Macedóniában demonstrációkat tartanak Soros György magyar származású amerikai milliárdos ellen - hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat esti Híradójában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Ördögvadász: Nem csoida, ha nem találsz vállalkozó kedvű orvost magadnak! Sorosnak háromk nagy "bűne" van a Gecihez hasonló őrültek szemében, hiteles demokrata, sikeres üzletember és zsidó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@1magyar: Nem tudom, kitol kapott volna penzt, mert osszesen volt 10 dollarja, amikor elhagyta Magyarorszagot. Angliaban penzugyi diplomat szerzett, Amerikaban filozofiait. Mibol gondolod, hogy nem egy tanult ember, es mas penzebol gazdalkodik?
orban gazdagodasa nem zavar? Az egyaltalan mellekes neked, hogy Soros penzen csinalt egy 3 honapos oxfordi kepzest (azt sem vegezte el, mert ahhoz is hulye volt), es utana csak mint KISZ titkar, es foallasu politikus dolgozott?
Szoval megint a biralat: Soros, Gyurcsany nemzetrablok, felforgatok - orban pedig a fa'rosz, a fenysugar az ejben, mindegy, mit kaparintott ossze maganak az elmult 26 evben.
Hmmmm,...
quadrocopter
@Ördögvadász: Nem csoida, ha nem találsz vállalkozó kedvű orvost magadnak! Sorosnak háromk nagy "bűne" van a Gecihez hasonló őrültek szemében, hiteles demokrata, sikeres üzletember és zsidó!
Ördögvadász
@karma1: hogy lékelhette volna meg a fontot a vén csaló gurú, ha nem a goldmannnál kapja a kiképzést. Nézd meg draghit, a kiképzés nem volt hiába! Mire nem jó a filozófia. A goldmann filozófia!
picike1
@quadrocopter: ide süs mit irok én most neked mindenben politika mentes vagyok ,de azt mondom ha az én kertemben akarsz te bejutni kertisemen át ugy penderitelek ahogy csak lehet onnét el tégedet . igy vagyok én a hazámmal is is én nem támogatom az illegálisat bevándorlást önkény alapon se semilyen alapon világos voltam. ezt várom el mindenkitl aki a hazájának jót akar . természetesen jöhetnek vizummal akik ellenőrizett emberkék ,de ez más és nem a mingránció ! én mellém ne telepdjenek idegenek !
1magyar
@Nessy: Ő sem az esze miatt tart ott ahol.
karma1
@1magyar: Hat persze, mert az a jellemzo, hogy a Wall Street-en csupa retardalt uldogel a tozsden meg a politikaban...
Bar igazad lehet, mert a trumpot is megvalasztottak... Ot se az eszeert szeretjuk, viszont oneki sikerult az, ami nem tul sok embernek: a Nemetorszagbol bevandorlo - TEHAT MIGRANCS! - apukatol orokolt par milliardot is kepes volt elb@szni, mert bankcsodbe vitte a sajat uzletet. Aztan 18 evig nem fizetett adot...
Na, ilyenekhez, meg a vajna nevu, Amerikaban mar levitezlett parokakeszitokhoz vonzodik a hos orbanod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.