-ban is, hiszen abszurd helyzet, hogy a Trump által lekezelt kisebbség is tömegesen Trump-ra szavazott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.