Az USA pedig megsértette a nemzetközi jogot a Szíriára mért rakétatámadással az orosz elnök szerint.

A Szíriára mért katonai csapással az Egyesült Államok megsértette a nemzetközi jogot, mert azt anélkül tette, hogy bebizonyosodott volna, hogy a vegyi fegyvert a szíriai kormányerők vetették be, a NATO-szövetségesek pedig úgy viselkednek, mint a kínai bólogató szobrocskák – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Mir televíziós csatornának adott interjújában.

Az interjú előzetes kivonatát szerdán, a moszkvai orosz-amerikai külügyminiszteri tárgyalások napján tette közzé honlapján a műsorait a Független Államok Közössége (FÁK) tagországaiban orosz nyelven sugárzó televízió.

"Hogyan reagáltak a NATO-szövetségesek? Mindegyik bólogat, mint a kínai bólogató szobrocskák, semmit sem elemezve abból, ami történik. Hol vannak a bizonyítékok, hogy a szíriai csapatok vegyi fegyvert alkalmaztak? Nincsenek. De a nemzetközi jogot megsértették. Ez nyilvánvaló tény. Az ENSZ Biztonsági Tanácsának felhatalmazása nélkül csapást mértek egy szuverén országra. És annak ellenére, hogy a nemzetközi jogot nyilvánvalóan megsértették, ezzel mindenki egyetért, ezt mindenki elfogadja, bólogatni kezd és támogatja" – nyilatkozott Putyin.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kgb. ezredes ,,érzékeny lelkét,, az már nem zavarja, hogy az ő vadászgépei meg lebombázták a kórházakat ahol a sérülteket ápolták!!!
Ja persze az árulkodó nyomokat el kell tüntetni!!!
RonaGyuri
mi van pubi már ezeket is elszállítottátok, mint mikor a szomszédét kellett? =))
coni
Sem az embereket, sem a nagyhatalmakat nem izgatja igazán, hogy hány civil lakost öltek meg Szíriában. Soha nem volt a világ még ennyire aszociális/antiszociális, őket csak az érdekli hogy az emberek nehogy ide meneküljenek.
Ha időben elkezdték volna támogatni a menekült táborokat a háborús övezetek mellett, nem lett volna népvándorlás.
Equus
ha ezt Putyin művelte volna Mexikóban, akkor Amerika mit szólt volna vajon???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.