A fiatalok alig hitték el, hogy ez tényleg megtörténik velük. Egy házibulin lépett fel szombaton este a Vinyl Ambush nevű fiatal, amatőr zenekar a kanadai Toronto egyik kertvárosában Peelben. A banda a kertben játszott, ami sok szomszédnak nem tetszett, így rendőrt hívtak a fiatalokra. „Megjelentek a rendőrök, azt gondoltuk ezzel vége is a bulinak, de mindenki legnagyobb gyönyörűségére, inkább beálltak zenélni” – írja a Youtube-on a banda.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Még mindig tűrhetőbb, mint a mobillopásos DNS vizsgálati töketlen és eredménytelen bohózat! Milliókért!
Equus
@1magyar: akiben ennyi tűrőképesség nincs, az menjen tanyára lakni.
1magyar
@Equus: Érdekes lenne ha mindenki így gondolkodna és zavartalanul minden szomszéd állandóan dorbézolna.
Bennem sincs, mert én sem zavarom mások nyugalmát de az enyémet se zavarja senki. Vannak erre a célra alkalmas rendezvénytermek stb.
Equus
@1magyar: voltaképpen talán árnyaltabban kellene... ja...
Úgy gondolom, h ha nem naponkénti a fesztiválozás, hanem vmi szülinaphoz, névnaphoz, közeli, gazdag örökséget hátrahagyó hozzátartozó halálához köthető vigadalomról van szó, amire esetleg a jó szomszédot is meghívják, akkor nincs helye a políciának. De ha ez mindennapos, függetlenül attól, h találtak-e alcsit, rezet vagy nem, akkor szerintem is helytelen.
1magyar
@Equus: Oka mindig lenne valakinek, mert egyiknek szülinapja a másiknak névnapja, a harmadiknak házassági évforduló stb. De bizony mindenkinek joga van az otthonát pihenésre használni, a munkahelyén mégsem lehet aludni egy sebésznek sem.
Equus
@1magyar: :) válasszon olyan helyet lakhelyül, ahol ezt megteheti. Ott van mindjárt a Himalája... esetleg Vanuatu vmelyik szigete...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.