Jean-Claude Juncker Brüsszelben megbeszélést folytat Soros Györggyel a magyarországi felsőoktatási intézményeket érintő új magyar szabályozásról jövő csütörtökön – jelentette be Mina Andreeva, az uniós bizottság egyik szóvivője Brüsszelben, sajtótájékoztató keretében pénteken.

A szóvivő elmondta, az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésének szerdai napján, a magyarországi helyzettel foglalkozó vitáján az uniós bizottságot Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke képviseli.

Andreeva újságírói kérdésre válaszolva elmondta, az uniós bizottság várhatóan május elején fog állás foglalni a magyar nemzeti konzultációs kérdőívvel kapcsolatban.

Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) vezető szóvivője szerdán azt közölte, Frans Timmermans alelnök két uniós biztos társaságában ugyancsak találkozni fog Soros Györggyel a jövő héten és megbeszélést folytat a magyar származású pénzügyi befektető által alapított Közép-európai Egyetemet érintő magyar szabályozásról.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Csizmás Kond: Mikor a CEU-t alapították, a Magyar Köztársaság olyan messze volt az EU-tól, mint Makó Jeruzsálemtől!!!
Ahogy kellett, Antall Józseffel tárgyalta le az alapítást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
Nagyon jó lenne, ha már leszállnának Sorosról. Nélküle sehol nem tartana a fidesz. A pénze jó volt, most már mehet??? Ezt csinálják az Unióval is. Csak a pénzük kell!
1magyar
@Ördögvadász: Kíváncsi lennék ki finanszírozza! (Nem én - sajnos.Nincs ennyi eszem,pénzem,de ha lenne sem tenném.)
cikicakk55
Azért annyira ne védjétek már Sorost.Ő maga is bevallotta,hogy az a célja,hogy Európa egy nyitott társadalom legyen.Ez azt jelenti,hogy egész Európában éljenek Muszlimok, Nigériaiak, Afgánok, meg a csuda tudja még kikre gondol. A baj csak az,hogy Soros bele sem gondolt,hogy a Muszlim nép nem fog integrálódni Európába.Hozzák magukkal a saját törvényeiket, a saját megszokott életformájukat. Itt is úgy akarnak élni mint otthon.Pár év alatt trágyadombot csinálnának Európából.Ráadásul imádnak háborúzni. Nem véletlen,hogy a Muszlimokat a körülöttük élő Arab országok nem akarják befogadni,pedig egy a vallásuk,egy a nyelvük és ha felszabadul a hazájuk könnyebben haza tudnának jutni. Mikor Soros azt az egyetemet támogatta,amelyikbe Orbán is járt,még fogalma sem lehetett róla,hogy az az ember egyszer még Magyarország Miniszterelnöke lesz és Ő lesz az aki a magyar népet az árok partról két lábbal az árok mélyére rúgja. Én most tudtam meg,hogy soros mennyi idős,de a fényképét elnézve a szíve és a veséje már elég rozoga állapotban van.Azok a hatalmas táskák a szeme alatt nem a jó egészségről árulkodik. Ő is tudja,hogy nincs sok ideje,azért kapcsolt rá.Bízik benne,hogy teremtett magának olyan fanatikus utánpótlást akik tovább viszik az Ő akaratát.
feco fero
Én csak azért fohászkodom, hogy egy őrült nehogy itt az Eu ban lője ki vagy robbantsa fel ezt az igazi MAGYAR HAZAFIT! Szegény Izraeliekről nem is beszélve!
Nem hiányzik nemzeti gyász egyik országnak sem!
Hát nincs igazam?:
kukac50
Soros legalább megnézheti magának kire pazarolta a pénzét, mi lett Orbánból?
Egy Soros gyűlölő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok