Néhány órája tudta meg a francia közvélemény, hogy csütörtök délután gumibottal megerőszakoltak egy fiút párizsi rendőrök. Igazoltatták a fiút, majd földre teperték és össze-vissza verték, majd magukkal vitték. A környékbeliek ennyit láttak az ablakból.

A fiú három testvére amikor beért a közeli rendőrőrsre öccsük arca tiszta vér volt, a nadrágja félig-meddig lehúzva, és vértócsában ült.

A fiú azóta is kórházban van. Az orvosok szerint 10 cm mélyén szétszakadt a végbele, mert egy kemény tárggyal megerőszakolták. Szerintük minimum két hónap, mire meggyógyul.

A család feljelentést tett. A rendőri brutalitásokat, túlkapásokat vizsgáló „Rendőrök rendőrsége" nevű szervezet már a térfigyelő-kamerákat is megnézte, ahol egyértelműen látszik, hogy egy teleszkópos gumibottal megerőszakolták, délután 4 órakor, a nyílt utcán a fiút.

A fiúnál egy sportcipő volt, ami a sajátja, és egy barátjának akarta kölcsönadni. Azt vitte a kezében. A rendőrök szerint lopta, ezért igazoltatták. A négy rendőrt letartóztatták. Azzal védekeznek, hogy féltek, hogy a nagydarab fiú megtámadja őket, ezért ütötték a lábát. És csak biztonsági okból akarták megnézni, hogy nem rejtett-e el valami gyanúsat a végbelébe.

(forrás: Origo)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Semmi sem indokolta, hogy a rendőrök szadisták legyenek. Miért is volt gyanús a fiú? mert volt nála egy pár cipő. Ebben az esetben teleszkópos gumibottal megerőszakolták a végbelét.
Felháborító, embertelen , szadista, rendőrcsürhe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@Equus: 18.45 Na téged sem az eszedért szeretnek. Általában nem szoktam válaszolni a nekem szánt provokatív hozzávéleményekre, de te annyira alpári vagy, hogy nem csak a gondolataid, hanem a szád is büdös. A franc aki foglalkozik veled.
Profonn
Szerintem nem így kell "franciázni" !
Mézike
@Szeparepa2: Gyönyörüm. nekem nem kellenek migránsok,se az országnak se európának. Maradjanak ahol vannak. De emberekkel igy bánni nem lehet még akkor se ha nem a mi fajtánk.
Mézike
@Szeparepa2: Hát igen a rendörökröl tudnék mesélni...sok jót.
eugen4402
@Foxley: Elnézést kérek... Néha (mindig) hajlamos vagyok túlzásokba esni...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.